berokinfo.com

Exerciții de echilibru cu disc

Un disc de echilibru este o pernă circulară umflată pe care o puteți încorpora în antrenamentele de puterea de formare. Discul oferă o suprafață instabilă, astfel încât atunci când stai, îngenunchea sau puneți mâinile pe el, corpul tau trebuie sa lucreze pentru a se păstra echilibrul. Efectuarea de exerciții cu discul poate construi nu numai forța musculară, dar, de asemenea, îmbunătățirea propriocepție, care este corpul și stabilitatea balanței de bază de conștientizare. După o încălzire constând din cinci până la 10 minute de cardio de lumină, utilizați discul echilibru să se concentreze strict asupra îmbunătățirii echilibru sau pentru țintirea mușchilor din partea inferioară a corpului, partea superioară a corpului și a miezului.

Exerciții de echilibru cu disc

exerciții de concentrat-Balance sunt un loc ideal pentru a începe atunci când mai întâi cu ajutorul unui disc de echilibru. Ele pot îmbunătăți capacitatea dumneavoastră de a menține echilibrul și corectați-vă atunci când devin în afara bilanțului. Începeți prin picioare pe disc cu ambele picioare și de lucru pentru a menține echilibrul timp de 30 de secunde. După ce te confortabil, încercați în picioare pe disc și menținerea echilibrului timp de 30 de secunde, în timp ce ochii sunt închise. În continuare, stau pe disc doar cu un singur picior, care deține în sus celălalt în spatele tău. Țineți soldul timp de 30 de secunde și apoi a comuta picioare. Pentru un exercițiu de echilibru și mai dificilă, să mențină echilibrul în timp ce în picioare pe discul cu un picior și cu ochii închiși.

După ce se poate menține echilibrul în timp ce în picioare pe disc, încorporează genuflexiuni și Fandarile în regimul dumneavoastră pentru a întări mușchii în părții inferioare a corpului. Pentru genuflexiuni, stau pe discul cu ambele picioare. Împinge șoldurile în spate și îndoiți genunchii la mai mici soldurile spre plansee apoi, îndreptați-vă picioarele să se ridice din nou în sus și a termina rep. Pentru Fandarile, ajunge într-o poziție decalată cu discul de echilibru poziționat sub piciorul din față. Indoaie genunchiul din față pentru a reduce genunchiul din spate spre podea. Rise înapoi în sus și apoi schimbați poziția picioarelor. Țineți gantere la umeri în timp ce faci genuflexiuni și Fandarile pentru a face exerciții mai dificile.Utilizați un disc de echilibru în timpul flotări pentru a întări musculatura din partea superioara a corpului. Intra într-o poziție de flotare cu mâinile varful discul de echilibru plasat pe podea direct sub piept. Indoaie coatele pentru a reduce piept spre podea și apoi îndreptați brațele pentru a termina rep. Dacă flotari regulate sunt prea dificile, încercați versiunea modificată a exercițiului. Intra într-o poziție de flotare, cu genunchii pe podea în loc de degetele de la picioare. Păstrați trunchiul și coapsele într-o linie dreaptă, în timp ce îndoiți și îndreptați coatele pentru a finaliza flotari dumneavoastră.

Un disc de echilibru poate fi încorporată atunci când faci abdomene, scanduri antebrat si poduri clinostatism. Pentru abdomene, se află pe spate cu genunchii indoiti si picioarele pe podea. Așezați discul sub Arcul de spate mai mici. Rontai pana la a ridica umerii de pe podea și apoi de jos înapoi în jos. Pentru scanduri antebrațului, stau cu fața în jos, cu coatele poziționat deasupra discului de echilibru pe podea direct sub umeri. Ridicați corpul de pe podea și țineți-vă pe coate și degetele de la picioare timp de 30 până la 60 de secunde. poduri clinostatism poate fi realizată prin culcat pe spate, cu genunchii îndoiți și cu picioarele plasate deasupra discului de echilibru. Ridicați șoldurile și apoi le coborâți la podea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cel mai bun mod de a Hang Bicicletele într-un garajCel mai bun mod de a Hang Bicicletele într-un garaj
Care sunt beneficiile stationara mersul pe bicicletă?Care sunt beneficiile stationara mersul pe bicicletă?
Biciclete bune pentru Riding exterior, care te ajuta sa slabestiBiciclete bune pentru Riding exterior, care te ajuta sa slabesti
Cum sa faci o bicicleta mai repedeCum sa faci o bicicleta mai repede
Cum să o plimbare cu bicicleta pentru a pierde în greutateCum să o plimbare cu bicicleta pentru a pierde în greutate
Cum de a elimina o roată de bicicletă din fațăCum de a elimina o roată de bicicletă din față
Cum Pentru a regla ghidonului pe un Schwinn hibrid bicicleteCum Pentru a regla ghidonului pe un Schwinn hibrid biciclete
Schwinn Istoric AirdyneSchwinn Istoric Airdyne
Cum se ajunge lubrifiant în manivela unei biciclete SchwinnCum se ajunge lubrifiant în manivela unei biciclete Schwinn
Cum de a schimba vitezele cu picătură GhidoaneCum de a schimba vitezele cu picătură Ghidoane
» » Exerciții de echilibru cu disc