berokinfo.com

Tipuri de locuri de muncă Explorer

Oamenii care iau locuri de muncă Explorer au o curiozitate nestins și sunt dispuși să călătorească oriunde cercetarea lor le ia pentru a găsi următoarele bucăți de puzzle-uri la care le-au dedicat cariera lor. Exploratori sunt factorii de risc care se aventurează pe teritoriul necunoscut pentru a îndeplini o misiune și sunt încântați de schimbul de cunoștințele lor. Un loc de muncă Explorer poate varia de lucru într-o călătorie științifică oceanic pentru a scrie pentru o revista de turism, grupuri de lider pe expediții sau cercetând în misterele spațiului.

Bazându-se pe Descoperire științifică

  • Cele mai multe locuri de muncă explorator implica știință într-o anumită formă. Biologii, exploratori marini, oceanografi, cercetători adâncime și ingineri de știință lucrează pentru organizații, cum ar fi Administrația Națională a Oceanelor și Atmosferei (NOAA), în guvern. Ecologiștii care lucrează în explorare găsi locuri de muncă, cu fundații și universități, sau pentru a realiza anchete cu privire la diverse specii de grupuri, cum ar fi Survey Arctic Catlin sau în timp ce Shark Trust.

Scriind despre noi descoperiri

  • Exploratori sunt în cerere pentru companiile care oferă vacanțe și călătorii de destinație unice pentru consumatori. Site-ul Jauntaroo, de exemplu, a pus un apel pentru a angaja un șef Mondiale Explorer, pentru compania sa, care se potrivește cu turiști călătorii de vacanță interesante. Compania a primit 3.000 de aplicatii din intreaga lume pentru locul de muncă, care a început în martie 2014. exploratori moderni zi urmeze adesea inimile lor în locuri exotice pentru a aduce descoperirile lor sunt editurile, scrie propriile eseuri de călătorie și de a le vinde reviste sau de a aduce sensibilizare la anumite zone neexploatate ale lumii. Exploratori poate lucra pentru un grup ca Jauntaroo sau aplica pentru subvenții de la sponsori și mass-media pentru a rula propriile explorări.

Leading Grupuri în excursii Wilderness  • Un grup cunoscut de tineri, numit ghiduri de explorator, să ia de locuri de muncă de vară de lucru pentru departamentele lor de stat de resurse naturale sau departamente parcuri din diferite localități. Mai degrabă decât să caute noi descoperiri, aceste exploratori introduc resurse istorice, culturale și naturale unice pentru grupuri de studenți, naturalisti locale și turiști. Ei împărtășesc cunoștințele lor cu vizitatorii lor, atât pentru copii cât și adulți. ghiduri Explorer servesc ca ambasadori pentru statele alese.

Verificarea Out ultima frontieră

  • Space este adesea menționată ca ultima frontieră, în primul rând datorită populara serie Star Trek pe care-l purta ca un slogan. explorarea spațiului este peisajul pentru astronauți care lucrează în primul rând pentru Administrația Națională Spațială Aeronautică, denumit în mod obișnuit ca NASA. exploratori Space tren pentru a călători prin sistemul solar totul, de la asteroid domenii la alte planete. În 2013, NASA a recrutat primul set de noi exploratori spațiu, deoarece programul navetei spațiale a fost închis în 2011. Aceste recruți speră să fie printre primii pentru a acoperi o nouă nave spațiale comerciale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Contabilitate Medical SalariuContabilitate Medical Salariu
Calificări pentru un consultant HealthcareCalificări pentru un consultant Healthcare
Care sunt îndatoririle unui Clinic de director?Care sunt îndatoririle unui Clinic de director?
Competențe necesare administrării medicaleCompetențe necesare administrării medicale
Care sunt îndatoririle unui Health Care Management & Administrator?Care sunt îndatoririle unui Health Care Management & Administrator?
Nursing Home Administrare de certificareNursing Home Administrare de certificare
Avantajele Private HealthcareAvantajele Private Healthcare
Descrierea postului pentru Managementul Health CareDescrierea postului pentru Managementul Health Care
Asistenți medicali vs. asistente medicaleAsistenți medicali vs. asistente medicale
Cum sa devii un administrator medical și cerințe necesareCum sa devii un administrator medical și cerințe necesare
» » Tipuri de locuri de muncă Explorer