berokinfo.com

Alternative la Satelit și televiziune prin cablu

Televiziune prin cablu și prin satelit servi știri și divertisment surse primare, dar care pare să se schimbe. Cu hardware-ul și serviciile corespunzătoare, puteți aduce zeci de aceleași programe care apar pe cablu și televiziune prin satelit în viața ta printr-o serie de noi alternative.

Istorie

  • Televiziune prin cablu și prin satelit odată ce a servit ca singurele opțiuni de vizualizare pentru mai multe programe. După cum utilizarea calculatorului a crescut prin anii 1990 și primii ani ai anilor 2000, mai multe stații de cablu și de difuzare a început să experimenteze cu furnizarea de conținut online prin intermediul site-uri web. Astăzi, toate posturile importante de difuzare TV și mai mult de o duzină de rețele de cablu oferă de programare on-line.

Semnificaţie

  • Alternative la televiziune prin satelit și cablu oferă adesea telespectatorilor cu acces gratuit sau la preț redus la emisiunile preferate de televiziune. Multe site-uri oferă spectacole gratuite. Prin urmare, telespectatorii trebuie doar să plătească pentru un calculator si acces la Internet. Cele mai multe case au deja ambele. Mișcarea are, de asemenea, furnizorii de comunicații prin satelit și televiziune prin cablu cauzate reconsidera de stabilire a prețurilor lor. Astăzi, ambele oferă pachete de cablu, Internet și Combo telefon și alte reduceri într-un efort de a-și păstra clienții lor.

Tipuri

  • Există mai multe alternative la cablu și servicii de televiziune prin satelit. Pentru a vizualiza filme și episoade de emisiuni de televiziune prin cablu, puteți cumpăra sau închiria filme de la Netflix, iTunes sau Blockbuster. iTunes oferă filme care pot fi descărcate și emisiuni de televiziune pe care le puteți închiria sau achiziționa prin intermediul site-ul companiei. Netflix și Blockbuster DVD-uri navei prin poștă la abonații care plătesc o taxă lunară.
    Cele mai multe posturi de televiziune de difuzare oferă acum episoade pline de show-urile lor cele mai cunoscute prin intermediul site-urile lor. Unele rețele de televiziune prin cablu oferă, de asemenea, de programare on-line. Printre acestea sunt Comedy Central, Disney, TBS și Discovery Channel.
    Site-uri, cum ar fi Hulu.com, Fancast.com si ESPN360.com de programare oferta de la stațiile majore de cablu și de difuzare, precum și site-uri de utilizator de conținut, cum ar fi Youtube.com oferă video de divertisment și informative nu sunt disponibile prin intermediul televiziunii prin cablu.

Geografie  • Puteți viziona mai multe TV over-the-air de difuzare în cazul în care locuiți în apropierea mai multor stații de emisie. Printr-o programare on-line este disponibil doar persoanelor care locuiesc în anumite zone geografice. De exemplu, ESPN360.com este disponibil prin intermediul furnizorilor de cablu specifice, și persoanele care nu locuiesc în zonele de serviciu ale acestor furnizori nu pot accesa site-ul.

Potenţial

  • Cu capacitățile de mare viteză de servicii de Internet, o mulțime de companii iau fotografii la producerea de conținut Web specifice. Ca iTunes, un site popular pentru programe de televiziune și muzică, continuă să crească, există o șansă în creștere, care ar putea deveni un jucător puternic în competiție pentru a oferi telespectatorilor cu o opțiune completă. Apple, compania care a creat iTunes, a introdus iTV în 2007. Convertorul face posibil pentru a viziona video de pe Internet pe un televizor. Pentru a fi sigur, mișcarea spre televiziune pe Internet și re-apariția de televiziune deschide ușile pentru mai multe loturi furnizori decât furnizorii de unul sau două cabluri care servesc majoritatea piețelor din SUA.

Beneficii

  • Vizitatorii de azi pot viziona sute de videoclipuri. stații de cablu și de difuzare oferă zeci de spectacole de înaltă calitate și programe de știri, și o mare parte din acesta este disponibile gratuit sau la un cost redus. Creșterea video online oferă noi oportunități pentru cei care doresc să producă programare. Mai multe personalități au devenit bine-cunoscute prin intermediul site-uri, cum ar fi YouTube.com.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferențe între un inginer de software și un programatorDiferențe între un inginer de software și un programator
Responsabilitati Tehnologia informației de locuri de muncăResponsabilitati Tehnologia informației de locuri de muncă
Inginer Software Calculatoare Training & informații EducațieInginer Software Calculatoare Training & informații Educație
Cum se conectează scrisori printr-o expresie CricutCum se conectează scrisori printr-o expresie Cricut
Îmbrăcăminte model de luare de informații de softwareÎmbrăcăminte model de luare de informații de software
Cum se scrie Partituri cu MicrosoftCum se scrie Partituri cu Microsoft
Tagalog Lecții de chitarăTagalog Lecții de chitară
Cum să compare prețul pentru PROSYSTEM FX & Creative SolutionsCum să compare prețul pentru PROSYSTEM FX & Creative Solutions
Cum de a înregistra o companie de softwareCum de a înregistra o companie de software
Ce este Credentialing Experiența?Ce este Credentialing Experiența?
» » Alternative la Satelit și televiziune prin cablu