berokinfo.com

Ce tipuri diferite de Taco pot face?

Deși au originea în Mexic, taco au devenit un favorit masă în întreaga America de Nord. Diners pot alege sau făină de porumb tortilla și o nesfârșită varietate de umpluturi, toate acestea pot fi preparate în nenumărate moduri. Puteți utiliza diferite bucăți de carne de vită, de exemplu, pentru a crea în mod distinct diferite tacos. Adăugați preferate și garnituri cina este gata.

Carne de vită, de pui și de porc

  • bucățile de carne de porc și sunt tradiționale umpluturi Taco din Mexic, în timp ce carnea de pui și carnea de vită sunt mai populare în Statele Unite. Pentru a crea o masă în stil Tex-Mex, adăugați carnea de pui la gratar sau carne de vită condimentată la tortilla de faina moale. Include brânză rasă, rosii cubulete, salata verde, salsa și smântână ca condimente. Pentru o mai autentic mexican taco, utilizați tortilla de porumb. Se încălzește-le într-o tigaie la foc mic. Grill o tăietură mare de carne de porc sau de vită marinat, cum ar fi un cap la cap de porc sau de vită, și se taie în bucăți mici atunci când ați terminat. Adăugați carnea la tortilla si garnisiti cu coriandru tocat, ceapa, var, ananas si salsa.

Fructe de mare

  • tacos de pește are originea în Ensenada, Mexic, dar pot fi găsite acum peste tot în Coasta de Vest, inclusiv California, Washington și în toată regiunea Baja din Mexic. Puteți gratar sau prăji orice tip de pește ușoară, alb, cum ar fi tilapia sau cod. Majoritatea versiunilor fri folosesc un aluat stil tempura. Top taco cu varză, Pico de gallo și o maioneză astringent sau sos pe bază de smântână.

Vegetarian  • Tacos nu trebuie să includă carne să fie gustoasă. In loc de a folosi alimente vegetariene ca condimente, le folosesc pentru a umple tortilla. Puteți adăuga ceapă la grătar sau crude, ridichi, coriandru, salsa, branza, varza, salata verde, ananas, roșii, smântână sau orice alte umpluturi preferate. legume la grătar, cum ar fi vinete, dovlecei și ardei gras, pentru a face un vegetarian taco consistent.

Taquitos și Flautas

  • Taquitos și flautas sunt strâns legate și foarte frecvente în Mexic. Tacquitos sunt tortilla de porumb umplute cu carne sau brânză, rulată și adânc prăjit. Flautas sunt aceleași, cu excepția faptului că constau din tortilla de făină în loc de porumb. Utilizați orice umplere doriți pentru a face tacquitos sau flautas, dar ingrediente care ar trebui să rămână la rece, cum ar fi roșii sau smântână, funcționează cel mai bine atunci când este adăugat ca un condiment după prăjire. Acestea funcționează bine mai ales ca un aliment deget sau aperitiv.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru Aroma aragaz orez & gătit cu aburiInstrucțiuni pentru Aroma aragaz orez & gătit cu aburi
Cum se o mașină de spălat cu abur de lucru?Cum se o mașină de spălat cu abur de lucru?
Instrucțiuni Orez cu aburiInstrucțiuni Orez cu aburi
Cum se utilizează tradiționale creole CondimenteCum se utilizează tradiționale creole Condimente
Nu ai pus apă în partea de jos a cuptorului Înainte de a Roaster gatesti?Nu ai pus apă în partea de jos a cuptorului Înainte de a Roaster gatesti?
Cum de abur de pește într-un motor electric Alimentare SteamerCum de abur de pește într-un motor electric Alimentare Steamer
Instrucțiuni pentru un dehydrator Nevco alimentarInstrucțiuni pentru un dehydrator Nevco alimentar
Cum să înlocuiți Wire pe Black & Decker Whipper SnipperCum să înlocuiți Wire pe Black & Decker Whipper Snipper
Indicații de orientare Rival cu aburiIndicații de orientare Rival cu aburi
Cele mai bune aburitoare de legume electriceCele mai bune aburitoare de legume electrice
» » Ce tipuri diferite de Taco pot face?