berokinfo.com

Cel mai bun cort camping din Texas

Texas, este cunoscut pentru sale vaste întinderi, faunei sălbatice și frumusețe scenică. Camping este disponibil pe scară largă în întreaga stat, cu toate acestea, există anumite locații care sunt mai unic maiestuos și epic decât altele. Fie că doriți să faceți unele drumetii, rafting sau doar doriți vederi frumoase într-un cadru natural, aceste zone de campare sunt sigur că pentru a satisface așteptările dumneavoastră.

Enchanted Rock

 • Situat chiar în afara de Fredricksburg, Texas, Enchanted Rock este o formațiune mare de rocă naturală făcut din granit roz. Landmark National Natural este disponibil pentru cort de camping de noapte pe tot parcursul anului și are o varietate de site-uri și facilități.

  Teren de campare are mai mult de 40 de site-uri de cort, unele dintre ele, inclusiv adăposturi umbră. Există toalete curate și dușuri, precum și un loc de joacă, magazin de tabara, traseul de drumeții și mai multe zone de picnic. Teren de campare se află, de asemenea, pe un mic pârâu, unde rulote pot înota și pește. Enchanted Rock oferă oportunități excelente pentru drumeții și acoperă 640 de acri si se ridica 425 de picioare.

  Enchanted Rock
  16710 Ranch Rd. 965
  Fredericksburg TX 78624
  830-685-3636
  tpwd.state.tx.us/spdest/findadest/parks/enchanted_rock/

Big Bend National Park

 • Big Bend este un parc național mare în vestul Texasului, care acoperă 1.000 de mile parțial de-a lungul râului Rio Grande. Big Bend are mai mult de 225 de locuri de răspândit peste șase campinguri diferite. Apă și electrice conectările sunt disponibile la fiecare camping, împreună cu grupuri sanitare pe fiecare teren de campare. Multe dintre campingurile au mese de picnic și gropi de grătar, cu toate acestea, arde interdicții sunt adesea puse în aplicare.

  Pentru recreere, parcul oferă multe tururi ghidate pădurar și discuții animale sălbatice, precum și o abundență de drumeții, pescuit, înot și rafting. Echitatie este permisă în utilizare limitată în întreaga parc, și există mai multe zone desemnate de rock alpinism, de asemenea. Canoe și rafting este permisă în utilizare limitată în întreaga țară din spate precum și ciclism montan.  Big Bend National Park
  P.O. caseta 129
  Parcul National Big Bend, TX 79834
  432-477-2251
  nps.gov/bibe

Marfa, Texas

 • Marfa este un oraș mic in dealurile deșertice din vestul Texasului, care este cunoscută pentru frumusețea sa pitoresc precum anomalia cunoscut sub numele de Marfa Lumini, ciudat, un luciu auriu si lumini inexplicabile care apar în fiecare noapte clar în cer Marfa. Orasul a fost, de asemenea, făcut celebru ca locație de fotografiere pentru filmele „gigant“, cu James Dean, iar filmul 2007 „There Will Be Blood“.

  Există câteva locuri de campare în cort și chiar în afara Marfa, toate oferă dușuri și toalete, împreună cu mese la fața locului pentru picnic și grătare. El Cosmico este o remorcă și teepee de epocă hotel din Marfa cu mai multe site-uri de cort disponibile, de asemenea. El Cosmico are hamace, acces Wi-Fi gratuit și o bucătărie pentru utilizarea în comun. Situat la 20 mile în afara orașului Marfa, Overland Trail Camping are mai mult de o duzină de site-uri de cort și oferă internet wireless gratuit și o sală de spălătorie, de asemenea. MacMillen în Highlands RV Resort, un numar de 20 de mile de Marfa, ofera mai mult de 30 de site-uri de cort, precum și o sală de spălătorie și cameră socială, cu televiziune prin cablu.

  El Cosmico
  802 S. Highland Ave.
  Marfa, TX 79843
  432-729-1950
  elcosmico.com

  Overland Trail Camping?
  307 State Street
  Fort Davis, TX 79734
  432-426-2250
  texascamping.com?

  MacMillen în Highlands RV Resort
  43424 South Highway 17
  Fort Davis, TX 79734
  432-426-2056
  macmillenrvpark.com?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cariere Biologie în aer liberCariere Biologie în aer liber
Care sunt avantajele turismului în Mallorca, Spania?Care sunt avantajele turismului în Mallorca, Spania?
Alimente Nativul din SpaniaAlimente Nativul din Spania
În cazul în care Te-arroz con pollo venit?În cazul în care Te-arroz con pollo venit?
Cum se ajunge la Ratchet De la StormwindCum se ajunge la Ratchet De la Stormwind
Idei de 25 zile de naștere în Miami, FloridaIdei de 25 zile de naștere în Miami, Florida
Activități de familie în BahamasActivități de familie în Bahamas
Diferența în kick Butterfly Când Sprintand & Când înot ÎncetDiferența în kick Butterfly Când Sprintand & Când înot Încet
Best New York City Bus ToursBest New York City Bus Tours
Cum să înoate cu delfinii la Sea WorldCum să înoate cu delfinii la Sea World
» » Cel mai bun cort camping din Texas