berokinfo.com

Hoteluri cu Lazy River Piscine

piscine hotel nu este ceea ce au folosit pentru a fi. hoteluri de lux de astăzi sunt susceptibile de a include piscine care te fac să crezi că ai trezit într-un parc acvatic. Una dintre tendințele cele mai interesante din industria hotelieră este piscina râu leneș care le permite oaspeților să se relaxeze în vârful unui colacul de salvare, deoarece acestea derivă de-a lungul (alene) cu curent. Hoteluri cu atracții râu leneș pot fi găsite în întreaga țară, astfel vin pregătit pentru oportunitatea de a lovi cu piciorul înapoi și ud în soare.

Orlando: Omni la Championsgate

 • La mai puțin de 15 de mile de la Disney World este Omni la Championsgate. Leneș plimbare râu în jurul complexului te duce într-o călătorie de 850 de picioare, care vă permite să obțineți o privire la cealaltă atracție majoră a acestei stațiuni: terenul de golf proiectat de Greg Norman. Vilele de la Omni oferă o bucătărie complet utilată, precum și o mașină de spălat și dryer.Take o zi sau două off de la parcuri tematice Orlando și plimbare leneș râu la hotel pentru a perie pe joc la site-ul pe David Leadbetter Golf Academie.

  Omni la Poarta Campionilor

  Blvd. 1500 Masters

  Championsgate, FL 33896

  407-390-6664

  omnihotels.com

San Antonio: Hyatt Regency Hill Country Resort

 • San Antonio, Texas, este site-ul de Hill Country Golf Club, care dispune de un parc de apă, care se întinde pe patru acri. Unul dintre cele mai importante din parcul acvatic stațiunii este 905-picior lung River Rambling. Această plimbare râu leneș poate fi o modalitate foarte bună de a vă relaxa după joc pe cele 27 de găuri de golf care ofertele de curs sau poate fi un apel de trezire pentru a te gata să peste cap de la Riverwalk San Antonio. 500 camere ale acestui hotel includ frigidere și sistemul stereo Hyatt care vă permite să cârlig până iPod-ul la o stație de andocare.

  Hyatt Regency Hill Country Resort

  9800 Hyatt Resort Dr.

  San Antonio, TX 78251

  (210) 647-1234

  hillcountry.hyatt.com

Las Vegas: Mandalay Bay • Te-ai aștepta, probabil, Las Vegas, să aibă cel puțin o dată hotel cu o atracție râu leneș și nu veți fi dezamăgiți. Mandalay Bay Hotel oferă 11 de acri de distracție pe bază de apă, care nu include doar un râu leneș, dar o piscină cu valuri și căzi cu hidromasaj suficient de mare pentru familia, plus prietenii și unii străini să boot-eze. Mandalay Bay include, de asemenea, bunatati suplimentare, cum ar un centru de fitness enorm încărcat cu echipamente de stat-of-the-art și un centru spa unde vă puteți răsfăța cu un masaj.

  Mandalay Bay

  3950 B-dul Las Vegas S.

  Las Vegas, NV 89119

  (877) 632-7000

  mandalaybay.com

San Antonio: Westin Kierland Resort and Spa

 • Scottsdale, Arizona., Oferă posibilitatea de a rămâne la stațiune evaluat 4-Diamond de AAA. Evidențiază de parcul acvatic al hotelului includ un tobogan lung de 110 de picioare precum și un râu leneș care are aproape 1000 de picioare pentru a finaliza un circuit. Alte avantaje puturos care vă puteți bucura la Westin Kierland Resort and Spa includ balcoane private, care au vedere la vetrele teren de golf și de gaz. Ia-o plimbare pe un Segway pentru a obține în jur, mai degrabă decât un cărucior de golf tradițional și bucurați-vă de căldura o piscină încălzită deschisă 24 de ore pe zi.

  Westin Kierland Resort and Spa

  6902 East Greenway Parkway

  Scottsdale, AZ 85254

  (480) 624-1000

  kierlandresort.com

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizareLinii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare
Limite de greutate a bagajelor pentru companiile aerieneLimite de greutate a bagajelor pentru companiile aeriene
Cum de a verifica o rezervare de zbor onlineCum de a verifica o rezervare de zbor online
Poate militari schimbarea lor de zbor ori pentru gratuit?Poate militari schimbarea lor de zbor ori pentru gratuit?
Care sunt avantajele Flying First Class?Care sunt avantajele Flying First Class?
Cum să se înscrie pentru lioalitate MilesCum să se înscrie pentru lioalitate Miles
Cum de a verifica o rezervare de zborCum de a verifica o rezervare de zbor
Ce este o clasa C de afaceri?Ce este o clasa C de afaceri?
Cum să obțineți o rambursare pentru Air MilesCum să obțineți o rambursare pentru Air Miles
Cum să devii un însoțitor de zbor în Ontario, CanadaCum să devii un însoțitor de zbor în Ontario, Canada
» » Hoteluri cu Lazy River Piscine