berokinfo.com

Cum Does cu ridicata Distributie de lucru?

Cum Does cu ridicata Distributie de lucru?
Cum Does cu ridicata Distributie de lucru? (Imagine: Wikimedia)

Ce este ridicata Distributie?

distribuție en-gros este procesul de vânzare a produselor către comercianții cu amănuntul, care va face apoi vânzarea finală. Proverbialul mijlocitorul, distribuitorii angro sunt o legătură vitală între producătorii și comercianții cu amănuntul. În unele cazuri, distribuția en-gros este realizată de o ramură separată a aceleiași societăți care face procesul de fabricație. Altele sunt distribuitorii privați, care trebuie să aibă un simț ascuțit al ambelor produse disponibile pentru distribuire și a piețelor cu amănuntul în cazul în care acestea vor fi în cele din urmă cumpărate pentru consum. O inovatie relativ recenta este răspândirea de puncte de vânzare en-gros, cum ar fi Costco sau Clubul lui Sam. Acești distribuitori en-gros rula propriile lor operațiuni de vânzare cu amănuntul în magazine mari de depozitare.

Cum functioneaza

Esențiale succesului în distribuția en-gros este cumpărarea de produse de calitate în cerere mare la prețuri scăzute. Acest lucru se realizează de obicei prin volum mare. Prin achiziționarea articole în vrac, distribuitorii angro au posibilitatea de a obține un preț scăzut de la producători, care în sine nu sunt echipate fie se ocupe de vânzare cu amănuntul sau de expediere. Angrosiști ​​vinde apoi, din nou în vrac, la comercianții cu amănuntul la un preț unitar ușor mai mare și să păstreze diferența, după ce costurile, ca profit.distribuitori en-gros reprezintă aproximativ 7 la sută din PIB SUA, generând aproximativ 3,2 trilioane $ în 2007. Ele aduc bunuri vitale pentru piață, inclusiv mobilier, echipamente de birou, consumabile industriale, și alimente. operațiunile de afaceri tipice ale unui distribuitor en-gros includ marketing, contabilitate, procesarea comenzilor, client service și de cercetare de piață.

riscuri

distribuitori en-gros absorbi costurile de transport maritim de la producător la comercianții cu amănuntul. Ele sunt, prin urmare, sensibile la creșteri ale prețului costurilor de combustibil și de transport. În multe cazuri, distribuitorii angro au spațiu limitat pentru a stoca inventar. Ele se bazează pe circulația eficientă a mărfurilor de la producător la comerciant cu amănuntul. O strangulare se poate forma în cazul în care acest flux este perturbat de către comercianții cu amănuntul care nu doresc sa efectueze produsele oferite, sau prețurile ridicate stabilite de către comerciant. În ambele cazuri, distribuitorul en-gros este obligat să reducă prețul lor de vânzare, mâncând în profituri sau chiar a crea o pierdere. Distribuitorii pot utiliza strategia opusă și transporta un inventar mare de bunuri de a avea întotdeauna la îndemână produsele necesare de către comercianții cu amănuntul. Aceasta, desigur, comportă riscul ca nevoile retailerilor se va deplasa și stocuri mari vor rămâne nevândute, legarea de capital în acest proces. Uneori, produsele au o durata de viata foarte scurt fortand distribuitorul pentru a pierde volum din cauza alterării.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Definirea Planificare și Dezvoltare ProdusDefinirea Planificare și Dezvoltare Produs
Cum să Piata & promova un produs nouCum să Piata & promova un produs nou
Descriere loc de muncă pentru dezvoltarea produsuluiDescriere loc de muncă pentru dezvoltarea produsului
Strategii de marketing pentru faza de maturitateStrategii de marketing pentru faza de maturitate
Obiective într-un plan de marketingObiective într-un plan de marketing
Care este relația dintre planuri de planuri de marketing & strategice?Care este relația dintre planuri de planuri de marketing & strategice?
Care este sensul unei strategii de marketing?Care este sensul unei strategii de marketing?
Cum de a dezvolta strategia de marketingCum de a dezvolta strategia de marketing
Definirea unei piețe geografice țintăDefinirea unei piețe geografice țintă
Cum sa devii un Product Development ManagerCum sa devii un Product Development Manager
» » Cum Does cu ridicata Distributie de lucru?