berokinfo.com

Cum Fumeze un porc umăr Fresh Picnic Ham

carne de porc Tras se face prin fumat un umăr de carne de porc proaspătă. Carnea de porc trebuie să fie preparate folosind foc mic și lent pentru a ajuta la descompunerea țesutului conjunctiv. Grăsimea și țesutul conjunctiv se adaugă umiditate și aroma de carne de porc. Odată ce ați terminat de gătit umăr carne de porc, aceasta va deveni licitație și se destrame ușor. În timp ce poate dura până la o jumătate de zi sau mai mult pentru a fuma un umăr picnic, acesta va fi bine în valoare de așteptați să se bucure de carne suculentă.

Ceea ce aveți nevoie

  • Cuţit
  • Servețele de hârtie
  • Condimente freca Dry
  • termometru de carne
  • Se îndepărtează excesul de piele si grasime de la umăr de carne de porc. Clătiți-l sub jet de apa rece si tamponati-l uscat cu prosoape de hârtie. Frecați umăr carne de porc cu condimentele preferate, dacă doriți. Acoperiți spata de porc cu condimente uscate complet.

  • Pregătiți fumătorul pentru umăr de carne de porc în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Nu toți fumătorii funcționează la fel, iar manualul vă va instrui cu privire la modul în care să se încălzească și să se pregătească în mod corespunzător fumător. Se încălzește fumător la o temperatură cuprinsă între 200 și 235 de grade F.

  • Se pune umărul de carne de porc în fumător. Fum umărului timp de 1 1/2 ore pentru fiecare livră de carne. Se menține o temperatură constantă în timp ce umărul fumează.

  • Scoateți umărul de carne de porc din fumător atunci când ajunge la o temperatură internă de 180-190 grade F. Această temperatură vă permite să trageți carnea în afară cu ușurință.

  • Se lasă să se răcească umăr carne de porc timp de 10 până la 15 minute. Trageți în afară de carne de porc cu două furci pentru ao rupe în bucăți. Aruncați orice oase și excesul de grăsime și servi carne de porc imediat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă când uitați să puneți ouă în Brownie aluat?Ce se întâmplă când uitați să puneți ouă în Brownie aluat?
Cum sa faci Caraibe Rum CakeCum sa faci Caraibe Rum Cake
Cum să înlocuiască faina Tort de fainaCum să înlocuiască faina Tort de faina
Pot să vă re-coace un tort flourless?Pot să vă re-coace un tort flourless?
Cookie-urile Bar Made cu prajituriCookie-urile Bar Made cu prajituri
Cum sa faci tort DominicanăCum sa faci tort Dominicană
Motive un tort se va prăbuși în cuptorMotive un tort se va prăbuși în cuptor
Care sunt funcțiile de făină în Coacere?Care sunt funcțiile de făină în Coacere?
Ce este Unshortened tort?Ce este Unshortened tort?
Cum sa faci cel mai bun tort lime din lumeCum sa faci cel mai bun tort lime din lume
» » Cum Fumeze un porc umăr Fresh Picnic Ham