berokinfo.com

Cum să obțineți o rambursare pentru Air Miles

mile de aer, de asemenea, stie ca frecvente mile fluturaș, sunt asociate cu programe de fidelizare al companiei aeriene de brand. Aceste programe de atribuire de obicei membri frecvente puncte fluturaș de mile aeriene de zbor și pentru achiziționarea de produse și servicii de la companii partenere. Membrii pot valorifica mile aeriene pentru zborurile gratuit numit bilete de recompensa. Cele mai multe companii aeriene vă permit să anulați biletul în schimbul unei restituiri de mile aeriene în contul dvs., pentru o taxă.

Apelați numărul de servicii pentru clienți pentru compania aeriană ați rezervat biletul de recompensă. Alternativ, puteți merge în persoană la un contor de bilete.

Dă reprezentantul serviciului pentru clienți numărul de rezervare recompensa biletului sau numărul de confirmare. Spune-reprezentant al serviciului clienți pe care doriți să anulați biletul și redeposit frecvente mile afisul în cont.

Plătiți taxa necesară. Cele mai multe companii aeriene percepe o taxă pentru anularea biletului și redeposit mile în contul dumneavoastră.

Verificați contul dvs. de fidelizare a clientelei de aproximativ 30 de zile de la anularea biletului recompensa pentru a vă asigura că compania aeriană redepozitate mile în contul dvs. de fidelizare a clientelei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a închiria pe durată limitatăCum de a închiria pe durată limitată
Legile de închiriere comercială în FloridaLegile de închiriere comercială în Florida
Este o cumpărare în valoare de durată limitată?Este o cumpărare în valoare de durată limitată?
Cum se ajunge dintr-un punct de vedere legal multiproprietateaCum se ajunge dintr-un punct de vedere legal multiproprietatea
Forme legale de vânzare TimesharesForme legale de vânzare Timeshares
Când să planteze o grădină de legume în Central FloridaCând să planteze o grădină de legume în Central Florida
Cum la File Deduceri fiscale multiproprietateCum la File Deduceri fiscale multiproprietate
Ce este o scurtă vânzare în imobiliare în Florida?Ce este o scurtă vânzare în imobiliare în Florida?
Florida alb RABIT InformațiiFlorida alb RABIT Informații
Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?
» » Cum să obțineți o rambursare pentru Air Miles