berokinfo.com

Cum de a schimba numele pe biletul de zbor

Odată cu creșterea de rezervare on-line de călătorie, ceea ce face ca procesul de la fel de simplu ca un clic pe un buton, este ușor de înțeles de ce greșeli numele pasagerilor se întâmplă. Un nume scris greșit, greșeală de scriere sau un schimb de nume căsătorit pentru numele de fată poate provoca o mulțime de probleme atunci când vine vorba de timp pentru a utiliza biletul. Bilete de avion sunt netransferabilă, de regulă Asociația Internațională de Transport Aerian proiectat pentru a preveni frauda sau încălcări în domeniul securității. Cu toate acestea, că nu face de modificare numele pe un bilet imposibil.

  • Anulează biletul imediat, dacă ați rezervat doar. Cele mai multe companii aeriene au o politica de rambursare, care permite bilete nerambursabile să fie anulată până la 24 de ore după rezervare lor inițială. În cazul în care este cazul dumneavoastră, anulați biletul în loc de a încerca pentru a finaliza o schimbare de nume.

  • Citiți restricțiile de pe biletul de la site-ul web al companiei aeriene. Deși toate biletele sunt netransferabilă, unele companii aeriene permit schimbări de nume legitime. Dacă ați achiziționat biletul în urmă cu mai mult de 24 de ore, restricțiile și condițiile de transport tarifare sunt pagini bune pe care pentru a începe căutarea de informații.

  • Apelați agenția aeriană sau rezervare de la care ați achiziționat biletul pentru a explica situația. Deoarece nu există nici o regulă standard, în ceea ce privește schimbările de nume pe bilete, fiecare caz este analizat de către companiile aeriene pe o bază individuală, potrivit Asociației Internaționale de Transport Aerian.

  • documentare Prezent la aeroport, în cazul în care numele modificat nu poate fi confirmat prin telefon. Dacă numele modificat reflectă o diferență între o căsătorie și numele de fată, arată vechiul pașaport cu numele de fată și noul pașaport cu numele căsătorit, sau certificatul de căsătorie, la Transportation Security Administration și oficialii unei companii aeriene.

  • Cere un amendament sau notă privind biletul de la personalul liniei aeriene pentru a confirma diferența dintre numele tău și numele tău biletele documentate. Odată ce această discrepanță este confirmată, chiar dacă nu este schimbat pe bilet, ar trebui să aveți un timp mai ușor cu restul calatoriei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să învețe sistemul HRISCum să învețe sistemul HRIS
Cum să cumpărați un privat în aer liber Porta PottyCum să cumpărați un privat în aer liber Porta Potty
Ce este o toaletă macerator?Ce este o toaletă macerator?
Taxe si responsabilitati ale unui operator de eliminare a deșeurilorTaxe si responsabilitati ale unui operator de eliminare a deșeurilor
Îndatoririle zilnice de animale sălbatice BiologiiÎndatoririle zilnice de animale sălbatice Biologii
Metode de eliminare a deșeurilor solideMetode de eliminare a deșeurilor solide
Idei de decorare cu o temă de CampIdei de decorare cu o temă de Camp
Metode de eliminare a deșeurilor periculoase punct de vedere legalMetode de eliminare a deșeurilor periculoase punct de vedere legal
RV Campgrounds în Canton, TexasRV Campgrounds în Canton, Texas
Camper Idei de decorareCamper Idei de decorare
» » Cum de a schimba numele pe biletul de zbor