berokinfo.com

Care sunt cele mai bune locuri pentru a trăi cu No Bandele din California?

Conform datelor din 2008, membru al bandei din Statele Unite ale Americii planeaza la aproximativ 1 milion de membri. California, rămâne sinonim cu bandele, deoarece grupurile tind să prospere în zonele urbane și suburbane ale statelor din Pacific și sud-vest. Ca membru al bandei proliferează activitatea infracțională, violența și distribuția de droguri, uita la rata criminalității a orașului și clasamentele de siguranță oferă deseori o perspectivă asupra populației sale gasca. Din fericire pentru potențialii rezidenți, California oferă numeroase orașe care oferă de viață în condiții de siguranță.

Mission Viejo

  • Situat în California de Sud, la punctul de mijloc între Los Angeles și San Diego, istorie bogată Mission Viejo se întinde înapoi la dezvoltarea de expediție Gaspar de Portolas în 1769. Orașul a supraviețuit războaielor, iar misiunile sale au devenit secularizată, dar rămâne un sigur și economic prosper Locație. Morgan Quinto Press - o publicație care ocupă locul caracteristici de stat, cum ar fi criminalitatea, educația și îngrijirea sănătății - nume Mission Viejo oraș al patrulea cel mai sigur în Statele Unite. În acest aspect, orașul intrece toate celelalte din California. Din anul 2009, Departamentul Orange County Sheriff protejată Mission Viejo lui 100,242 locuitori, cu rata criminalității în mod obișnuit două treimi de mai jos, rata infracționalității de stat și aproximativ jumătate rata criminalității la nivel național. site-ul oficial al lui Mission Viejo are de interesele culturale ale orașului (cum ar fi festivalurile de jazz, o serie de muzică populară și un activ Arte culturale Comitetul) coexistând cu punctele sale forte economice, care sunt susținute prin un program de dezvoltare comunitară în curs de desfășurare.

Lake Forest  • Lake Forest se află aproximativ șase mile nord de Mission Viejo în California de Sud. Pe aceeași listă de ansamblu în condiții de siguranță clasament raportate de Morgan Quinto Press, Lake Forest cade în poziția orașului sasea cea mai sigură din Statele Unite și al doilea cel mai sigur în California. Potrivit site-ul oficial al orașului, Lake Forest găzduiește programe de prevenire a infracționalității specifice atât cartiere și întreprinderi - o linie telefonică anonimă pentru a raporta activitatea bandei (800-NO-Bandele) servește ca parte a acestor programe. linii de asistență telefonică similare există pentru graffiti și droguri. Departamentul Orange County Sheriff Răspunsurile acestor apeluri și servește Lake Forest de 78,344 locuitori (din 2009). industriile orașului includ cercetare și dezvoltare, tehnologie, de fabricație și de vânzare cu amănuntul. Aceste întreprinderi adaugă un avantaj economic pentru siguranța o comunitate mică, verde umplut cu 20 de zone publice.

Sunnyvale

  • Cei 135,721 locuitorii din Sunnyvale centrale din California se bucură de o rată scăzută a criminalității, 18 parcuri, atracții culturale, instituții de învățământ superior din apropiere și înfloritoare industrii din Silicon Valley (în funcție de datele site-ului oficiale ale orașului, 2009). Sunnyvale se sprijină într-o oră de Oceanul Pacific și în câteva ore de păduri naționale și Lake Tahoe.
    Potrivit CityRating.com, ratele de violente și de proprietate criminalității Sunnyvale de toamna cap de locuitor între 0,17 și 0,62 ori mai mare decât media națională pe (cele mai multe rate se încadrează în intervalul 0.20 la 0.30). Pe lista Morgan Quinto lui, Sunnyvale se clasează ca orașul cel mai sigur 18-în țară. În plus față de controlul criminalității în cadrul Departamentului de Poliție din Sunnyvale, orașul Sunnyvale încorporează un program de protejare a mediului și o inițiativă centru reamenajarea anti-crimă în curs de desfășurare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce documente Trebuie să te înscrii Militar?Ce documente Trebuie să te înscrii Militar?
Cum să obțineți gratuit de control nascut in Houston, TexasCum să obțineți gratuit de control nascut in Houston, Texas
Ce am nevoie pentru a aduce la DMV pentru a schimba licența?Ce am nevoie pentru a aduce la DMV pentru a schimba licența?
Cum raportați un card pierdut de securitate socialăCum raportați un card pierdut de securitate socială
Ce documente ai nevoie pentru a acoperi în Puerto Rico?Ce documente ai nevoie pentru a acoperi în Puerto Rico?
Cum să-și reînnoiască un pașaport irlandezCum să-și reînnoiască un pașaport irlandez
Cum de a schimba numele pe biletul de zborCum de a schimba numele pe biletul de zbor
Cum de a depune o licență pentru căsătorieCum de a depune o licență pentru căsătorie
Cel mai rapid mod de a se căsătorească în New JerseyCel mai rapid mod de a se căsătorească în New Jersey
Cerințe City Hall pentru o nunta catolică în FilipineCerințe City Hall pentru o nunta catolică în Filipine
» » Care sunt cele mai bune locuri pentru a trăi cu No Bandele din California?