berokinfo.com

Cerințe City Hall pentru o nunta catolică în Filipine

Codul Familiei din Filipine definește căsătoria ca fiind „un contract special de unire permanentă între un bărbat și o femeie a intrat în în conformitate cu legislația pentru stabilirea vieții conjugale și de familie.“ Filipine este de 80,9 la sută romano-catolică, potrivit recensamintului CIA World Fact Book lui 2000. Cele mai multe nunti au loc în biserici romano-catolice, dar un număr mic opta pentru o nunta civilă într-o primărie.

Cerere pentru o licență de căsătorie

  • Potrivit site-ul oficial al guvernului Filipine, este necesară o licență de căsătorie atât pentru un civil sau o nuntă biserică. Registratorul civilă locală din oraș sau oraș care mireasa sau mirele este reședința în cazul în care cererea pentru o licență de căsătorie trebuie să fie confirmată, și atât mireasa si mirele trebuie să fie prezent. Depunerea unei cereri pentru eliberarea unei licențe durează 10 zile, în conformitate cu legislația din Filipine.

Necesare documente justificative

  • O copie certificată a unui certificat de naștere este necesară pentru a solicita o licență de căsătorie, în conformitate cu site-ul guvernului filipinez. De asemenea, pentru cei de la vârste cuprinse între 18 și 21, este necesar un consimțământ scris de la un părinte. Pentru cei 22-25, consiliere, care este o notificare scrisă a părinților părinților conștientizarea intenției de căsătorie, este necesară. Pre-maritale si consiliere de planificare familiala, de asemenea, este necesar și un certificat de participare trebuie să fie furnizate atunci când solicită o licență de căsătorie.

Oficianti  • Potrivit articolului 7 din Codul Familiei din Filipine, căsătoria poate fi oficiată de o altă persoană decât un preot, rabin, Imam sau ministru persoană. Sunt incluse „orice membru în exercițiu al sistemului judiciar în jurisdicția instanței.“ Chiar și căpitani de nave și comandanți militari în anumite cazuri, pot oficieze o căsătorie.

Locație

  • Potrivit Kasal, un ghid on-line la nunti filipinezi, o nunta civilă trebuie să fie în mod public solemn biroul judecătorului sau într-o curte deschisă. Biroul consulului general, consul sau viceconsul este, de asemenea, acceptabil.

Fapte

  • Divorțul nu este legală în Filipine, cu toate acestea, anularea este.
  • Multe dintre ritualurile de nunta filipinezi, cum ar fi utilizarea unui voal, lumânare și din cordonul ombilical, sunt de la 400 de ani de colonizare spaniolă care a adus religia romano-catolică a țării.
  • Filipine, fiind singura țară predominant creștină în Asia, nu permite căsătoriile între persoane de același sex.
  • Cele mai populare luna pentru o nunta filipineză este decembrie.
  • Foto nunta de credit inele imagine de Kostyantyn Ivanyshen din Fotolia.com
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Watermelon & Champagne nunta CuloriWatermelon & Champagne nunta Culori
Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?Cum pot Doneaza o rochie de mireasa in St. Louis?
Rochii de a purta la o receptie de nuntaRochii de a purta la o receptie de nunta
Utilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid luiUtilizeaza pentru rochii vechi Bridesmaid lui
Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?Ce este Bridesmaid Dress Etiquette?
Salariul mediu de nunta Dress ConsultantsSalariul mediu de nunta Dress Consultants
Cum să doneze în scopuri caritabile rochii de mireasaCum să doneze în scopuri caritabile rochii de mireasa
Cum să Încadrați o rochie de mireasaCum să Încadrați o rochie de mireasa
Cum să se pregătească pentru a fi domnisoara de onoareCum să se pregătească pentru a fi domnisoara de onoare
Cum de a planifica o nunta in 5 luniCum de a planifica o nunta in 5 luni
» » Cerințe City Hall pentru o nunta catolică în Filipine