berokinfo.com

Lucruri de făcut pe nava MS Grandeur of the Seas

În cazul în care un oraș autonom plutitoare cu opt baruri și lounge-uri tematice, spectacole pe Broadway-stil, un cazinou și un centru de spa de zi și de fitness sună ca o vacanta mare, apoi Grandeur of the Seas (royalcaribbean.com) Royal Caribbean este locul Pentru dumneavoastră. Adăugați că la excursii de o zi și de divertisment, mai multe piscine si spa-uri, magazine și restaurante fine și, pentru cei care au luat o vacanță de familie, un centru de tineret și adolescent discotecă, iar acest vas de croaziera are ceva pentru fiecare călător.

Cele elementare

  • Pentru a începe, acest crucișător oferă piscine interioare și în aer liber, șase vâltori și un centru spa cu servicii complete. Deci, camera de zi lângă piscina toate cărțile de zi lectură disponibile la biblioteca de pe navă, sau a face o rezervare pentru un masaj și o după-amiază departe de copii. Pentru cei care doresc să rămână activi în timp ce nava este pe mare, un centru de fitness, pistă de jogging în aer liber, perete de alpinism, terenuri de baschet și un teren de golf în miniatură sunt disponibile. De asemenea, puteți participa la programul Wellness Vitality, care oferă cursuri și sesiuni de pe o abordare mai holistică a asistenței medicale, a prinde un val pe val simulator FlowRider și să participe la cursurile SeaTrek Scuba.

Divertisment de zi

  • Diferite dimineața și după-amiaza de divertisment este disponibil în fiecare zi. Fie că este un film, o clasă de dans sau o competiție burta-flop, crucișătorul are cel mai probabil ceva pentru tine si familia ta. De asemenea, verificați pe oferte de cuplu spa-ului a zilei, bea și să mănânce oferte speciale, oferte speciale de cumpărături și cursuri de fitness, cum ar fi yoga și Pilates. În cazul în care nava se află în port nu se pierde pe numeroasele excursii de o zi disponibile. Deoarece Grandeur călătorește în jurul lumii, călătoriile ar putea include o zi lenevind pe plaja din Caraibe, vizitare și lenevind în Mallorca, Spania, sau a petrece o zi de explorare Roma.

Servind masa  • Fie hapsân o gustare casual, in timpul zilei, la Windjammer Cafe, Ben & Jerry sau magazin de cafea Latte-tudes, mănâncă în sala de mese principale pentru micul dejun, prânz sau cină, sau frecventând Solar Bistro sau Izumi asiatice asiatice Cuisine, o varietate de alimente de calitate este la îndemână. Dacă ești pentru ceva cu un pic de fler, vizita unul dintre cele opt saloane care includ Bar Champagne, ambarcatiunea, vintages și bolero pentru băut și lounge Showboat pentru muzică live și dans.

Noaptea tarziu

  • Seara, o multitudine de opțiuni de muzică și dans în direct sunt disponibile precum și spectacole pe Broadway și mese formale. Divertisment și de îngrijire a copiilor este de asemenea disponibil pentru adolescenți și copii cu vârsta cuprinsă între 3-17, cu o pepinieră complet personal, programul Adventure Ocean pentru copii cu vârste cuprinse între trei și 11 ani și un centru de adolescent și numeroase activități pentru adolescenți. Grupele de program Adventure Ocean copii în funcție de vârstă și combină educația cu meserii și petreceri. Programul pentru adolescenți se axează pe nici o structură și include activități cum ar fi Dodge Ball, concursuri DJ, dansuri și un arcade și un centru de adolescent, care este deschis de la 10:30 la 2 a.m. - și sunt permise numai adolescenți. Pentru o trecere in revista a unui program de divertisment tipic verifica site-ul Royal Caribbean.

    În cele din urmă, pentru cei cu vârsta de peste 18 ani care doresc un cazinou din Las Vegas-stil, nava oferă blackjack, zaruri, ruleta, sloturi și turnee nocturne. Nu ratați noaptea târziu fericit oră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a verifica Air MilesCum de a verifica Air Miles
Linii aeriene care oferă Senior ratele de actualizareLinii aeriene care oferă Senior ratele de actualizare
Cum Pentru a citi un bilet de avionCum Pentru a citi un bilet de avion
Reglementări pentru bagaje pe zborurile internaționaleReglementări pentru bagaje pe zborurile internaționale
Cum pot anula Airline Zboruri din cauza bolii de familie?Cum pot anula Airline Zboruri din cauza bolii de familie?
Bilete de avion Reducere pentru profesoriBilete de avion Reducere pentru profesori
Poate militari schimbarea lor de zbor ori pentru gratuit?Poate militari schimbarea lor de zbor ori pentru gratuit?
Cum să se înscrie pentru lioalitate MilesCum să se înscrie pentru lioalitate Miles
Cum de a schimba numele pe biletul de zborCum de a schimba numele pe biletul de zbor
Cum să obțineți o rambursare pentru Air MilesCum să obțineți o rambursare pentru Air Miles
» » Lucruri de făcut pe nava MS Grandeur of the Seas