berokinfo.com

Cum sa faci Tender murate Cotlete de porc BBQ

Nu poate fi nimic mai mult decât tantalising un gratar de porc gros tăiat taie vitraj cu un sos de gratar astringent si fierte la perfectiune suculente. Deși ușor de preparat, cotletul de porc, de asemenea, pot usca rapid în timpul cele mai multe metode de preparare - in special grill. Pentru a asigura o ofertă cotlet, marinati carnea timp de mai multe ore. Acest truc culinar asigură umiditate și adaugă adâncime de aroma. Începeți cu aceeași fundație pentru toate marinade, care este o combinație de ierburi, condimente, ulei de gătit și o componentă acidă. Fii creativ cu ingrediente și vă puteți crea propria ia pe cotlet de porc gratar clasic.

Ceea ce aveți nevoie

 • Dezosată sau os cotlet de porc, 3/4 la 1 1/2 inches
 • Sare și piper după gust
 • Ierburi și condimente
 • Legume, de canola sau ulei de măsline, opțional
 • Soia sau sos teriyaki, opțional
 • sos Worcestershire, opțional
 • Lămâie sau suc de lămâie, opțional
 • carbune gratar sau gaz
 • Sos pentru grătar
 • termometru instant
 • Cotletele se condimenteaza cu sare si piper, si se pune deoparte. Nu tăiați grăsimea din cotletul, deoarece va adăuga aroma în timpul procesului de frigere. Excesul de grăsime pot fi îndepărtate după gătire.

 • Asigurați-sosul prin combinarea ierburi, condimente, ulei de alegere și componenta acidă. Luați în considerare arome de sos de gratar sau parabolice terminat la alegerea uleiului și ingredientul acid. Soia si sos teriyaki completează cele mai multe sosuri pentru grătar, și de asemenea cu carne de porc de inspirație asiatică. sos Worcestershire este o alegere populara deoarece conține tamarind și dă o notă dulce și picant la feluri de mâncare. Lămâie sau suc de lămâie este un catch-all mare componentă acidă, care este adesea folosit cu arome mexicane, cum ar fi chimen si oregano. • Puneti cotletul de porc într-o pungă de plastic în condiții de siguranță alimentară sau recipient de sticlă mare. Se toarnă sosul peste cotletul, asigurându-vă că fiecare dintre ele este acoperit. În cazul în care nu este suficient pentru a acoperi în întregime marinata carnea, vă puteți transforma cotletul de peste o dată sau de două ori în timpul marinare. Acoperiți recipientul, sau dacă se utilizează o pungă de plastic, loc în interiorul unui bol să conțină orice lichid care ar putea să verse accidental. Marinat timp de cel puțin 30 de minute, deși în mod ideal pentru câteva ore.

 • Se prepară un gratar cărbune sau gaz. Cotletul ar trebui să se fierbe la foc mediu-mare, directă. Puneti cotletul de pe gratar si gatiti pentru 4 până la 5 minute. Întoarceți cotletul de peste si perie generos cu sos de gratar. Deplasare la gratar pentru încă 4 până la 5 minute. Se aplică mai mult sos și rândul său, încă o dată, de gătit până când temperatura internă a carne de porc ajunge la 135 de grade Fahrenheit. ori reale de gătit vor varia în funcție de grosimea cotletul si gratar.

 • Scoateți cotletul la grătar și se lasă să se odihnească timp de 3 până la 5 minute. Căldura reziduală va permite cotletul pentru a termina de gătit la 145 de grade F, care este temperatura în condiții de siguranță pentru a consuma carne de porc. Odihnindu, de asemenea, păstrează toate sucurile aromate create în timpul procesului de frigere. Pentru a evita contaminarea, aruncați sosul rămas gratar utilizat pentru a acoperi cotlet.

sfaturi & Avertismente

 • Os sau dezosat cotletul pot fi utilizate, deși porc fără os va găti mai uniform pe gratar.
 • Puteți găsi sos de gratar îmbuteliate în cele mai multe magazine alimentare, sau căutați secțiunea etnică pentru sosuri inspirate pe plan internațional.
 • Caută rețete pentru a face propriul sos de gratar si pentru idei despre cum să asociați ierburi și condimente atunci când se face o marinată.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Istoria Gummy BearsIstoria Gummy Bears
Ingrediente pentru a păstra ciocolata topita poate turnaIngrediente pentru a păstra ciocolata topita poate turna
Diferența dintre Zmeură și MureDiferența dintre Zmeură și Mure
Cum să Prune Heritage ZmeurăCum să Prune Heritage Zmeură
Sunt Zmeură acidic?Sunt Zmeură acidic?
Identificarea Berry Leaf arbuștilorIdentificarea Berry Leaf arbuștilor
Plante Companion pentru ZmeurăPlante Companion pentru Zmeură
Cum să Knit o pătură Zmeură Stitch PatCum să Knit o pătură Zmeură Stitch Pat
Cum sa faci o lamaie picătură de zmeurăCum sa faci o lamaie picătură de zmeură
Nu Zmeură crească într-un tropical climatice?Nu Zmeură crească într-un tropical climatice?
» » Cum sa faci Tender murate Cotlete de porc BBQ