berokinfo.com

Eligibilitatea pe venit pentru Pell Granturi

Cu venituri mici este bun pentru acordarea Pell awards- venitul inferior devine, de obicei, un premiu mai mare. subvenții Pell oferi studenților cu venituri mici, cu unele fonduri pentru evenimente de colegiu - până la $ 5,550 în 2010. Cei mai mulți studenți primesc aproximativ jumătate din maxim pentru fiecare an de colegiu, dar eligibilitatea depinde de numeroși factori, în plus față de venituri mici.

Dependenti și Independenti

  • Departamentul SUA al Educației determină eligibilitatea Pell grant pe baza informațiilor din aplicația gratuită pentru ajutor Student Federale (FAFSA). Un student independent are de obicei mai puține active și venituri mai mici decât un student dependent. Studentul independent poate avea mai multe cheltuieli și poate avea, de asemenea, persoane aflate în întreținere. Conform studiilor efectuate de către Departamentul Educației, studenții independenți se califica la un procent mai mare decât studenții dependente. Peste 91 la sută dintre elevi independenți cu persoane aflate în întreținere se califică, și 60 la sută dintre elevi independenți, fără a beneficia de persoane dependente de fonduri de grant Pell. Aceasta situatie se compara cu aproximativ 48 de procente dintre solicitanți dependente.

Calculele de venituri

  • studenții dependente trebuie să dezvăluie veniturile și bunurile familiei, numărul membrilor din gospodărie și numărul de studenți participa la colegiu, deoarece se aplică la unitatea familiei. studenții independenți ia în considerare numai unitatea lor de familie imediată, cu excepția contribuțiilor familiale, cu excepția cazului în care se aplică. Venituri de peste $ 60.000 de obicei, nu se califică pentru o subvenție Pell, și venituri între 30.000 $ și $ 60.000 de pot beneficia de fonduri parțiale. Aproximativ 96 la suta din solicitanți cu venituri mai mici de 10.000 $ pentru a se califica granturi Pell, dar numai aproximativ 32 la suta din cei care fac peste 20.000 $ califica, din 2010.

Contribuția estimată de familie  • Departamentul SUA al Educației are o formulă nevoii de analiză de eligibilitate venit pentru Pell finanțarea nerambursabilă. După ce studentul completează FAFSA, formula aplicată la cifrele rezultate într-un EFC sau estimat cifra contribuție de familie. Acest număr joacă un rol important în determinarea fondurilor de grant pell pentru elev. Inferior numărului EFC, cu atât mai mult finanțarea studentul poate primi. Colegiu sau universitate subtracts CFE din costul de participare. Cifra rămasă este nevoie de dumneavoastră financiară.

Alti factori

  • CFE combinat cu costul de prezență la colegiu pe care o alegeți și numărul de ore de credit pe care le luați determină finanțare pentru grantul Pell. Suma grant pentru un colegiu nu este suma de grant pentru o alta, din cauza cifra de cost-de-participare. O universitate privată cu predare mare va proiecta un premiu grant Pell mai mare, dar va plăti, de asemenea, mai mult din banii proprii pentru attendance- subvenții Pell nu plătesc toate cheltuielile pentru participarea la colegiu. Veți avea nevoie de alte fonduri din împrumuturi, ocuparea forței de muncă sau de economii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Free verificarea conturilor de mici afaceriFree verificarea conturilor de mici afaceri
Regulamentele Bani-transferRegulamentele Bani-transfer
Banca de sârmă Instrucțiuni de transferBanca de sârmă Instrucțiuni de transfer
Reglementări bancare mobileReglementări bancare mobile
De ce are extrasul de cont bancar Afișați un credit pentru o Creșterea în Soldul Cash?De ce are extrasul de cont bancar Afișați un credit pentru o Creșterea în Soldul Cash?
Instituția financiară Structura organizatoricăInstituția financiară Structura organizatorică
Procesul de autorizare pentru carduri de creditProcesul de autorizare pentru carduri de credit
Utilizarea calculatoarelor în bănciUtilizarea calculatoarelor în bănci
Definiția „Carta“ în domeniul bancarDefiniția „Carta“ în domeniul bancar
Reglementări bancare cu privire la controalele non Fondul suficienteReglementări bancare cu privire la controalele non Fondul suficiente
» » Eligibilitatea pe venit pentru Pell Granturi