berokinfo.com

Știi să gătești Venison Ring Bologna în-Pot Crock?

Bologna este amintire din copilărie familiar pentru mulți, o carne de afabil sandviș gras care ivite periodic în prânzuri școlare și picnicuri de grup. a făcut-Scratch inel este o bologna creatură complet diferit, mai ales atunci când este făcut cu carne de vânat bogat aromat. Cârnatul este afumat și legat într-o formă de potcoavă, apoi fiert în apă ușor până când este complet fierte. Dacă faci propriul dvs., puteți utiliza-un vas special sau un alt aragaz lent pentru braconaj blând. Este, de asemenea, o modalitate de fin pentru a pregăti cârnați în timpul mesei.

emulsionat Cârnați

  • Bologna este unul dintr-un număr de cârnați cu o textură fină neobișnuit. Sunt numite cârnați neemulsionate, deoarece ele combină o porțiune de apă cu gheață sau, uneori, de gheață, împreună cu carnea și grăsimea. Amestecul trebuie să fie păstrate la rece așa cum este făcută și umplute în intestine, sau carne, grăsime și apă va separa și va cârnați "pauză." Rețete carne de vânat inel-bologna te face la domiciliu folosesc adesea o metodă mai simplă, cum ar fi cârnați convenționale, dar încă mai păstrează carcasa mare și forma de potcoava familiară.

Braconajul cârnați

  • In ciuda imaginii sale albastru-guler, cârnați este un aliment surprinzător de delicată. Aceasta se bazează pe un echilibru atent de grăsime și de slabă pentru a produce o textură bogată, umed, și trebuie să fie fierte ușor pentru a preveni grăsimea de la separare. Dacă aveți bolognas inel pentru a bracona,-un vas special oferă o modalitate excelentă de a face acest lucru. Se incalzeste aragaz lent, și se umple cu apă clocotită. Aragaz lent va păstra apa la un foc mic blând, doar dreptul de braconaj cârnați. Gatiti timp de 15 inel Bologna 20 de minute, până când ajunge la o temperatură internă de 160 de grade Fahrenheit atunci când este testat cu un termometru instant.

Mesele Pot-ciob  • Căldura blând aragazului lent este, de asemenea, un mediu ideal pentru reîncălzire cârnați, fie singur, fie ca parte a unei mese într-un vas. De exemplu, ai putea umple aragaz lent cu cartofi noi și varză acră, apoi se pune la BOLOGNA pe partea de sus la abur ușor și împrumuta arome la masă. Este, de asemenea, un plus plăcut la orice fel de mâncare de fasole, sau pot fi fierte la foc mic întregi sau în segmente de dimensiuni perisoare in sos de tomate. În toamna, o masă de legume rădăcină robuste la foc mic, cu un inel bologna reușește o masă fină, împreună cu crustă, pâine proaspătă coaptă.

Centrul de Atenție

  • Puteți utiliza, de asemenea, dvs. Pot să-Crock reîncălzi BOLOGNA inel pe cont propriu, fie ca piesa centrală a mesei sau ca preliminar pentru a gătit în continuare. Bucăți de bologna inel, deja reîncălzit în aragaz lent, au nevoie doar mistuitoare rapidă într-o tigaie sau pe gratar dvs. pentru a oferi un acompaniament clare și aromate la ouă, cartofi, pierogies sau feluri de mâncare de legume. Pentru un rezultat mai aromate, se fierbe cârnați în bere, cidru, vin alb, suc de mere sau orice alt suc de fructe care apeleaza la tine. Serviti infuzat-aroma Bologna, în felii sau pe un coc, sau de a reduce lichid la o glazura groasa si serveste-l peste piesele de cârnați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti Sfaturi de vită într-o oala sub presiuneCum de a găti Sfaturi de vită într-o oala sub presiune
Cum să se înmoaie rapidă Fasole uscateCum să se înmoaie rapidă Fasole uscate
Cum de a face vin Cork Hot PlaciCum de a face vin Cork Hot Placi
Proiecte cu Pluta sticla de vinProiecte cu Pluta sticla de vin
Cum sa faci puncte din dopuri de vinCum sa faci puncte din dopuri de vin
Cum sa faci Socul sucCum sa faci Socul suc
Cum de a găti un hamburger PresiuneCum de a găti un hamburger Presiune
Cum se utilizează o oala sub presiune UltrexCum se utilizează o oala sub presiune Ultrex
Cum sa faci un tort cu o oala sub presiuneCum sa faci un tort cu o oala sub presiune
Cum de a găti Două Pound HomariiCum de a găti Două Pound Homarii
» » Știi să gătești Venison Ring Bologna în-Pot Crock?