berokinfo.com

Diferențe între un inginer de software și un programator

ingineri software și programatori au nevoie de abilități care implică o bună comunicare, atenție la detalii și de rezolvare a problemelor. Desi lucreaza cu calculatoare, care este în cazul în care se încheie asemănările. Nevoia de ingineri de software de calculator și programatori de calculator variază. De exemplu, nevoia de ingineri software de calculator este de așteptat să crească 32 la sută, în timp ce nevoia de programatori calculator este de așteptat să scadă cu 3 procente prin 2018, potrivit Biroului SUA de Statistică a Muncii (BLS).

Taxe diferite pentru ingineri și programatori

  • ingineri software de calculator se dezvolta, de proiectare și testa diferite tipuri de software. Aceste programe software pot include jocuri de calculator, sisteme de operare, baze de date și aplicații medicale. ingineri software întâlni cu clienții pentru a determina nevoile lor, apoi a crea software-ul la specificațiile lor. ingineri software de calculator specializate în domenii cum ar fi construirea și întreținerea sistemelor informatice corporative. programatori specializați în scris programe software. Ei iau diagrame de flux detaliate de la ingineri de software de calculator sau de către analiștii de sistem și de a converti informația în limbaj de calculator. Limbajul implică o serie de instrucțiuni care spun computerele ce să facă. Această codificare dă instrucțiuni cu privire la calculatoare în cazul în care pentru a localiza, a prelua sau a stoca date. Programatorii funcționează și cu programe software existente pentru a actualiza sau de a le modifica. Ele pot repara, de asemenea, programe de calculator și de a construi site-uri web pentru clienti.

Cerințe Educație  • Cariere în inginerie software de calculator și programe de calculator au cerințe educaționale diferite. Angajatorii preferă, în general, solicitanții de calculatoare de inginerie software-ul cu cel puțin o diplomă de licență în matematică sau informatică. Pentru mai multe locuri de muncă complexe de inginerie software, solicitanții ar putea avea nevoie de educație avansată, cum ar fi o diplomă de master în informatică. Deși există programatori cu diplome de licență în sistemele de informații, de afaceri, informatica, contabilitate sau matematică, unele posturi pot necesita doar grade asociat sau certificate.

Diferența în plată

  • În 2009, salariul mediu pentru ingineri software de calculator a fost de 93470 $ pe an, conform Departamentului US Muncii, ocuparea forței de muncă Administrarea Training Center O-net. programatori câștigă mai puțin decât ingineri software de calculator. În 2009, salariul mediu pentru programatori de calculator a fost de 74690 $ pe an, in functie de BLS.

  • Foto credit de lucru pe calculator de imagine nicolescu Dana de Fotolia.com
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Soluții Inginer Descriere postuluiSoluții Inginer Descriere postului
Ce face un specialist în asistență calculator Do?Ce face un specialist în asistență calculator Do?
Descrierea postului pentru Desktop SupportDescrierea postului pentru Desktop Support
Inginer Software Calculatoare Training & informații EducațieInginer Software Calculatoare Training & informații Educație
Freelance Programator mediu SalariuFreelance Programator mediu Salariu
Cariere Self-employed InformaticăCariere Self-employed Informatică
Entry Level programator a salariuluiEntry Level programator a salariului
Cariere pentru InformaticăCariere pentru Informatică
Îndatoririle unui inginer de calculatorÎndatoririle unui inginer de calculator
Lista de Cariere în CalculatoareLista de Cariere în Calculatoare
» » Diferențe între un inginer de software și un programator