berokinfo.com

Cum de a cumpara cele mai bune antricotul de la Grocery

Porc antricotul sunt chintesența carne curte gratar. Cheia pentru o mare lespede de coaste la grătar pe farfurie este de a ști cum să selectați o mare lespede de antricotul de la magazin alimentar.

Identificare

  • antricotul sunt tăiate din burta de porc, de mai jos și în spatele umărului. Numărul de nervuri într-un game de plăci de la 11 la 13. antricotul sunt extrem de miez, cu un strat de carne care acoperă coastele și benzile de carne între coaste. Greutatea unei plăci de antricotul variază de la 2 la 4 lbs.

Tipuri

  • Cantitatea de tundere pe care măcelarul nu a planseului determină tipul. Cu tunderea minimă, o placa care include hard osul sternului fata, osul pieptului de-a lungul marginii inferioare a plăcii și o clapă de carne sub coaste cunoscute sub numele de "fustă" este pur și simplu numit antricotul. St Louis coaste au osul pieptului îndepărtat și au un aspect mai dreptunghiulară și uniformă. Kansas City coaste sunt cel mai bine bordurate cu oasele din față și piept tranșat îndepărtate și capătul ascuțit al planseului pătrat off.

Selecţie

  • Selectați plăci care au un strat gros și chiar de carne macră peste oase coaste, dar fără zone mari de grăsime suprafață albă. Evitați dale care au fost bordurate prea strâns. În cazul în care carnea a fost complet eliminat din oase coaste, oasele expuse au tendința de a cădea în timpul gătirii. Fii conștient de faptul că anumite procesoare de carne de porc îmbunătăți produsele lor cu o soluție de apă, fosfat de sodiu și arome care se intenționează să facă carnea suculentă și mai fragede. Mulți consumatori, cu toate acestea, nu le place aroma și textura produselor din carne de porc îmbunătățite.

mărimea

  • Estimați două până la patru porții pe placa de antricotul. Deoarece acestea sunt mai strâns bordurate, o dală de St Louis sau Kansas City coaste va produce două până la trei portii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci o nucă de cocos BraCum sa faci o nucă de cocos Bra
Cum Nuanță de nucă de cocosCum Nuanță de nucă de cocos
Cum se utilizează ulei de cocos pentru scalpCum se utilizează ulei de cocos pentru scalp
Apa de cocos pentru Pierdere în GreutateApa de cocos pentru Pierdere în Greutate
Cum Deep Fry cu ulei de nucă de cocosCum Deep Fry cu ulei de nucă de cocos
Cum sa faci nucă de cocos tortCum sa faci nucă de cocos tort
Siguranța și pericolele de ulei de nucă de cocosSiguranța și pericolele de ulei de nucă de cocos
Cât de mult ulei de cocos ar trebui sa mananc zilnic?Cât de mult ulei de cocos ar trebui sa mananc zilnic?
Care sunt beneficiile de nucă de cocos pentru Herpes?Care sunt beneficiile de nucă de cocos pentru Herpes?
Cum sa faci pui Nuggets Utilizarea de nucă de cocos FăinăCum sa faci pui Nuggets Utilizarea de nucă de cocos Făină
» » Cum de a cumpara cele mai bune antricotul de la Grocery