berokinfo.com

Cum de a mânca coji de fructe și creveți

Peel și mănâncă creveți este una dintre cele tratează cele mai simple, dar perfecte, de la mare. Pur și simplu scoate coajă de creveți și înmoaie în sos de cocktail, poate cu un jet rapid de suc proaspat de lamaie. Ca delicioase, coji de fructe și mânca creveți sunt, ele sunt foarte ușor de preparat.

Ceea ce aveți nevoie

  • Crevetă
  • Cocktail sos
  • lămâi
  • Un platou
  • Decideți dacă va fi gătit creveți dumneavoastră. Peel și mănâncă creveți sunt de obicei vândute gata să mănânce, tot ce trebuie să faceți este să trageți coajă off. Unii oameni sunt timide cu privire la consumul de dreptul de creveți de la magazin și le place să le fiarbă mai întâi. Dacă doriți să fiarbă creveți, lăsați pe coajă în timpul procesului de fierbere pentru a sigila în creveți&# X2019 aroma-uri.

  • Întoarceți creveți pe spate, astfel încât partea cu picioarele este expus la tine. Pe de cealaltă parte, în partea de sus a creveți, plasați degetele mari în mijloc și trageți în afară coajă. Shell-ul creveți este foarte subțire și se va desprinde cu ușurință. Doar trageți în afară întreg sub lateral, de la picioare până unde începe coada, iar shell-ul ar trebui să vină în afara într-o singură bucată mare. Încercați să păstrați coada în tact, deoarece va servi ca un mâner decorativ.  • Pe măsură ce fiecare coaja de creveți, puneți-le pe platou de servire dumneavoastră. Nu doar gramada-le. Aranjați-le frumos, în cercuri întâmplă în jurul blidului, asigurându-vă că pentru a lăsa loc în centrul platanului pentru bolul de sos cocktail.

  • După ce ați cojit toate creveți până la cozile lor și le aranjate pe platou, pasul următor este să taie lamaile în felii și ușor stropi creveți cu suc de lamaie. Ați putea dori să se pregătească pene suplimentare de lamaie pentru a plasa în jurul valorii de platou. Acestea servesc atât ca un decor și ca o sursă de suc de lamaie in plus pentru cei cărora le place mai mult.

  • Se pune sosul de cocktail în mijlocul platanului. Acum sunteți gata să mănânce creveți dumneavoastră. Mai degrabă decât pe un platou de servire, unii oameni le place să pună sos cocktail într-un pahar șes, apoi atârnă 5-6 creveți peste marginea geamului, astfel încât fiecare persoană are propriul cocktail de creveți.

sfaturi & Avertismente

  • Este posibil să fi dor, uneori, o bucată mică de coajă de creveți. Nu intrați în panică dacă se întâmplă acest lucru. Înghițirea shell-ul nu te va răni.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti cu AlgeCum de a găti cu Alge
Cum sa faci un tip con California rollCum sa faci un tip con California roll
Instrucțiuni pentru Alge uscateInstrucțiuni pentru Alge uscate
Cum se utilizează alge marine uscateCum se utilizează alge marine uscate
Turn de Ziua Recunostintei Leftovers Into SushiTurn de Ziua Recunostintei Leftovers Into Sushi
Factori abiotici într-un ecosistem terestruFactori abiotici într-un ecosistem terestru
Ce tip de nori Asigurați-Tornade?Ce tip de nori Asigurați-Tornade?
Sfaturi de design pentru a ascunde fluorescente de iluminatSfaturi de design pentru a ascunde fluorescente de iluminat
Cum Does Thunder & Lightning apară?Cum Does Thunder & Lightning apară?
Idei de partid japonezIdei de partid japonez
» » Cum de a mânca coji de fructe și creveți