berokinfo.com

Cum să Butt o apă sărată Friptură de porc Înainte de fumat

Carne de porc cap la cap friptura vine de la umărul superior al unui porc și este un bun candidat pentru fumat, deoarece conține un nivel ridicat de colagen și de grăsime marmorat. Saramurii ajuta infuzat fund de porc cu umiditate și aroma. Puteți utiliza fie o saramură cald sau rece pentru cap la cap de porc. O saramură fierbinte folosește sare cușer și zahăr, care au nevoie de căldură pentru a se dizolva in apa. O saramură rece folosește sare și melasă de decapare, care se pot dizolva în apă rece. Indiferent de saramură utilizați, friptura va fi cu siguranță mai umed și au un gust mai bun.

Ceea ce aveți nevoie

  • Decapare sau sare kosher
  • Melasă sau zahăr
  • Apă
  • oală mare
  • Recipient mare acoperit din plastic
  • Carne de porc cap la cap friptură
  • Faceti o soluție de saramură rece, cald sau bazate pe ingredientele disponibile. Pentru o saramură rece, se dizolvă 12 oz. decapare sare și 8 oz melasa în 2 qts. apă. Pentru o saramura fierbinte, se încălzește 1-1 / 4 cani de sare kosher și 6 linguri. zahăr în 3 QTS. apă într-un vas mare. Să o saramură fierbinte să se răcească la temperatura camerei înainte de a adăuga carne de porc.  • Se toarnă amestecul de saramură într-un recipient mare de plastic cu un capac - un cooler mic funcționează bine - și scufundați fund de porc interior, partea de grăsime în sus. Pune-o placă grea pe partea de sus a carne de porc, dacă este necesar să-l păstrați scufundat.

  • Se pune carnea de porc sărare în frigider și se lasă să se înmoaie timp de cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. După saramurii, scoateți fund de carne de porc și pat uscat înainte de condimente și fumatul.

sfaturi Avertismente

  • Dacă nu se poate potrivi containerul sărare în frigider, umple o pungă de plastic mare cu gheață și a pus-o pe partea de sus fund de porc scufundat. Înlocuiți gheața după cum este necesar.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci salata de fructe de mare PasteCum sa faci salata de fructe de mare Paste
Easy One Pot Butternut Squash și cârnați Rețetă PasteEasy One Pot Butternut Squash și cârnați Rețetă Paste
Cum se utilizează produse alimentare de colorat pentru vopsirea RosesCum se utilizează produse alimentare de colorat pentru vopsirea Roses
Cum de a găti Paste speltCum de a găti Paste spelt
Cum sa faci salata de paste cu Spaghetti făinoaseCum sa faci salata de paste cu Spaghetti făinoase
Cum de a găti Scoici cu pasteCum de a găti Scoici cu paste
Cum de a face creveți Easy Fettuccine Alfredo de la zeroCum de a face creveți Easy Fettuccine Alfredo de la zero
Gătit Paste pentru o mulțimeGătit Paste pentru o mulțime
Cum de a păstra casă Paste făinoaseCum de a păstra casă Paste făinoase
Paște Cupcake Idei de decorarePaște Cupcake Idei de decorare
» » Cum să Butt o apă sărată Friptură de porc Înainte de fumat