berokinfo.com

Cum de suc baseball sau softball Bat

Mulți oameni joacă baseball Sandlot sau softball. Jocuri pick-up sunt comune în unele comunități. Aceste jocuri informale permit utilizarea de lilieci „Juiced“. Stoarcerea se referă la procesul de manipulare cu BAT pentru a face mai eficient. Mingea iese de pe bat mai repede, făcându-l să meargă mai departe în timp ce pune în pericol bunăstarea fizică a apărătorilor. Cele mai multe ligi au reguli care reglementează utilizarea de lilieci Juiced astfel încât, înainte de a stoarcerea propriul liliac, consultați regulile liga ta. Se cântărește argumentele pro și contra de a folosi lilieci Juiced.

Bat de ras un metal

 • Pop capacul de capăt de la sfârșitul bata de metal. Aceste capace nu sunt concepute pentru a pop off astfel încât trebuie să utilizați un instrument de pârghie, cum ar fi o racletă de vopsea sau o șurubelniță cu cap plat.

 • Shave pereții interiori ai liliacul cu un fișier de metal sau de strung. Nu răzuiți mai mult de un milimetru din butoi. Sunteți în căutarea de a crește efectul trambulină al butoiului, nu face fragil pentru a rupe.

 • Pop capacul din spate pe partea de sus a BAT. Poate fi necesar să folosească forța sau radă în jos marginea capacului. Utilizați lipici nebun pentru a sigila capacul închisă pentru mai multă siguranță.

Rulare

 • Se încălzește liliac de metal în sus. Lasă-l în soare după-amiază sau lăsați-l într-o mașină fierbinte.

 • Așezați lilieci pe o suprafață care poate rezista la lovituri de ciocan, cum ar fi cutii de carton sau prăbușite teanc de prosoape. • Hit toate laturile butoi de lilieci de mai multe ori cu un ciocan din cauciuc pentru a subția pereții liliacul, la fel ca de ras, dar cu mai puține șanse de a fi prins. Acest lucru va îmbătrâni prematur BAT, dar va avea un efect de extragere a sucului.

End-Loading

 • Pop partea de sus a lilieci metalic off așa cum este descris în secțiunea 1.

 • lipici Crazy mai multe greutăți mici de metal în interiorul cilindrului. Aveți posibilitatea să utilizați magneți pentru a pondera sfârșitul lilieci și magnetismul îi va ajuta să dețină în loc. Mai aproape de sfârșitul lilieci cu atât mai bine.

 • Înlocuiți partea de sus a BAT așa cum este descris în secțiunea 1.

 • Swing liliacul cu forta in plus din cauza uncii adaugă la sfârșitul BAT. Acest lucru crește puterea și este menționată ca „sfârșit de încărcare.“

sfaturi Avertismente

 • Stoarcerea lilieci dvs. este extrem de lipsit de etică și crește șansele ca liliacul va rupe. Un aluminiu rupt sau liliac compozit este un pericol pentru tine și jucătorii din jurul tău.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poate un vinil Liner fi instalat peste un beton si fibra de sticla Pool?Poate un vinil Liner fi instalat peste un beton si fibra de sticla Pool?
Ce este o fibră de sticlă în aer liber?Ce este o fibră de sticlă în aer liber?
Cum sa faci un Cast picior fals Fără fibra de sticlaCum sa faci un Cast picior fals Fără fibra de sticla
Cum să cumpărați Costume de baie pentru băiețiCum să cumpărați Costume de baie pentru băieți
Cum să se scalde un copil Purtând o CastCum să se scalde un copil Purtând o Cast
Cum pot face o distribuție mai bună miros Arm?Cum pot face o distribuție mai bună miros Arm?
Cum să înoate Stroke TrudgenCum să înoate Stroke Trudgen
Cum de a face o scara de antrenament în aerCum de a face o scara de antrenament în aer
Cum de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de înotCum de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de înot
Cum sa dansezi inotCum sa dansezi inot
» » Cum de suc baseball sau softball Bat