berokinfo.com

Cum de a pune freon într-un balsam Porsche Auto Air

Chiar și fără scurgeri minore, sistemul unui Porsche aer condiționat va pierde în cele din urmă freon sale. Cele mai multe reparații de aer condiționat necesită atențiile unui mecanic certificat. Sistemul este extrem de complex, dar un mecanic acasă poate cel mai puțin complete de întreținere minore. Puteți reîncărca nivelul Porsche freon cu un kit de simplu, care este disponibil pe scară largă la comercianții cu amănuntul generale auto. Există două tipuri de freon care urmează să fie luate în considerare. Dacă Porsche-ul a fost fabricat inainte 1984, vehiculul are nevoie R-12. Dacă fabricat după 1984, automobilul are nevoie de R-134a.

Ceea ce aveți nevoie

 • Kit reîncărcare Freon
 • mănuși
 • Ochelari
 • Termometru
 • Deschideți compartimentul motorului Porsche, și localizați aluminiu conducte de aer condiționat ale autovehiculului. Veți găsi două seturi de țevi cu diametru diferit. Veți avea nevoie pentru a găsi conducta de mai gros în legătură cu compresorul. Acesta va cuprinde un port redus serviciu de presiune cu o acoperire albastru sau negru.

 • Trageți acoperirea în afara conexiunii joasă presiune de serviciu. Se fixează un kit freon de reîncărcare la conexiunea partea joasă.

 • Setați kit-ul de reîncărcare în jos pe partea de sus a motorului. Acesta trebuie să rămână departe de orice piese de motor, care se va muta.

 • Porniți motorul Porsche. Porniți instalația de aer condiționat cu temperatura aerului de pe cel mai mic grad. Comutatorul ventilatorului de aer Porsche la setarea cea mai mare. • Ieșiți din Porsche și deschide toate ușile. Apoi, reveniți la compartimentul motor și kitul de reîncărcare.

 • Eliberați freon in aer conditionat Porsche a lui. Rotiti duzei kitului complet în jos. Se lasă exact 60 de secunde de freon să se grăbească în conducte și apoi se închide duza, rotindu-l în sus.

 • Așteptați 60 de secunde și se lasă suflantei instalației de aer condiționat pentru a circula freon prin intermediul sistemului. Continuați pentru a adăuga freon în 60 de secunde de încărcare cu 60 de secunde de circulație.

 • Monitor gabaritul pe partea de sus a setului de reîncărcare. Această presiune sistem de măsuri de gabarit și vă va spune când sistemul este încărcat. Există alte două modalități de a verifica dacă procesul este finalizat. aparate de aer condiționat Porsche va fi uniform la rece. Dacă puneți un termometru în conductă centrală a instalației de aer condiționat, va fi capabil să monitorizeze temperatura aerului intern. Sisteme încărcate se va măsura la 40 de grade. Dacă sunteți Reîncărcarea Porsche în vreme caldă, sistemul ar putea deveni consecvente oriunde între 40 și 60 de grade.

 • Detasati kitul Reîncărcați și montați învelișul din spate pe racordul de joasă presiune laterală. Lăsați motorul și termen de aer conditionat pentru încă 15 minute. Acest lucru va permite ventilatorului să circule pe deplin prin întregul sistem.

sfaturi Avertismente

 • Nu încercați să se amestece R12 într-un sistem R-134. Cele două tipuri de freon nu se amestecă. Dacă cuplaj Kit de reîncărcare nu se potrivește conexiunea partea joasă, atunci aveți un tip greșit de kit de freon.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Costul mediu pentru a înlocui un convertor cataliticCostul mediu pentru a înlocui un convertor catalitic
un convertor catalitic înfundat va provoca Bad kilometraj de gaz?un convertor catalitic înfundat va provoca Bad kilometraj de gaz?
GM catalitic Probleme ConverterGM catalitic Probleme Converter
Motive pentru o masina merge lent atunci când Punerea pe gazMotive pentru o masina merge lent atunci când Punerea pe gaz
Cum Hot Are un convertor catalitic Get?Cum Hot Are un convertor catalitic Get?
Ford Escape Catalizator ProblemeFord Escape Catalizator Probleme
Cum de a verifica un motor convertor cataliticCum de a verifica un motor convertor catalitic
Care sunt convertizoare catalitice în valoare?Care sunt convertizoare catalitice în valoare?
Cum de a elimina convertorul catalitic într-un E46Cum de a elimina convertorul catalitic într-un E46
Cum să înlocuiască un convertor catalitic într-o HondaCum să înlocuiască un convertor catalitic într-o Honda
» » Cum de a pune freon într-un balsam Porsche Auto Air