berokinfo.com

Rochie de mireasa Stiluri din anii `70

În 1970 a fost o tranziție decade- ea a început de mult ca 1960, cu un amestec de moda variind de la foarte boem la oarecum tradiționale. Până la sfârșitul deceniului, cu toate acestea, tendințele mai noi, inclusiv fibre sintetice sau artificiale, prevestea schimbarea materialismului care a caracterizat anii 1980. stiluri de nunta ecou schimbările în societate, și în timp ce există întotdeauna loc pentru rochii de bal, au existat, de asemenea, unele stiluri unice în acest deceniu fascinant.

Una dintre inovațiile din anii 1970 a fost moale stilul, nestructurate de rochie de nylon cu
Una dintre inovațiile din anii 1970 a fost moale stilul, nestructurate de rochie de nylon cu „Camelot“ mâneci stil.

Rochia de mireasa și opțiunile sale de bază

rochii de nunta folosi cele mai bune materiale naturale - bumbac, matase, satin, sifon si net - precum și de înaltă calitate, fibre sintetice sau artificiale. În funcție de formalitatea nunta, lungime poate varia de la o lungime podea sau ceai lungime pana la genunchi lungime sau mai sus. fuste lungi pot fi foarte plin, ușor plin, îngust, coadă de pește și draping. Deși unele stiluri sunt atemporale, în fiecare deceniu un stil tinde să predomine (probabil pentru că o celebritate a ales) și catalogul de bază va reflecta tendințele modificărilor altor stiluri. În cele din urmă, cu toate acestea, rochii de mireasa sunt ca mirese: nu sunt cele tipice. Un perfect modern, din anii `70 dor poate fi ales o rochie mingea Antebellum - una dintre stilurile atemporale - într-o modernă O rochie linie de cort, pentru că ea mereu a visat de a fi Scarlett O`Hara.

Multe fete încă alege rochiile de bal, cu fuste complete, pentru că a fost visul lor.
Multe fete încă alege rochiile de bal, cu fuste complete, pentru că a fost visul lor.

1970-1973, Privind înapoi

Comportamentul nu se schimbă peste noapte, și mulți oameni în 1969 au fost baby boomers doar în curs de dezvoltare în adulthood.They preferate rochii muselină largi, stiluri scurte și nunți cu adevărat informale, care au caracterizat mișcarea hippie. Mirese ales de multe ori rochii de mireasa mexican pentru tesatura lor de lumina si culoare alba muselină - evocarea nevinovăție - precum și costurile reduse ale acestora. rochii Mini cu sclipici în plus, și schimbare sau alunecare rochii de asemenea, a arătat în sus. rochii colorate făcut un vin înapoi, și rochii cu margele au fost rabatabile, de asemenea, populare, reflectând înapoi la o altă eră sălbatică. Noi stiluri de maneca, de asemenea, appeared- manșonul Camelot a fost popular pe rochii formale.

Rochii pe care le-ar putea muta în a devenit popular.
Rochii pe care le-ar putea muta în a devenit popular.

1974 până în 1976, un design modernUnele stiluri unic moderne au apărut în partea de mijloc a epocii. rochii pilone satin grele, cu gât țestoasă false și corsaje nestructurate, a reflectat moda zilei. topuri Tube au fost în, și noi țesături de bumbac, care a apărut a făcut, dantelă și chiar muselină arate rigid si inconfortabil. Spaghete rochii Strapped au fost populare, de asemenea. rochii de nunta recomandate topuri fara bretele si fuste curg. Au existat mai puține rochii scurte, care a fost destul de popular. Mirese purtau fuste lungi, chiar la nunti informale, si domnisoarele de onoare au ales propriile lor rochii, cu mireasa doar să dicteze culoarea sau stilul de bază.

Design modern caracterizat unic mijlocul deceniului
Design modern caracterizat unic mijlocul deceniului

1975-1977, cu adevărat „moda anilor `70

Invenția de țesături fine Jersey provocate de om, cum ar fi Qiana a apărut în mijlocul lui deceniu, iar discoteca stabilit instantaneu le-a acceptat. Croitorese iubit, de asemenea, tesatura. Acesta drapat frumos și a avut trup, dar a fost lumina si flowing--l lipit de corp, dar nu prea strâns, și a fost fuste sexy.The adesea aveau tivuri batistă și sandale elegante cu toc înalt reaparut. Deși nunti formale și mirese formale încă existat, tendința a fost în mod clar de a crea un stil unic, de multe ori creat personalizat de mireasa, mama ei și croitoreasa. Unele mirese curajoase purtau costume de pantaloni albi și chiar costume „hot-gâfâi“, deși mulți au fost ascunse sub o fustă sau o jumătate fusta, până la recepție.

Qiana Rochia a fost popular pentru rochii de mireasa si rochii de dans deopotrivă.
Qiana Rochia a fost popular pentru rochii de mireasa si rochii de dans deopotrivă.

1978 și 1979, Asteptam

Ca deceniu de lichidare în jos, designer de moda sa mutat în prim-plan. Celebrități au purtat rochii couture pentru nunti lor. designeri specifice de nunta a existat dintotdeauna, dar acum au produs off-the-rack rochii. Mirese purtau rochii de designeri de top - sau knockoffs lor. Cu tot mai mare conservatorism, mirese a revenit la stiluri Grecian si rochiile de bal au fost populare din nou, precum și dantelă și mătase și satin. Primele "rochii din anii `70 au avut gât mari și mâneci lungi, în timp ce la sfârșitul anilor `70 rochiile prezentate bustiere care arată clivaj. Dantelă appliques, margele si paiete au fost reintroduse - somptuozitate ar caracteriza următorul deceniu.

rochii Designer au fost o tendință de creștere la sfârșitul deceniului.
rochii Designer au fost o tendință de creștere la sfârșitul deceniului.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de Dress Stiluri Utilizat în modaTipuri de Dress Stiluri Utilizat în moda
Ce ati Adolescenții purtării în anii `60?Ce ati Adolescenții purtării în anii `60?
Idei Modest Bridesmaid rochiiIdei Modest Bridesmaid rochii
Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?
Rochii de a purta la o receptie de nuntaRochii de a purta la o receptie de nunta
Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?
Îmbrăcăminte din anii `70 pentru copiiÎmbrăcăminte din anii `70 pentru copii
Femei stiluri de îmbrăcăminte în 1929Femei stiluri de îmbrăcăminte în 1929
Salariul mediu de nunta Dress ConsultantsSalariul mediu de nunta Dress Consultants
Cum să doneze mea rochie de nuntă din Boston, MACum să doneze mea rochie de nuntă din Boston, MA
» » Rochie de mireasa Stiluri din anii `70