berokinfo.com

Diferențe între Bacon & Applewood Bacon

Bacon este un aliment comun de mic dejun. Ca stiluri de gătit și combinațiile de alimente au extins, utilizarea de bacon în prepararea produselor alimentare a crescut. Bacon este un produs din carne afumat sau vindecat. Diferite tipuri de așchii de lemn dau bacon afumat un gust diferit. Există, de asemenea, condimente și glazuri aplicate șuncă care dau un gust diferit de carne de porc afumat sau vindecat. Apple, scorțișoară, arțar, și chiar ardei iute se adaugă bacon pentru a da un gust unic pentru carnea de porc. Cura uscată pentru bacon este o mână frecat burta de porc. Este spânzurat și apoi afumat înainte de a vinde.

Slănină

 • Bacon este un produs de carne de porc produse în masă luate din burta de porc. O soluție cura lichidă plumps de porc înainte de întărire. Solutia cura are sodiu și fosfați, care refac carnea când crud, apoi se contracta atunci când fierte. bacon Vindecat nu este afumat. lichid de fum și alte arome se amestecă cu soluția de vindecare a da un gust unic afumat la carne de porc. cure de porc într-o unitate de încălzire termică, nu un fumător. Odată încălzit, carnea de porc devine o răcire rapidă, este presat într-o mașină pentru o formă uniformă, feliate și ambalate pentru vânzare șuncă.

  Unele sunt din lemn afumat bacon.
  Unele sunt din lemn afumat bacon.

Apple a lemnului slănină afumată

 • Fumatul Apple Wood slănină afumată folosește așchii de lemn reale de mere. Apple a așchii de lemn sunt ras bucăți de copac uscat, nu a ars verde. În cazul în care lemnul arde atunci când verde, bogăția în aroma nu este la fel de intens sau aromatic. O placă de porc cântărește 9 la 12 lbs. În interiorul fumător, mocnit așchii de lemn de mere umple spațiul închis cu fum care se scurge în carne de porc. carne de porc afumată de bună calitate este de multe ori felii groase. Contracția din carne de porc afumată este minim. Sodiu și fosfați nu sunt parte a procesului de întărire.

  Agățat de carne pentru vindecarea este o modalitate de conservare proteine ​​pentru ierni lungi.
  Agățat de carne pentru vindecarea este o modalitate de conservare proteine ​​pentru ierni lungi.

Bacon artisanal • bacon Artisanal este un hands-on mai mult procesul de fumat. Burtă de porc nu este frozen- slănină artizanală începe cu piept de porc proaspete, oferind o textură mai bună calitate și gust. bacon ocazional artisanal este umed-vindecat, dar în mod tradițional, procesul este întărire uscat. Un remediu uscat este un hands-on frecarea de condimente, zahăr, sare și săruri de întărire. Carnea de porc uscată frecat este lăsat să se usuce timp de până la o lună și apoi lent-afumate peste un foc de lemne. Fumul lent durează trei zile. Vindecarea și fumatul pentru o perioadă mai lungă crește intensitatea aromei. O aromă de șuncă artizanală este lemn de mar, care foloseste lemn de mar văzut de praf nu mere chips-uri.

Premium Bacon cu gust unic

 • Procesul de întărire și metoda în care carnea de porc este fumată determina aroma unica de slănină. Genul de porc, împreună cu vârsta, rasa și dieta determina, de asemenea, aroma unica de slănină. Masa produsă de bacon în cazul în care toate piept de porc sunt congelate și prelucrate în același mod variază foarte mult în aroma la slănină artizanală. bacon Artisanal este neregulată în formă și folosește numai carne de porc proaspătă. Textura cărnii precum și balanța de dulce, fum, sare definește bacon premium. bacon premium nu este prea gras, prea sarat sau prea dulce.

  lemn de mar creează o aromă de fum de fructe, care se contopeste cu carne de porc delicios.
  lemn de mar creează o aromă de fum de fructe, care se contopeste cu carne de porc delicios.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Istoria Candy Bar TwixIstoria Candy Bar Twix
Ingrediente pentru a păstra ciocolata topita poate turnaIngrediente pentru a păstra ciocolata topita poate turna
Fun zile de naștere MesajeFun zile de naștere Mesaje
Indicații de orientare Candy Meșteșug pentru a face Caps absolvireIndicații de orientare Candy Meșteșug pentru a face Caps absolvire
Cum de a construi un tort Candy BarCum de a construi un tort Candy Bar
Cum la mână-DIP Bomboane de ciocolatăCum la mână-DIP Bomboane de ciocolată
Poti face ciocolata de la pudra de cacao?Poti face ciocolata de la pudra de cacao?
Simptomele unei alergii la ciocolatăSimptomele unei alergii la ciocolată
Idei pentru bomboane Cadouri de casă de CrăciunIdei pentru bomboane Cadouri de casă de Crăciun
Cadouri pentru a da cu Candy și zicătoriCadouri pentru a da cu Candy și zicători
» » Diferențe între Bacon & Applewood Bacon