berokinfo.com

Knuckle Flotari Vs. Regulat

Flotare este un exercițiu eficient pe care o puteți efectua doar despre oriunde, și vizează un număr de grupe de mușchi în partea superioară a corpului. Ca o rutină a greutății corporale, flotare poate fi utilizat pentru a dezvolta rezistenta functionala si flexibilitate. Ca multe alte exerciții, aveți mai multe modalități de a efectua flotari. De exemplu, flotare standard este simplu pentru a efectua și necesită câteva considerations- speciale flotare ciolan, pe de altă parte, este mai dificilă și nu este un exercițiu ideal pentru toată lumea.

ciolan flotare

  • Flotare ciolan este o variatie pe flotare standard, în cazul în care, în loc să plaseze palmele mâinilor plate pe podea, vă pasă în sus mâinile în pumni și puneți-vă primii doi boxurile pe podea. De asemenea, brațele sunt aduse mai aproape de corp, imitarea mai îndeaproape forma unei prese de banc închis prindere. Această variantă se angajează încheieturi mai eficient, deoarece acestea suportă mai mult din greutatea corpului în timpul repetițiilor tale. Acest lucru se datorează faptului că încheieturile nu sunt îndoite. flotari Knuckle se angajeze, de asemenea, antebrațe, și stresul de a sprijini greutatea corpului pe încheieturile degetelor se îmbunătățește de competență în artele marțiale de contact, înăsprirea sus încheieturi și pregătirea pumnii pentru activități sparring.

flotare Regular

  • Flotare regulată țintește deltoizii, tricepsul și porțiunea exterioară a pectoralelor. Palmele plate sunt plasate pe podea, puțin mai largă decât umerii, cu greul greutatea corpului sprijinindu-se pe vârful degetelor în timp ce efectua repetările. Flotare standard, se angajează, de asemenea, trapez, latissimus dorsi si partea inferioara a spatelui ca stabilizatori. Îndoit orientare încheietura mâinii necesită umeri și triceps dvs. de a contribui cea mai mare parte din energia necesară pentru a te împinge în sus și de a controla coborârea.

Comparaţie  • Cea mai eficientă variație flotare este cel pe care îl obține cele mai bune rezultate performante. Dacă caseta sau dacă Spar în timpul orice fel de activitate de arte marțiale, flotare Ciolan va ajuta sa dezvolte rezistenta functionala pentru stantare in timp ce inasprirea sus încheieturile mâinilor și boxurile tale. Pentru cei care nu participă la lupte de contact sau de sport, flotare standard, va fi probabil suficient. Dacă sunteți nou de formare a greutății corporale și a flotări face, începe cu versiunea normală prima până când perfect forma înainte de a încerca orice variații.

consideraţii

  • Dacă alegeți flotari Ciolan, găsiți o suprafață moale, netedă, cum ar fi covoare, padding sau o sală de gimnastică covoraș din cauciuc. parchet, beton si blacktop poate provoca rănirea degetele și mâinile. Pentru a spori dificultatea fie de tip flotare, purta o vesta ponderată. Pentru aplicații non-luptă, în loc de a folosi degetele, utilizați flotare mânere pentru a oferi același braț și unghiul de încheietura mâinii, fără a adăuga stres la degetele tale. Acest lucru vă oferă avantajele musculare-logodna de flotări ciolan fara nici unul dintre dezavantaje.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi Gymnastic baruri din PVCCum de a construi Gymnastic baruri din PVC
Cum sa faci Echipament pentru gimnasticăCum sa faci Echipament pentru gimnastică
Cum de a pune Backing pe covoareCum de a pune Backing pe covoare
Cele mai bune covorase Place pe podele din lemnCele mai bune covorase Place pe podele din lemn
Cum de a elimina din cauciuc-covor pe suportCum de a elimina din cauciuc-covor pe suport
Cum să eliminați de covoare din podele din lemnCum să eliminați de covoare din podele din lemn
Cum pentru a repara o podea PanCum pentru a repara o podea Pan
Cum să Carpet un MotorhomeCum să Carpet un Motorhome
Nume de Poses GymnasticNume de Poses Gymnastic
Cum sa faci casa Martial Art MatsCum sa faci casa Martial Art Mats
» » Knuckle Flotari Vs. Regulat