berokinfo.com

Cum de a începe o companie Pro Wrestling

wrestlingul este o afacere foarte dificilă și costisitoare pentru a intra în ca un promotor. Costurile Start-up poate include echipamente, de asigurare, de personal și de promovare, care trebuie să fie plătită înainte de orice profit poate fi câștigată. De asemenea, este dificil, deoarece fanii wrestling ocazionali ignora, în general, produse de wrestling care nu sunt produse de World Wrestling Entertainment, compania de lupte dominante la nivel mondial. Pornind de o promovare independentă este posibilă, dar șansele de a lua o pierdere financiară pe primele câteva show-uri este foarte probabil ca și de îngrijire trebuie să fie utilizat buget-înțelept pentru a menține compania în afaceri.

Scrie un plan de afaceri. Un plan de afaceri este un document care trasează obiectivele pe termen scurt și pe termen lung pentru compania dumneavoastră și modul în care intenționați pe atingerea acestor obiective. Includeți bugetul pentru costurile și care sunt așteptările dumneavoastră realiste sunt cu privire la modul că banii vor fi câștigat înapoi.

Acquire fonduri investitorilor pentru a acoperi costurile de start-up. Dacă nu aveți deja o sursă de capital gata, va trebui să ridice un minim de 30.000 $ la 50.000 $ pentru a pune pe primul spectacol. Se aplică pentru împrumuturi de afaceri mici și vorbesc investitorilor cu privire la planul de afaceri pentru a încerca să genereze entuziasm și entuziasm pentru produsul dumneavoastră.

Alegeți un nume de companie și fișier pentru o „societate cu răspundere limitată“ statut (LLC) cu statul. Un LLC protejează activele personale în cazul în care compania dvs. este dat în judecată și un depozit LLC este vitală pentru a da legitimitate companiei. site-ul dvs. de stat va avea forme ce pot fi descărcate în acest scop și veți avea o taxă de depozit care ar putea fi la fel de mare ca 800 $ atunci când se aplică, în funcție de starea dumneavoastră. Un avocat poate fi util pentru acest proces și de care aveți nevoie pentru a alege un nume de companie care nu este deja în uz în câmpul de lupte.

Discutați cu companiile de asigurări multiple pentru a găsi cele mai bune rate de asigurare pentru emisiunile. Asigurarea este o cerință în conformitate cu cele mai multe legi de stat precum și orice loc în care aveți de gând cu privire la efectuarea.

Găsiți o clădire care va fi potrivit pentru prima emisiune. Probabil, va trebui să prezinte dovada de asigurare înainte de semnarea contractelor finale. Există diverse locuri care pot fi adecvate pentru lupte pro, inclusiv sali de sport, depozite și chiar locuri de paintball. La examinarea spațiului, asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a găzdui un inel, scaune pentru fani și o zonă de culise pentru talentul și echipajul tău.



Rezervați-vă personal medical pentru emisiunea ta. Se va cere, probabil, de clădire și de societatea de asigurare și, mai important, este important pentru siguranța dumneavoastră luptători. wrestlingul este o activitate periculoasă, cu un risc ridicat de rănire, astfel încât să nu doriți să reducă costurile pe medicul dumneavoastră, care va avea grijă de talentul atunci când apar leziuni.

Închiriați echipamentul. Puteți cumpăra un echipament inel de lupte, iluminat și video, dar închiriere va fi, probabil, mai rentabile prima dată afară. Un nou inel de wrestling poate costa peste 10.000 $ de la sine. Discutați cu alte promoții de luptă din zonă și a vedea dacă puteți închiria inelul lor. Controlați-l înainte de a plăti pentru el, deoarece unele companii folosesc inele de foarte proasta calitate sau nesigure. Veți avea nevoie, de asemenea, de iluminat, în funcție de locul dumneavoastră, video și echipamente, dacă aveți de gând filmați emisiunea ta. Veți avea nevoie pentru a transporta inelul și echipamente, precum și, astfel încât, probabil, va trebui să închiriez un camion în mișcare.

Rezervați talentul pentru evenimentul inaugural. Discutați cu Luptătorii independente locale și ia în considerare semnarea unui fost talent WWE sau TNA, dacă aveți fonduri să-l acopere. Unele nume de recunoaștere ar putea ajuta atrage atenția asupra emisiunii, dar fii atent cu bugetul. Va trebui să aibă un acord contractat cu fiecare dintre wrestleri dumneavoastră, arbitrii și membrii echipajului, și, dacă nu ați utilizat un avocat încă, ar trebui să ia în considerare unul pentru ca acest proces să aibă grijă de interesele dumneavoastră.

Reclama emisiunea ta și să includă numele de orice talent recunoscut în publicitate odată ce acestea sunt sub contract. Includeți întotdeauna expresia „Card de subiect pentru a schimba“ în toate de publicitate, pentru că orice se poate întâmpla în lupte de afaceri. Fliers sunt cea mai ieftină metodă, dar spoturi radio pot fi eficiente, de asemenea, dacă aveți bani. este probabil ca bugetul dvs. pentru a începe cu televizor, dar Internetul este un loc bun pentru a posta spoturi video.

Decideți dumneavoastră meci-up-uri o dată toată lumea este în clădire și dau seama cine câștigă și pierde. Luptătorii vor da seama meciurile pentru cea mai mare parte, dar ai avea ultimul cuvânt cu privire la orice fire narative și care „trece peste.“

Rezervați-vă mai multe spectacole și să învețe din orice greșeli care au avut loc pe prima. Se va lua persistența pentru a construi un public de bază, așa că încercați să păstrați operația într-o regiune mică pentru a începe cu și apoi se poate extinde la zone noi odata ce ai o rutina de succes stabilit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a începe un plan de remorcare companie de afaceriCum de a începe un plan de remorcare companie de afaceri
Scopuri și obiective de afaceri miciScopuri și obiective de afaceri mici
Cum se face caz pentru o promovare la nivel de directorCum se face caz pentru o promovare la nivel de director
Ce este un plan de afaceri mici?Ce este un plan de afaceri mici?
Cum se scrie o scurtă propunere de afaceriCum se scrie o scurtă propunere de afaceri
Cum de a fi un promotor WrestlingCum de a fi un promotor Wrestling
Obiective de cateringObiective de catering
Cum să obțineți un loc de muncă în WWECum să obțineți un loc de muncă în WWE
Promotor Descrierea postuluiPromotor Descrierea postului
Sfaturi pentru scrierea unui plan de dezvoltare personalaSfaturi pentru scrierea unui plan de dezvoltare personala
» » Cum de a începe o companie Pro Wrestling