berokinfo.com

Radiologie manager Descrierea postului

Cu toate ca serviciile de imagistica ambulatoriu sau departamente spital radiologie oferi un serviciu important, de îngrijire a sănătății este încă o afacere, care necesită o atenție de gestionare a operațiunilor de zi cu zi, personalului de supraveghere și de formare, precum și linia de jos. Radiologie managerii au de obicei responsabilități fiscale și de supraveghere, și poate avea, de asemenea, responsabilități clinice, de asemenea. Dacă managerul este o persoană clinică sau nonclinica, multe dintre sarcinile de locuri de muncă sunt similare.

Aptitudini necesare și caracteristici

  • Biroul SUA de Statistică a Muncii constată că managerii de servicii medicale și de sănătate, cum ar fi managerii de radiologie ar trebui să aibă anumite abilități. Una dintre cele mai importante calitati ale unui manager este abilitatea de a analiza și de a rezolva probleme. Managerii trebuie să fie capabil să comunice cu toate nivelurile personalului din cadrul organizației, precum și pacienți și membri ai familiei. Abilitățile interpersonale sunt de asemenea importante, cum este capacitatea de a motiva și de personalul de plumb. Orientarea Detalii ajută managerii de radiologie se concentreze asupra sarcinilor de zi cu zi, de a coordona programarea personalului și alte activități și de a identifica problemele bugetare sau de siguranță. De afaceri și abilități financiare sunt, de asemenea, de o importanță vitală pentru managerii de radiologie, in conformitate cu un articol de 2013 aprilie, Colegiul American de Radiologie site-ului.

Operațiuni de zi cu zi Vino Primul

  • Responsabilitatea primară a unui manager de radiologie este de a supraveghea operațiunile zilnice ale unei practici de radiologie sau departament. O parte importantă a acestei funcții este personal de supraveghere. Managerul de radiologie de obicei, angajează și pregătește personalul, efectuează evaluări de performanță și poate disciplina sau termina lucrătorilor, după caz. activitățile operaționale zilnice pot include, de asemenea, crearea de programe de lucru, comandarea de consumabile și asigurarea în mod corect și în condiții de siguranță că funcțiile de echipamente. În cazul în care managerul de radiologie este, de asemenea, un tehnolog radiologic, ea poate fi de așteptat pentru a efectua studii de imagistica precum sau pentru a completa în cazul în care un membru al personalului este bolnav.

Alte sarcini majore  • În plus față de operațiunile de zi cu zi, managerii de radiologie sunt adesea responsabile pentru inspecția și întreținerea de rutină a echipamentelor. Multi manageri de radiologie sunt de asemenea responsabile pentru managementul calității și a activităților de siguranță radiații. De exemplu, managerul de radiologie poate fi încărcat cu emiterea de radiații insigne dozimetru, asigurându-vă că sunt purtate și le verifica periodic pentru expunerea la radiații. Managerul poate ajusta fluxul de pacient prin rearanjarea numiri pacient sau adăugarea de personal pentru ori ocupat. Managementul financiar ar putea fi o parte mică sau mare de locuri de muncă unui manager de radiologie, în funcție de mărimea organizației și alte responsabilități. Managerul de radiologie poate elabora bugete, să supravegheze activitățile de facturare și de a face rapoarte financiare către medici sau de senior management.

Educație, licențiere și certificare

  • pregătirea educațională pentru managerii de radiologie poate varia în funcție de organizarea și cerințele postului. managerii de radiologie clinice sunt mai susceptibile de a fi tehnologi cu un grad radiologic asociat sau de licență în tehnologia radiologica. BLS remarcă tehnologi radiologic poate fi necesar să fie licențiate și / sau certificate, în funcție de stat. Unii manageri de radiologie, cu toate acestea, sunt strict de afaceri orientate spre și poate avea o diplomă de licență în afaceri sau finanțe, sau un grad mai avansat, cum ar fi un MBA. Fie ar putea să dețină o certificare orientată spre business, cum ar fi certificările în managementul informațiilor de sănătate sau de management medicale oferite de Asociatia Profesionala de Health Care Management Office.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salariul mediu al unui manager de bucătărieSalariul mediu al unui manager de bucătărie
Cum sa devii un tehnician Radiologie în GeorgiaCum sa devii un tehnician Radiologie în Georgia
Descrierea postului unui manager CasaDescrierea postului unui manager Casa
Descrierea postului unui manager de cont de vânzăriDescrierea postului unui manager de cont de vânzări
Cum să devii un radiolog de uz veterinarCum să devii un radiolog de uz veterinar
Cerințe pentru a fi un manager de cazCerințe pentru a fi un manager de caz
Radiologie Tehnician Salariu Vs. Nurse SalariuRadiologie Tehnician Salariu Vs. Nurse Salariu
Spa Manager de Descrierea postuluiSpa Manager de Descrierea postului
Cazul Competențe Managerul Lista de verificareCazul Competențe Managerul Lista de verificare
Descrierea postului pentru Managementul Health CareDescrierea postului pentru Managementul Health Care
» » Radiologie manager Descrierea postului