berokinfo.com

Cum sa devii un distribuitor softball

O companie de distribuție de softball furnizează întreprinderilor de vânzare cu amănuntul, cu inventar de softball.
O companie de distribuție de softball furnizează întreprinderilor de vânzare cu amănuntul, cu inventar de softball. (Imagine: imaginea de softball glob de la Rog999 Fotolia.com)

Potrivit Asociației Softball Amatorilor (ASA), în noiembrie 1887 într-o zi de iarnă în Chicago, jocul de softball a fost inventat în interiorul Farragut Boat Club. De atunci, copiii mici și adulți deopotrivă au început jocuri de softball improvizat între comunități urbane și rurale din SUA. O companie de pornire de distribuție de softball identifică producătorii de softball și achizițiile mari cantități de softballs en-gros pentru a distribui la magazinele de vânzare cu amănuntul. Magazine de vânzare cu amănuntul vinde apoi softballs și accesorii pentru clienții de retail. Pentru a începe o afacere de distribuție de softball, de cercetare conduită industrie, elaborarea unui plan de afaceri, acțiuni de punere în funcțiune administrative, facilități de afaceri sigure și de a găsi furnizori de softball.

Ceea ce aveți nevoie

  • Licență de afaceri
  • facilităţile operaționale
  • conturile producătorului Softball
  • finanţare
  • inventar Softball
  • clienţi de retail

Efectuarea de cercetare industrie. Începeți prin vizitarea comercianții cu amănuntul care stocul de produse softball. Sport magazine de echipamente și mega retaileri precum Wal-Mart va dezvălui game largi de calitate și de stabilire a prețurilor printre produsele softball. Notă numele producătorilor de softball, cum ar fi CHAMPRO Sport și All-Star Sports Equipment. Compilați o listă de contacte și fișiere de afaceri de potențiali furnizori și informații despre produs.

Elaborarea unui plan de afaceri, acționând ca o foaie de parcurs pentru afaceri. Acesta va identifica toate resursele de pornire și acțiunile necesare pentru a obține afacerea și să fie difuzate. Check out site-ul US Small Business Administration lui (SBA) pentru planificarea resurselor de afaceri.

administrații acțiuni de afaceri de pornire completă. Aceasta va include înregistrarea activității în jurisdicția de funcționare. Acest lucru este în mod tipic județ guvern sau de la birou de înregistrare de afaceri parohial local. Noua entitate de afaceri ar trebui să fie înregistrate la nivel de stat ca o entitate oficială de afaceri, cum ar fi o societate cu răspundere limitată sau societate, în cazul în care nu funcționează ca o proprietate exclusivă. De asemenea, înregistrarea de afaceri cu noi Internal Revenue Service pentru un număr de identificare fiscală (NIF). Deschide un cont bancar de afaceri.facilități de afaceri sigure. Un distribuitor de produse achiziționează de la un producător și le depozite pentru a fi distribuite către comercianții cu amănuntul. Facilitățile de afaceri pot fi modeste, dar ar trebui să aibă spațiu de birouri general, cu stațiile de lucru de afaceri confortabile. Acesta ar trebui să aibă, de asemenea, facilități de depozitare cu rafturi pentru depozitarea inventarului. Luați în considerare de transport maritim și primirea de logistică atunci când închirierea sau cumpărarea noii facilități companiei.

Găsiți furnizori. Formal solicita un catalog pe hârtie cu antet companie de la producători și softball mari distribuitori de echipamente sportive. Revizuirea de imprimare și cataloage online. intilnirilor de a vorbi cu reprezentanții producătorului de vânzări.

Distribuie produsele softball. Distribuitorii dezvolta echipe cu experiență de vânzări care asigura conturi de la comercianții cu amănuntul vizate. O nouă afacere poate găsi un antreprenor poartă mai multe pălării. În plus față de achiziționarea de inventar, un proprietar de afaceri mici a unei companii de distribuție de softball poate avea, de asemenea, să asigure conturi de afaceri de vânzare cu amănuntul pentru inventarul său de softball en-gros.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este salariul de pornire pentru un profesionist softball Player?Care este salariul de pornire pentru un profesionist softball Player?
Cum sa faci Funde softball parCum sa faci Funde softball par
Cum de a începe o afacere inel cu ridicataCum de a începe o afacere inel cu ridicata
Salariul mediu al unui manager general Teren de golfSalariul mediu al unui manager general Teren de golf
Reguli Softball Colegiul pentru femeiReguli Softball Colegiul pentru femei
Cum să Paint o softball BatCum să Paint o softball Bat
Cum de a arunca o minge Curve în SoftballCum de a arunca o minge Curve în Softball
Se poate utiliza un compozit Bat cu cauciuc Bile?Se poate utiliza un compozit Bat cu cauciuc Bile?
Bat swinging Exerciții pentru softballBat swinging Exerciții pentru softball
Cum de a preda o tânără fată a lovit un softballCum de a preda o tânără fată a lovit un softball
» » Cum sa devii un distribuitor softball