berokinfo.com

Usssa Reguli tangaj Softball

Statele Unite ale Americii Asociația de specialitate Sport prevede reguli și reglementări pentru o serie de sporturi de amatori în întreaga națiune. ligi Softball au posibilitatea de a se raliază cu USSSA pentru a profita de structura organizatorică, normele lor și pentru a obține acces la turneele asociației pune pe tot parcursul anului. USSSA are două seturi de reguli de softball, unul pentru pas lent și altul pentru ligi cu pas rapid, cu orientări diferite cabrare.

cabrare Distanță

 • Distanța de la punctul din spate placa de acasă la cauciucul cabrare lent pas softball este de 50 de picioare pentru bărbați, femei și joacă liga co-ed. Rapid distanța pas variază în funcție de vârsta jucătorilor. Fetele care sunt varsta de 10 ani și sub 35 de picioare de la margine afară. Distanța crește la 40 de picioare pentru jucători între 11 și 16 și apoi la 43 de picioare pentru adulți și fete adolescente cu vârsta peste 16 ani.

  Boys ligi pas rapid set de cauciuc la 40 de picioare pentru băieți până la vârsta de 12 ani, și apoi se mută la 46 de picioare pentru băieți de 13 și mai mari.

Slow livrare Pitch

 • Slow ulcioare pas softball au posibilitatea de a elibera gazonul din dala cabrare sau dintr-o zonă definită ca fiind zona cabrare, care este o zonă de șase picioare direct în spatele planseului. Brama și zona tangaj sunt ambele două picioare lățime. Când el eliberează terenul, aruncător trebuie să aibă un picior pe sol, fie pe placa sau in cea de șase picioare cutie adâncă.  Terenul trebuie să iasă underhand, de sub talie ulcior lui, și trebuie să aibă un arc la traiectoria sa. Regula USSSA Cartea afirmă că mingea trebuie să meargă cel puțin trei picioare din punctul în care părăsește mâna aruncător și nu poate merge mai mare de 10 de picioare deasupra solului.

  Pentru a fi numit un avertisment, terenul trebuie să treacă de aluat între nivelul cel mai înalt umăr și genunchi din față.

Livrare rapida Pitch

 • Rapid pas ulcior trebuie să înceapă livrarea ei tangaj cu umeri la pătrat până la placa de acasă, cu mâinile separate cu mingea fie mâna sau mănușa, piciorul pivot pe placa de tangaj și alte piciorul, fie pe sau în spatele planseului. Aruncătorul este permis doar un pas o dată ea începe în mișcare ei, și trebuie să fie spre placa de acasă. Piciorul de pivotare trebuie să rămână în contact cu placa de până când eliberează mingea. Moțiunea tangaj trebuie să provină de sub talie, într-un stil neafisate.

  Zona grevă rapid pas softball este definit de USSSA ca zona de deasupra plăcii și între axile și genunchi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult din greutate este tot corpul de apă?Cât de mult din greutate este tot corpul de apă?
Statele Standarde de fitness fizice Army UnitedStatele Standarde de fitness fizice Army United
Sfaturi antrenament pentru a obține un organism tonifiat & Fotbal femininSfaturi antrenament pentru a obține un organism tonifiat & Fotbal feminin
Care sunt avantajele Flotari?Care sunt avantajele Flotari?
Cum se ajunge la un organism în formă de VCum se ajunge la un organism în formă de V
Partea superioară a corpului Exerciții de rezistență pentru volei jucătoriPartea superioară a corpului Exerciții de rezistență pentru volei jucători
Umăr orizontală Flexia ExercitareaUmăr orizontală Flexia Exercitarea
Exerciții de antrenament Greutate BenchExerciții de antrenament Greutate Bench
Calorii arse de corp Greutate cu Genuflexiuni vs. FlotariCalorii arse de corp Greutate cu Genuflexiuni vs. Flotari
Care sunt avantajele haltera Push Press?Care sunt avantajele haltera Push Press?
» » Usssa Reguli tangaj Softball