berokinfo.com

Fun Facts despre Munții Catskill pentru copii

Munții Catskill sunt situate în nordul statului New York, aproximativ 90 de mile de la New York City. Regiunea este de aproximativ aceeași mărime ca și statul Connecticut. Catskills sunt renumite pentru a fi o zonă de mare vacanță de familie, deoarece acestea oferă activități pe tot parcursul anului.

Istoric Date

 • Regiunea Catskill a fost stabilit în secolul al 17-lea de olandezi. Zona a devenit foarte popular în anii 1900, când vizitatorii, în majoritate evrei, a început în vacanță în mai multe statiuni de familie din zonă. Filmul "Dans murdar" sa bazat pe una dintre aceste stațiuni.

  Între 1905 și 1965, o rețea mare de rezervoare a fost construit pentru a asigura o aprovizionare cu apă gata pentru cei care trăiesc în regiune. Din păcate, 5.500 de persoane din 26 de comunități au trebuit să se mute pentru a se adapta acestor rezervoare.

Fapte Natura

 • Catskills au aproape 100 de vârfuri de munte, care sunt peste 3.000 de picioare în altitudine. Treizeci și cinci dintre acestea sunt peste 3.500 de picioare înălțime. Există un club de drumeții numit The 35 Club, pentru persoanele care au urcat la partea de sus a tuturor. Cel mai înalt vârf de munte este 4.180 de picioare și se numește Slide Mountain.

  Kaaterskill Falls în Greene County sunt cele mai înalte cascade din statul New York.

  Pentru a proteja și să recunoască regiune, legiuitorul de stat a creat Catskill Park din 1904. Acest parc a crescut pentru a cuprinde 287,514 de acri de stat Forest Preserve terenuri astăzi.

  Există între 1.500 și 2.000 de urși negri din Catskills. Este sigur pentru a vizita regiunea, dar înainte de vizita dumneavoastră este o idee bună de a citi pe ce să facă în cazul în care vă confruntați cu un urs negru.  Există mai mult de 400.000 de acri de teren agricol cultivate în Catskills. Mai mult de 2.000 de fermieri lucrează în această regiune pentru a oferi produse proaspete la una dintre primele piețe verzi din națiune, situat în New York City.

  baribali sunt abundente în Munții Catskill.
  baribali sunt abundente în Munții Catskill.

Fapte amuzante

 • În 1851, un fermier Catskill pe nume Mark Carr a folosit două sănii trase de boi pentru a aduce evergreen sale la New York City. El a înființat prima vânzare cu amănuntul pom de Crăciun lot și a vândut fiecare. Mai puțin de 50 de ani mai târziu, 1 din 5 familii expuse brazi de Crăciun în casele lor, la sărbători.

  Howe Caverns este cea mai mare peșteră deschisă publicului în nord-est.

  cel mai mare caleidoscop din lume este situat la Catskill Colțuri din Ulster County. Acesta este de 37 de picioare inaltime.

Dacă vizitați

 • În timpul iernii, regiunea Catskill oferă mai multe locuri pentru schi, snowboard și du-te tub. Unele dintre cele mai populare munti pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt Hunter, Wyndham, Plattekill și Belleayre.

  Hunter Mountain, una dintre cele mai multe zone de schi situate în Catskills, oferă cea mai lungă și cea mai mare tur baldachin zipline în America de Nord, oferind mai mult de cinci mile de ziplines, unele înălțimi ajungand de aproape 600 de picioare deasupra solului.

  Puteți snowboard din Munții Catskill.
  Puteți snowboard din Munții Catskill.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este diferența dintre un audit intern și audit extern?Care este diferența dintre un audit intern și audit extern?
Ce este calitatea de audit?Ce este calitatea de audit?
Sistemul de audit de calitate Lista de verificareSistemul de audit de calitate Lista de verificare
Ce este un audit extern?Ce este un audit extern?
Importanța unui audit intern de controlImportanța unui audit intern de control
Audit Contabil Descrierea postuluiAudit Contabil Descrierea postului
Atribuțiile Comitetului de auditAtribuțiile Comitetului de audit
Definirea unui test de audit de conformitateDefinirea unui test de audit de conformitate
Ce este un audit operațional?Ce este un audit operațional?
Proceduri de audit de menajProceduri de audit de menaj
» » Fun Facts despre Munții Catskill pentru copii