berokinfo.com

Cum de a muta un masina cu trenul de la New York la Florida

Auto tren Amtrak oferă singura opțiune de tren pentru transportul autovehiculului de la New York, la Central Florida. Washington, zona D.C. stația de tren Auto este stația deservită de mai nordică automată a trenului, și este punctul de pornire / încărcare pentru transportul mașinii în Florida. Auto Gara din Lorton, Virginia este de 25 de mile sud de Washington, D.C. Odată încărcat, este nevoie de 17 ore și 29 de minute pentru masina ta pentru a ajunge în Sanford, Florida, chiar în afara lui Orlando. Este nevoie, de asemenea, dumneavoastră sau o altă persoană care să însoțească mașina în timpul călătoriei.

Ceea ce aveți nevoie

 • Calculator cu acces la Internet
 • Telefon
 • Harta sau GPS

Planificarea, rezervări și Rezervare

 • Faceti o rezervare pentru masina ta. Vizitați site-ul Amtrak Auto de tren, sau sunați la 1-800-SUA- RAIL (1-800-872-7245) pentru a rezerva un spațiu pentru vehicul. Numărul TDD / TTY este 1-800-523-6590.

 • Plătiți pentru călătorie. Amtrak acceptă numerar și toate cardurile de credit / debit. Puteți plăti în persoană, prin telefon sau online.

 • Măsurați vehiculul. În cazul în care vehiculele dimensiunile dvs. nu sunt disponibile în manualul proprietarului dumneavoastră, utilizați o măsură de bandă cu ajutorul unui ajutor. Amtrak are limite foarte specifice cu privire la dimensiunea și dimensiunile vehiculelor eligibile pentru transport. Comparați măsurătorile cu cerințele listate pe site-ul Amtrak Auto de tren.

 • Harta traseului la Lorton, Virginia (Washington, zona D.C.) stație. Folosind un instrument de cartografiere pe internet, cum ar fi MapQuest sau Yahoo! Hărți, introduceți adresa / locația fizică curentă ca punct de pornire, apoi introduceți trenul Auto Lorton, Virginia adresa (8006 Lorton Rd., Lorton, Va. 22079) în caseta de destinație. Acest lucru vă va da indicații rutiere detaliate la stația de la locația dvs. din New York, la stația de tren Lorton Auto pentru a încărca autovehiculul.

Pregătirea vehiculului și check-in • Încărcați vehiculul. Amtrak nu permite verificarea bagajelor. Pack bagajele în mașină, dar amintiți-vă că bagajele nu este accesibil în timpul călătoriei. Tu sunt permise bagaj de saci și ar trebui să plaseze obiecte personale de igienă, medicamente, etc., într-o geantă de transport pentru a călători cu tine în timp ce la bordul trenului.

 • Eliminați elemente, cum ar fi suporturi pentru biciclete și bagaje de pe acoperișul mașinii. Rack-uri de pe partea din spate a vehiculului sunt permise.

 • Dezarmează alarma. Amtrak recomandă să dezactivați alarma mașinii pentru a preveni o baterie mort, dacă se declanșează alarma pe traseu.

 • Check-in. În funcție de dimensiunea autovehiculului, se ajunge la stația de Lorton, Virginia. Una la două ore înainte de plecare. Check-in începe la 11:30 de zi cu zi. Verificați site-ul sau apelați 1-800-USA-RAIL pentru a determina dimensiunea vehiculului dumneavoastră și a recomandat check-in.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Du-te pe o luna de miere în „The Sims 2: Bon Voyage“Cum să Du-te pe o luna de miere în „The Sims 2: Bon Voyage“
Cum să învețe Gesturi locale din The Sims 2: Bon VoyageCum să învețe Gesturi locale din The Sims 2: Bon Voyage
Cum să închirieze o casă plajăCum să închirieze o casă plajă
Cum de a vinde fracțional proprietateCum de a vinde fracțional proprietate
Cum se utilizează o linie de credit pentru a cumpăra o casăCum se utilizează o linie de credit pentru a cumpăra o casă
Cum se calculează WTDCum se calculează WTD
Cum să gestionăm o vacanta de închiriereCum să gestionăm o vacanta de închiriere
Cum de a găsi casa vacanță în zona meaCum de a găsi casa vacanță în zona mea
Cum de a planifica o excursie de weekend pe un bugetCum de a planifica o excursie de weekend pe un buget
În cazul în care sunt cele mai bune locuri de vacanta pentru Singles?În cazul în care sunt cele mai bune locuri de vacanta pentru Singles?
» » Cum de a muta un masina cu trenul de la New York la Florida