berokinfo.com

Mini Deserturi din pahare

Un mod creativ de a introduce mini deserturi familiei sau oaspeții dumneavoastră este de a servi preparate delicioase din pahare. Puteți încorpora o temă petrecere adult cu această idee și să le servească la cineva de ziua ei 21 în loc de un tort. Alte idei pot veni în minte, cum ar fi teme de vacanță festive și bunătăți delicioase pe care nu s-ar gândi de a mânca într-o ceașcă.

Doar adulți

  • Sărbătoriți 21-a aniversare a unui prieten de a face un cocktail special de gelatină. Asigurați-un lot de aromă de var Jello urmând instrucțiunile de pe cutie. Utilizați numai jumătate din apa care este recomandată, iar cealaltă jumătate substituie cu Malibu Rum. Se amestecă Jello și se toarnă lichidul în pahare împușcat. Lăsați-i să stea în congelator pe o tavă de servire pentru aproximativ o oră. Decorați paharele prin pulverizare frisca pe partea de sus a Jello.

No-coace Deserturi

  • Achiziționați o cutie de nu-coace desert de la băcan local. Posibilitățile de aromă pot varia de la Fudge și caramel pentru a nu-coace prăjitură cu brânză. Urmați instrucțiunile de pe cutie, și în loc să adăugați amestecului într-o tigaie sau care servește fel de mâncare, turnati-l în pahare mici, separate și partea de sus cu crema de frisca si maruntita cracker graham. Adăugați o varietate puțin la desert și fac două arome diferite de desert nu se coace. 12 cesti de no-coace prăjitura cu brânză și 12 cești de mousse de ciocolata cu bezele va face pe toți la petrecerea ta cina fericit.

Tratează de vacanță

  • Adăugați o notă festivă la toate deserturi, ceea ce face nici o excepție pentru tratează de sticlă împușcat. Pentru Halloween face un desert infricosator că întreaga familie va iubi. Se amestecă un lot de budinca de ciocolata instant, iar apoi a pus un pachet de cookie-uri Oreo într-un baggie de plastic. Utilizați un știft de rulare pentru a zdrobi complet Oreo cookie-uri, și de a folosi o lingura pentru a se scot firimiturile. Pune despre o lingura plina de aceste firimituri în sticlă împușcat, apoi se pune o lingura de budinca de ciocolata pe partea de sus a acesteia. Continua stratificarea în acest fel până când ajunge în partea de sus a sticlei împușcat. Se presara cateva firimituri Oreo pe partea de sus și de a pune un vierme gumate pe jumătate în ea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fun Party Drink IdeiFun Party Drink Idei
Tarantula Tequila BauturiTarantula Tequila Bauturi
Băuturi mixte cu alb RomBăuturi mixte cu alb Rom
Cum de a alege ananasul dreaptaCum de a alege ananasul dreapta
Tipuri de AnanasTipuri de Ananas
Care Fructele contin Tripsină Enzime?Care Fructele contin Tripsină Enzime?
Cum să scapi de Greutate Eating de ananasCum să scapi de Greutate Eating de ananas
Cum sa faci un Centerpiece de fructe Utilizarea unui ananasCum sa faci un Centerpiece de fructe Utilizarea unui ananas
Alimente pentru o parte din HawaiiAlimente pentru o parte din Hawaii
Cum sa faci o băutură Rainbow ȘerbetCum sa faci o băutură Rainbow Șerbet
» » Mini Deserturi din pahare