berokinfo.com

Tehnici pentru Wrestling Cineva Taller

Atunci când se luptă în competiție sau pentru distracție, dimensiunea este importantă. Acesta poate fi ceva mai dificil de a câștiga un meci de lupte împotriva cuiva care este mai înalt decât tine. Cu toate acestea, există anumite tehnici pe care le pot utiliza pentru a crește șansa de a câștiga meciul.

Creați o strategie

  • Când începe un meci de wrestling împotriva cuiva mai înalt decât tine, trebuie sa te gandesti imediat de planul de atac. Cu toate că acest lucru ar trebui să se facă atunci când lupte orice adversar, este chiar mai important atunci când se lupte cu un adversar mai inalt pentru ca esti deja la un dezavantaj fizic. Mai mult decât atât, trebuie să evite orice greșeli care te vor pune într-o situație compromițătoare. Utilizați picioarele pentru a menține distanța față de adversar până în momentul perfect pentru a avea contact. Reacțiile adversarului Gauge pentru a vă muta departe de el, în scopul de a alege cea mai bună tehnică pentru a merge la el.

Evitați „Standard“ Tehnici

  • La încercarea de a lupta cu un adversar mai mare, ei pot simți siguri că te pot lua în jos, cu puțin efort pentru a nu. In plus, aceasta poate deveni mai dificil de lupte un wrestler cu experiență, deoarece ei știu toate tehnicile de „standard“ și cred că știu ce muta aveți de gând să facă. Dacă schimbați în sus tehnicile de preluare în jos de la un picior singur sau cu un singur tradițional dublu, afară, aveți o șansă mai bună de a bate adversarul, deoarece muta utilizați este neașteptată. Schimbarea la metodele tale vor arunca, de asemenea, adversarul de pe jocul lor și de a face mai ușor pentru a le învinge.

Țintește sus  • Când te duci mai întâi spre adversarul tău, ar trebui să încercați să atace capul. Acest lucru vă va oferi mai mult control pe măsură ce va fi „pe partea de sus“ din înălțimea lui și, prin urmare, să aibă mai mult control în situația. Atacarea capul se poate face prin completarea mai întâi o serie de atacuri picior și apoi, când adversarul încearcă să rață în jos pentru a apăra, ar trebui să meargă după capul lui.

Get Low

  • O altă opțiune un wrestler mai scurt se poate folosi este de a merge mai mic. Dacă te duci după una dintre gleznele adversarului rapid și corect, ai putea demola adversarul tău imediat. Cu toate acestea, dacă se face incorect, vei primi strivita. Deci, executarea acestei tehnici este crucială.

Dă jos

  • Atunci când se iau în jos un adversar mai inalt, este imperativ să se angajeze la orice tehnica pe care urmează să se utilizeze. Trebuie să se deplaseze rapid și eficient. Un pompier transporta sau brat aruncare sunt ambele tehnici excelente de a utiliza atunci când se iau în jos un adversar mai inalt. Aceste două poziții sunt ideale, deoarece acestea vă permit să obțineți sub adversarul dvs., astfel încât el nu te poate învinge.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Flip ClătiteCum să Flip Clătite
Cum comutați pătratele „Bloxorz“?Cum comutați pătratele „Bloxorz“?
Cum de a încărca un Heavy Duty CapsatorCum de a încărca un Heavy Duty Capsator
Cum Pentru a opri Sertare De la smulgereaCum Pentru a opri Sertare De la smulgerea
Cum se instalează Gutter Splash BlocksCum se instalează Gutter Splash Blocks
Cum se taie beton Peisaj BlockCum se taie beton Peisaj Block
Cum se joacă Right GuardCum se joacă Right Guard
Cum să derapeze o minge de fotbal cu exteriorul a picioruluiCum să derapeze o minge de fotbal cu exteriorul a piciorului
Cum se joacă post de apărare în baschetCum se joacă post de apărare în baschet
Cum de a ieși dintr-un Throw Head & ArmCum de a ieși dintr-un Throw Head & Arm
» » Tehnici pentru Wrestling Cineva Taller