berokinfo.com

Cum de a transfera un titlu auto Virginia de Vest

Un transfer din titlu auto este necesară în cazul în care doriți să vindeți vehiculul în afara statului la cineva din Virginia de Vest. Pentru a preveni apariția răspunderii nedorite, acest lucru trebuie să fie finalizată în 60 de zile. Este o sarcină ușoară moderată, care necesită completarea de înmatriculare a vehiculului documente, de a vizita Departamentul Virginia de Vest de birou Transport si plata unor taxe.

Ceea ce aveți nevoie

 • titlu auto
 • factura notariala de vânzare
 • carte de înmatriculare a vehiculului actual
 • Cerere de certificat de titlu și înregistrare (VSA Formular 17A)
 • Înregistrare vehicul de aplicare (Formular VSA 14)
 • Completați secțiunea „Cesiunea de proprietar“, care este pe partea din spate a cărții dvs. masina out-of-stat. Includeți prețul de achiziție, vehicul curent Kilometrajul precum și numele și adresa cumpărătorului / vânzătorului. Ambele părți vor trebui să semneze și să-l pe liniile corespunzătoare.

 • Completați un proiect de lege de forma de vânzare. Includeți numele cumpărătorului / vânzătorului, prețul de achiziție, numărul de identificare a vehiculului (VIN), precum și anul, marca și modelul vehiculului. Puteți obține o copie a acestui formular prin Departamentul Virginia de Vest de birou Transport.

 • Ia factura completat de forma vânzare autentificata de un notar public. Dacă nu știi unde să găsească unul, utilizați site-ul 123Notary.com.

 • Obține o cerere de certificat de titlu și înregistrare (VSA Formular 17A) și Cererea de înregistrare a vehiculului (VSA Formular 14). Puteți obține o copie printr-un departament Virginia de Vest de birou Transport. Formularele pot fi descărcate și imprimate direct. • Completați formularul VSA 17A. În secțiunea „Proprietarul Information“ include numele legal complet și adresa cumpărătorului. Pentru „Tipul aplicației“, bifați pe caseta din titlu și de înregistrare. Completați „Vehicle Information“, „Declarația Odometru“, „Informații de înregistrare“, „Tipul Plate solicitat“ și „Sursa de proprietate de informații“ secțiuni. Noul proprietar va trebui, de asemenea, să semneze și să dateze secțiunea „Certificare“ la sfârșitul formularului.

 • Completati formularul VSA 14. Completați „Informații de înregistrare“, „certificare de asigurări,“ Farfuria Information,“Vehicle Information«și «Informații proprietar»»secțiuni. Noul proprietar va trebui, de asemenea, să semneze și să dateze«secțiunea de certificare / Semnătura» la sfârșitul formularului.

 • Setați o întâlnire cu un Departament Virginia de Vest de birou Transport. Aduna hârtiile împreună. Asigurați-vă că aveți în dvs. de vehicul din titlu de stat, forma VSA 17A / 14, de înmatriculare a vehiculului curent și factura notarial de vânzare.

 • Vizitați Virginia Departamentul de Vest de birou Transport. Plătiți titlul, înregistrare, vânzările de autovehicule și de a folosi taxele fiscale care sunt necesare pentru transferul mașinii. Noul cumpărător va primi din titlu vehiculului său, plăcile de înmatriculare și prin poștă în termen de câteva săptămâni.

sfaturi Avertismente

 • Odată ce vehiculul este înregistrat la noul proprietar în Virginia de Vest, el va avea nevoie pentru a obține o inspecție de siguranță. Aceasta este o cerință anuală de către statul Virginia de Vest.
 • Taxele de transfer din titlu variază și depind de județ Virginia de Vest cumpărătorul trăiește în vânzări de vehicule. Motor și taxa de utilizare este de 3 la sută din prețul de vânzare.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se măsoară de TuxCum se măsoară de Tux
Cum se măsoară dimensiunea unui HoodieCum se măsoară dimensiunea unui Hoodie
Care sunt tratamente pentru Umăr subluxatia?Care sunt tratamente pentru Umăr subluxatia?
Cum de bandă umăr pentru stabilitateCum de bandă umăr pentru stabilitate
Cum sa faci modele de cusut propriiCum sa faci modele de cusut proprii
Cum sa faci un manșon flutureCum sa faci un manșon fluture
Cum să luați braț și umăr MăsurătoriCum să luați braț și umăr Măsurători
Cum să Strângeți Ligamentele UmărCum să Strângeți Ligamentele Umăr
Cum sa faci o halatul rochieCum sa faci o halatul rochie
Cum sa faci o casa de absolvire rochiiCum sa faci o casa de absolvire rochii
» » Cum de a transfera un titlu auto Virginia de Vest