berokinfo.com

Cât costă un nou RN Asigurați?

RNS oferă hands-on de îngrijire medicală.
RNS oferă hands-on de îngrijire medicală. (Imagine: Nurse cu imaginea ac de Allen Penton de la Fotolia.com)

asistente medicale inregistrate sau RNS, reprezintă cel mai mare grup de muncă din SUA industria de îngrijire a sănătății. Au fost de aproximativ 2,6 milioane RNS in Statele Unite, din luna mai 2009, potrivit Departamentului SUA al Muncii Biroul de Statistică a Muncii, sau BLS. RNS oferă hands-on de ingrijire medicala pacientilor, educatie pentru sanatate a comunitatilor si de ingrijire a sanatatii lor de formare și de sprijin pentru familiile lor de pacienti si persoanele care ii ingrijesc. RNS sunt de obicei bine compensate pentru abilitățile și formarea lor.

Educaţie

Toate cele 50 de state și Districtul Columbia necesită RNS să fie autorizate de către consiliul de conducere stare de asistenta medicala. Cerințe educaționale pot include fie o diplomă de la un spital de predare acreditat, un grad asociat in asistenta medicala de la un program acreditat de doi ani la un colegiu comunitate, sau un burlac de știință în domeniul asistenței medicale, sau BSN, grad de la un colegiu tradițional de patru ani sau universitate. Candidații care finalizează cu succes oricare dintre aceste cursuri de instruire sunt calificate să stea pentru Nurse Consiliul Național al Licensure de examinare-social, sau NCLEX-RN, care este cerut de toate consiliile de stat de asistenta medicala.

Sursa de venit

Nivelul veniturilor pentru asistente medicale inregistrate a variat de la aproximativ 43970 $ pe an la aproximativ 93700 $ pe an, din luna mai 2009, potrivit BLS. Venitul anual mediu pentru RNS a fost de $ 63750. Nivelul veniturilor pentru RNS pot fi afectate de o serie de factori, inclusiv locația geografică, educație, de specialitate și experiență.

ExperienţăRNS in primul an la locul de muncă a câștigat un salariu pe oră între 19.58 $ și 25.11 $ începând din februarie 2011, în conformitate cu PayScale.com. Asistentele cu cel puțin cinci ani de experiență câștigat între 23.78 $ și $ 31.60. asistente medicale inregistrate cu mai mult de 20 de ani la locul de muncă poate câștiga în plus față de 35,00 $ pe oră. Universitatea Drexel constată că salariile de pornire pentru RNS sunt de obicei mai mari în zonele metropolitane importante decât sunt în comunități mici și zonele rurale.

Factorii care contribuie

Cele mai multe RNS lucreaza in medii generale spital medicale și chirurgicale, dar există oportunități semnificative de locuri de muncă în domeniul serviciilor de sănătate la domiciliu, medicii de birouri private, facilități de îngrijire ambulatoriu și facilități de îngrijire medicală, în conformitate cu BLS. Echipamente medicale și producătorii de consumabile și ramura executivă federal al guvernului a oferit în mod semnificativ mai mari decât media pentru RNS, cu toate că oportunitățile de angajare au fost limitate. Statul California a oferit cel mai mare număr de locuri de muncă pentru RNS tuturor statelor, și RNS care lucrează în zone metropolitane importante din California, cum ar fi Visalia, San Jose, San Francisco, Oakland și Sacramento, au avut cele mai mari salarii medii pentru RNS în țara din luna mai 2009, potrivit BLS.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt îndatoririle unui director financiar?Care sunt îndatoririle unui director financiar?
Cum sa faci un buget de vânzări ProjectedCum sa faci un buget de vânzări Projected
Definiția unui buget ParticipativaDefiniția unui buget Participativa
Avantajele bugetului pe PrioritateAvantajele bugetului pe Prioritate
Duritatea și Punctele slabe ale Amortizare Abordarea în Capital BugetareDuritatea și Punctele slabe ale Amortizare Abordarea în Capital Bugetare
Diferența între zero și un buget bazat pe incrementalăDiferența între zero și un buget bazat pe incrementală
Balanced Scorecard si BugetareBalanced Scorecard si Bugetare
Care este relația dintre o operare si un buget de numerar?Care este relația dintre o operare si un buget de numerar?
Ce este un Cut buget?Ce este un Cut buget?
Cum sa faci un plan de buget companieCum sa faci un plan de buget companie
» » Cât costă un nou RN Asigurați?