berokinfo.com

Când voi primi IRS mea de rambursare?

Se așteaptă la o rambursare de impozit de la Internal Revenue Service (IRS) poate fi un timp anxios, mai ales dacă trebuie să utilizați valoarea de rambursat pentru a-și îndeplini obligațiile personale. Intervalul de timp când vă puteți aștepta să primiți rambursarea dvs. fiscale de la IRS va depinde de metoda utilizată pentru a depune federale de rambursare a impozitului pe venit. Dacă ați utilizat un preparator impozit plătit, contactați-o pentru a determina momentul în care veți primi returnarea taxelor.

consideraţii

  • Dacă ați depus declarația fiscale pe cale electronică și a cerut să refinanțeze fiscale depuse directe în contul dvs. bancar, se așteaptă să primească rambursarea de la IRS, în opt până la 14 zile. Dacă fișierul electronic fără taxe de depozit directe, va trebui să aștepte o săptămână în plus pentru a primi rambursarea IRS. Depunerea unei declarații fiscale prin e-mail va determina să aștepte cât timp de șase săptămâni pentru a primi rambursarea taxelor. Există servicii fiscale de rambursare rapide care vă permit să primiți o rambursare de impozit de la IRS în trei sau patru zile. Servicii de rambursare Rapid poate fi destul de costisitoare și nu poate fi în valoare de costul cu excepția cazului în care aveți nevoie de numerar imediat.

Verificarea stării

  • Statutul de întoarcere IRS fiscale pot fi verificate online folosind site-ul IRS (a se vedea resurse). Verificarea stării de întoarcere fiscale online indică dacă IRS a acceptat declarația fiscală. IRS nu garantează o anumită dată, atunci când va primi returnarea taxelor, dar IRS face contribuabililor de aprovizionare cu datele la care se pot aștepta să primească rambursarea lor de impozit pe venit prin depunere directă sau prin e-mail. Starea de întoarcere IRS poate fi verificată prin telefon atunci când apelați 800-829-4477. Pentru a verifica starea rambursării fiscale, trebuie să furnizați informații, cum ar fi valoarea de rambursare anticipată, numărul dvs. de securitate socială și starea de depozit.

Rambursare de la returnare Modificat  • Atunci când depune o declarație fiscală modificată, aveți dreptul la o rambursare de impozit de la IRS. Site-ul IRS nu vă poate oferi informații cu privire la care veți primi o rambursare de la o declarație de impozit modificată. O declarație fiscală modificată poate dura de la opt la 12 săptămâni pentru a procesa IRS, după cum este explicat de către site-ul Efile. Dacă nu ați primit o rambursare de la întoarcerea modificată după opt săptămâni, puteți apela un reprezentant al IRS la 800-829-1040 pentru a verifica starea de întoarcere modificată.

întârzieri

  • O serie de factori care ar putea exista provoca întârzieri semnificative în ceea ce privește primirea rambursării IRS. Una dintre cele mai frecvente greseli se produce atunci când ați pus rutarea greșit și numărul contului în declarația de impozit pe venit. Rambursarea dvs. poate fi întârziată dacă IRS selectează declarația de impozit pe venit pentru revizuire. Acest lucru se întâmplă în mod aleatoriu, astfel încât nu există nici o modalitate de a prezice dacă declarația de impozit pe venit va fi selectată pentru revizuire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este minimul pe care trebuie să iei din IRA, atunci când sunteți 70-1 / 2?Care este minimul pe care trebuie să iei din IRA, atunci când sunteți 70-1 / 2?
Cum se mută dvs. de distribuție IRA minimă necesară (RMD) la o bancăCum se mută dvs. de distribuție IRA minimă necesară (RMD) la o bancă
Poate un 65-Year-Old Man Pensionari Deschideți un cont IRA Roth?Poate un 65-Year-Old Man Pensionari Deschideți un cont IRA Roth?
HARDSHIP Retrageri IRAHARDSHIP Retrageri IRA
Care este diferența dintre o anuitate & un IRA?Care este diferența dintre o anuitate & un IRA?
Minim Obligatoriu IRA RetragereaMinim Obligatoriu IRA Retragerea
Cum să cumpărați alte polițe de asigurare de viață PoporuluiCum să cumpărați alte polițe de asigurare de viață Poporului
În ceea ce privește Legile conjugal drepturile de moștenire din GeorgiaÎn ceea ce privește Legile conjugal drepturile de moștenire din Georgia
Do Contribuții I Raport IRA Roth privind returnarea BrutDo Contribuții I Raport IRA Roth privind returnarea Brut
Ce se poate face cu 401 (k) la pensionare?Ce se poate face cu 401 (k) la pensionare?
» » Când voi primi IRS mea de rambursare?