berokinfo.com

Cum de a găti Merguez

Merguez este un cârnat foarte picant, care este popular în Maroc și în întreaga Africa de Nord. De obicei, realizate din carne de miel sau de vită, cârnați are un aspect roșiatic din cauza condimente si pasta de chili folosite pentru aroma de carne. Gătit merguez pentru prima dată, poate părea o sarcină oarecum descurajatoare, dar există mai multe modalități de ușor de a pregăti acest cârnați picant pentru tine si familia ta, dacă doriți să încercați cârnați singuri, sau combina cu alte ingrediente pentru o mai substanțială masă.

  • Grill sau sote cârnații pana se rumeneste pe toate laturile. Aceasta va dura aproximativ 7 minute. Puteți tăia apoi cârnați în felii sau să mănânce pe un coc ca un hot dog. Dacă mănâncă câmpiei merguez, s-ar putea bucura de cușcuș ca o parte.

  • Scoateți carcasa din merguez si gatiti timp de 8 până la 10 minute, de rupere în sus carnea cu o lingura de lemn ca te duci. Adauga la ciuperci fierte și orez fiert scurt cereale, și se coace într-un vas caserola acoperit timp de 30 de minute la 350 de grade Fahrenheit.

  • Se pun cârnații în apă fierbinte timp de aproximativ 7 minute. Scoateți, felie în monede, și se gateste până la încrețit pe ambele părți. Serviti peste linte fierte si sfecla mangold. Braconajul merguez înainte de feliere ajută să-și păstreze forma mai bine decât dacă ați feliat crud și apoi se rumeneste.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci natural celulitei CreamCum sa faci natural celulitei Cream
Cum se diluează ulei de eucalipt pentru parCum se diluează ulei de eucalipt pentru par
Cum sa faci alb Chocolate PopcornCum sa faci alb Chocolate Popcorn
Substituții de migdale ExtractSubstituții de migdale Extract
Cum rumeni Frozen de porumb cu ulei de măslineCum rumeni Frozen de porumb cu ulei de măsline
Ulei de canola Vs. Ulei de soiaUlei de canola Vs. Ulei de soia
Cum de a trata un tocator din lemnCum de a trata un tocator din lemn
Tratament Ulei pentru lemnTratament Ulei pentru lemn
Cum sa faci Culoare Lichid pentru sticleCum sa faci Culoare Lichid pentru sticle
DIY Aroma margele odorizantDIY Aroma margele odorizant
» » Cum de a găti Merguez