berokinfo.com

Cum se utilizează un instrument de creveți Deveining

Gama de creveți comestibile în mărime de la categoriile de piață de foarte mici pentru a colosală suplimentar și necesită o pregătire deveining, fie în stare proaspătă sau congelată, înainte de a fi utilizate în multe rețete. instrumente de creveți deveining ajuta pentru a face procesul de simplu și sigur într-o singură mișcare lină. modele instrument Deveining variază de la un cuțit deveining de bază, cu o lamă curbată zimțată sau non-zimțată subțire, ustensilelor de tip foarfece, cu lame curbate duble și stoarce mânere, care coji de fructe și devein creveți simultan.

  • Locul creveți care urmează să fie deveined într-un bol de apă cu gheață. Acest lucru menține textura creveți cât robust posibil pentru procesul de deveining. Au un alt bol de apă cu gheață din apropiere pentru a plasa creveți în deveined. Lucrați într-o zonă bine luminată în apropierea unei surse de apă rece de funcționare pentru spălarea venelor expuse la distanță.

  • Curățați bine instrumentul deveining. Un cuțit deveining non-zimțată este mai simplu pentru deveining creveți deja decojite. O versiune zimțată permite shell pe crevete să fie deveined prin perforarea prin carcasa din spate. Curbat foarfece fructe de mare deveining poate atât coaja și devein creveți într-o singură mișcare cu o lamă zimțată curbată și o lamă de non-zimțate curbat.

  • Scoateți capul de creveți, în cazul în care se dorește peeling. Split, coajă cu lama de cuțit deveining de-a lungul partea din spate a creveți. Slip-l prin ciupire picioare și trăgând-o departe de carne de creveți. Lăsați coada sau scoateți-l.  • Grip cuțitul deveining cu vârful curbat îndreptată în jos. Țineți creveți rece într-o mână, expunând cojit înapoi în sus. Split, deschis de-a lungul liniei de vena cu vârful neted curbat al instrumentului, folosind curba de carne creveți ca un ghid. Scoateți vena-string cum ar fi expus ridicându-l cu vârful sculei sau de mână. Se pune crevete deveined în apă cu gheață. În cazul în care creveți nu a fost congelat, vena poate fi pur și simplu spălate sub jet de apa rece.

  • Devein creveți cu cochilie de pe partea din spate prin perforarea de fiecare la mai multe puncte de-a lungul liniei sale venă. Utilizați vârful zimțat al sculei deveining să străpungă coajă și carnea de creveți. Hook vena cu vârful și trageți-l în fiecare loc până când este complet eliminat.

  • Peel și creveți devein simulatneously, cu un instrument de crevete deveining stil foarfeca. Scoateți capul și țineți corpul ferm de coada și picioarele - pentru a expune vena de-a lungul spate creveți lui.

  • Slip lama inferioară curbată non-zimțată sub manșonul carcasă la partea de sus a creveți și stoarce cleștii împreună, în timp ce împinge foarfeca spre coada. Acest lucru se va împărți carnea deschisă și felie carcasa deschisă în același timp - astfel încât atât vena și coajă sunt pregătite pentru îndepărtarea ușoară.

sfaturi Avertismente

  • Purtați o mănușă de protecție rezistentă la tăiat pe de o parte, care deține creveți, pentru a preveni leziunile accidentale.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti creveți Raw Cu Old Bay AnotimpurileCum de a găti creveți Raw Cu Old Bay Anotimpurile
Cum de a găti creveți Fiert care sunt ușor de PeelCum de a găti creveți Fiert care sunt ușor de Peel
Cum să fiarbă crevețiCum să fiarbă creveți
Cum să Freeze nerealizat creveți FierteCum să Freeze nerealizat creveți Fierte
Cum de a găti creveți congelat rapidCum de a găti creveți congelat rapid
Cum de a găti Tiger crevețiCum de a găti Tiger creveți
Cum a prăji creveți cu amidon de cartofiCum a prăji creveți cu amidon de cartofi
Cum de a găti usturoi & Regele PrawnsCum de a găti usturoi & Regele Prawns
Cum se înmoaie creveți în suc de portocaleCum se înmoaie creveți în suc de portocale
Cum să Grill Scallops și crevețiCum să Grill Scallops și creveți
» » Cum se utilizează un instrument de creveți Deveining