berokinfo.com

Angajatorii Raport de scolarizare Rambursarea către IRS?

Contribuabil Relief Act din 1997 cere angajatorilor să raporteze rambursările de școlarizare la Internal Revenue Service. Majoritatea angajatorilor face un raport de rambursare de școlarizare, care IRS consideră un beneficiu franjuri. Cu toate acestea, IRS permite contribuabililor să deducă o sumă considerabilă și valoarea prestației nu poate apărea pe W-2.

Rambursarea de scolarizare

  • Mulți angajatori oferă beneficii educaționale angajaților, de multe ori sub forma de rambursare de școlarizare sau de asistență student împrumut. Programele de rambursare de școlarizare plăti pentru angajații actuali costurile de școlarizare în cazul în care se înscrie într-un program de lucru în timp ce, și, uneori, să acopere costurile de persoanele aflate la întreținere, de asemenea. Unele programe de rambursare de școlarizare rambursa retroactiv angajaților actuali pentru cheltuielile de școlarizare efectuate înainte de angajații au început locurile de muncă actuale.

Deducere

  • IRS limitează cantitatea de școlarizare pe care angajatorii pot rambursa duty-free în fiecare an. Pentru anul 2010 impozit, agenția a stabilit limita de la 4.000 $. În cazul în care rambursarea dvs. de școlarizare este de 4000 $ sau mai puțin, ar trebui să-l lista în declarația de impozit, angajatorul ar trebui să raporteze, dar nu plătesc impozite pe ea.

Excepție

  • IRS vă permite și angajatorul să deducă rambursarea de școlarizare peste limita doar dacă formarea primiți prin intermediul programului contează ca un breton beneficiu stare de lucru - locul de muncă sau angajatorul cere să aveți un set de competențe specifice pe care le dezvolta prin program sunt înscriși în prezent. în aceste cazuri, tu și angajatorul trebuie să documenteze temeinic programul, școlarizare și de rambursare și să raporteze orice rambursare și costurile la IRS.

Cereți angajatorului

  • Angajatorul dumneavoastră trebuie să raporteze toate beneficiile extrasalariale - inclusiv rambursarea de școlarizare - la IRS. De asemenea, ar trebui să raporteze rambursarea în declarația de impozit și să plătească impozite pe orice sumă peste limita de deducere. În cazul în care rambursarea dvs. de școlarizare nu apare pe W-2 ca o formă de compensare, discutați cu angajatorul despre dacă este sau nu compania a raportat beneficiul la IRS.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Calificări pentru un consultant HealthcareCalificări pentru un consultant Healthcare
Copil Nutriționist Descrierea postuluiCopil Nutriționist Descrierea postului
Poate un Felon fi un igienist dentar?Poate un Felon fi un igienist dentar?
Cerințe educaționale pentru o terapie ocupațională AsistentCerințe educaționale pentru o terapie ocupațională Asistent
Cel mai rapid mod de a deveni un tehnician cu ultrasuneteCel mai rapid mod de a deveni un tehnician cu ultrasunete
Cati bani un tehnician de comportament de sanatate face un an?Cati bani un tehnician de comportament de sanatate face un an?
Salariul unui clinica Nutriționist CertifiedSalariul unui clinica Nutriționist Certified
Cum sa devii un nutritionist în CanadaCum sa devii un nutritionist în Canada
Devenind un certificat NutriționistDevenind un certificat Nutriționist
Cariere legate de control al infectiilorCariere legate de control al infectiilor
» » Angajatorii Raport de scolarizare Rambursarea către IRS?