berokinfo.com

Cum să identifice Păianjenii în Illinois

Există mai multe păianjeni care sunt periculoase în Illinois, care va trebui să stai departe de. Illinois păianjeni au locuri speciale pe care le place să se ascundă și, atâta timp cât știi unde se ascund afară, puteți rămâne în siguranță de la orice muscaturi de paianjen.

  • Feriți-vă de una dintre cele mai periculoase păianjeni din țară, Brown Zavoratul Spider. Este de culoare maro si are un corp în formă de vioară. Ei ascund în subsoluri, sub mobilier care nu este mutat de multe ori, colțurile de dulapuri de culoare închisă și oriunde este întunecat pentru o perioadă lungă de timp. În cazul în care acestea sunt intr-o casa ei vor sta în cazul în care există puțină mișcare. Ei prefera lemn sau busteni pentru a ascunde în afara.

  • Uită-te în zonele împădurite. Aici veți găsi mai multe păianjeni care preferă să rămână ascunsă în pădure, în cazul în care există o mulțime de copaci pentru a face pânze de legătură. Țepos-pântecos Orbweavers sunt păianjeni cele mai unice cu cinci forme spinoase de pe abdomen. Ele sunt de culoare neagră, cu margini galbene și de a trăi aproximativ 7 picioare de mare în copaci pe web lor. Forest Wolf Spider este maro și gri și trăiește pe aceleași frunze de culoare. Ei au dungi de lumină în jos mijlocul corpului lor.

  • Căutarea prin iarbă de mare sau zone cu iarbă pentru a găsi niște păianjeni neobișnuite. Rabid Wolf Spider trăiește în iarbă de mare și o cantitate mare de frunze, care sunt lăsate să se adune, cum ar fi zonele împădurite. Ei stau în special pe fire lungi de iarbă. Ele sunt de culoare maro cu picioare de culoare maro deschis. Ei au dungi de lumină maro și puncte de pe abdomen. Running păianjenii poate fi, de asemenea, găsite în iarbă și plante înalte. Ele sunt cafeniu și gri, cu picioare lungi.

  • Ferește-te de Wolf Spider. Acesta este unul dintre cele mai agresive păianjeni. Ei trăiesc în locuri întunecate în case și zone împădurite și muscatura lor poate răni grav. Ele sunt de culoare maro-verzui cu dungi moi de pe corpul lor.

  • Uita-te pentru una dintre cele mai frumoase păianjeni. Spider este galben de marmură și verde, cu pete negre si maro. Ei trăiesc în apropiere de pădure și spin pânze verticale elegante între copaci crengi și arbuști.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt semnele unei crize?Care sunt semnele unei crize?
Semnele de oxigen scăzut în timpul somnuluiSemnele de oxigen scăzut în timpul somnului
Tipuri de efecte muzica a viselorTipuri de efecte muzica a viselor
Simptomele de Chemo BrainSimptomele de Chemo Brain
Cum de a dormi după anestezieCum de a dormi după anestezie
Abuzul de alcool și gândire delirantă psihologicăAbuzul de alcool și gândire delirantă psihologică
Cum de a dormi cu dureri de șoldCum de a dormi cu dureri de șold
Cum Pentru a opri Drooling în timpul somnuluiCum Pentru a opri Drooling în timpul somnului
Cum sa dormi pe Side Dupa interventia chirurgicala de inlocuire a genunchiuluiCum sa dormi pe Side Dupa interventia chirurgicala de inlocuire a genunchiului
Cum de a opri în mod natural Neliniște în patCum de a opri în mod natural Neliniște în pat
» » Cum să identifice Păianjenii în Illinois