berokinfo.com

Motive pentru încetarea ocupării forței de muncă

Fiecare stat are propriul set de legi specifice pentru încetarea contractului de muncă. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de motivele legale și ilegale de reziliere angajat care se aplică la cele mai multe locuri de muncă în Statele Unite ale Americii.

consideraţii

Mulți angajați din Statele Unite ale Americii lucreze la un „la-va“ bază, ceea ce înseamnă că angajatorul dumneavoastră vă puteți foc pentru orice motiv legal.

Motive legale de încetare

Cele mai frecvente motive legale de reziliere includ încălcarea regulilor sau procedurilor companiei, fiind absent sau întârziat la muncă în mod regulat, folosind droguri sau alcool la locul de muncă sau de performanță proastă. Angajatorul dvs. poate de asemenea sa foc, deoarece compania a eliminat poziția dvs. sau nu mai poate plăti.

Motive ilegale de încetare

Un angajator nu te poate concedia din cauza discriminării împotriva factorilor umani, cum ar fi rasa, sex sau naționalitate. Angajatorul nu vă puteți foc în represalii pentru a începe o cerere de discriminare sau „suflare fluierul“ cu privire la activitatea imorale sau ilegale. Un angajator, de asemenea, nu se poate termina un angajat pentru a avea un statut de rezident legal sau pentru refuzul de a lua un examen detector de minciuni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Definiția de Inginerie de siguranțăDefiniția de Inginerie de siguranță
Directorul de siguranță Descrierea postuluiDirectorul de siguranță Descrierea postului
Care este diferența dintre satisfacția în muncă și cultură organizațională?Care este diferența dintre satisfacția în muncă și cultură organizațională?
Cum se explica importanța culturii organizaționaleCum se explica importanța culturii organizaționale
Cum să scrie o declarație de politică de securitateCum să scrie o declarație de politică de securitate
Modele de etică Comportamentul în afaceriModele de etică Comportamentul în afaceri
Cum de a promova idei de siguranță la locul de muncăCum de a promova idei de siguranță la locul de muncă
Descriere pentru un coordonator de securitateDescriere pentru un coordonator de securitate
Siguranța ca parte a unei revizuiri de performanțăSiguranța ca parte a unei revizuiri de performanță
Care sunt avantajele bună de sănătate și siguranță la locul de munca?Care sunt avantajele bună de sănătate și siguranță la locul de munca?
» » Motive pentru încetarea ocupării forței de muncă