berokinfo.com

Cum la marinat Lobster Tails

Marinatele în mod eficient sezon doar despre orice aliment, cu aproximativ 30 de minute se separă aromatizarea de gătit atunci când marinati homar. Mai lung de carne de homar află într-o marinată acidă, mai multe proteine ​​sale denatures, la fel ca atunci când face ceviche. Păstrați timpul marinare la 30 de minute sau mai puțin, și veți beneficia de avantajele unei marinată, fără a sacrifica calitatea. cozi de homar congelate sunt cei mai buni candidați pentru o marinata: Textura, deși, de obicei superbe, este întotdeauna ușor compromisă de la congelare, spre deosebire de homar proaspăt prins, care are nevoie de nici un pic de arome pentru a menține delicatetea.

Cum la marinat Lobster Tails

Puteți marinat homar coadă, în sau în afara cochiliei. Cu toate acestea, în cazul în care aveți de gând să gratar homar, lăsați-l în cochilia pentru bitul de protecție a carcasei oferă. Grătarul va investi smokiness sale, iar carnea nu se va lipi de grila de gătit. Dacă intenționați să sote coada, ea SHUCK mai întâi astfel încât carnea se poate dezvolta o pârghie de declanșare de calitate.

Pentru a Shuck o coadă de homar, pune-o coajă-side-up de pe placa de tăiere. Split, coajă de la capătul lat cu foarfeci de bucătărie, până când ajunge la înotătoarei caudale. Trageți ușor coajă departe de carne coada, eliberând-o pe ambele părți. Twist off înotătoarei.

Crearea unui marinată homar prin amestecarea uleiului vegetal 1 parte, acid alimentar 1 parte, 2 părți ingrediente aromatice și zahăr și sare cușer gust.

  • Utilizați ulei de măsline, dacă vă place taste- de altfel, orice ulei vegetal îndeplinește aceeași funcție: Pentru a adera sosul la carne homar în timp ce extragerea compușilor care dau ingredientele aromatice aroma lor.

  • ingrediente aromatice includ usturoi, ceapă eșalotă, ierburi și condimente - orice ingredient, lumina sau picant, care contribuie în mod eficient la gustul și aroma unui preparat. Aromatice care completează homar includ marar, fenicul, coaja de citrice și pătrunjel.

  • Puteți folosi orice ingredient acid ca alimentul acid- otet aromatizat, suc de lămâie și de muncă vin alb bine cu homar.

Se amestecă sosul și sezon la gust cu sare cușer și zahăr. Se încălzește sosul într-o cratiță la foc mediu, până când parfumul wafts de la aragaz. Ia sosul de pe foc și lăsați-l ajungă la temperatura camerei. Se pune cozile de homar într-un container de tip alimentar și se toarnă sosul peste ele. Acoperiți recipientul și marinati homar timp de 30 de minute în frigider.marinați stil franțuzesc conțin, de obicei ulei de masline, vin alb și cantități liberale de hidrocarburi aromatice. Acestea conțin, de asemenea, Mirepoix ca bază aromatică.

Se combină părți egale de vin alb sec, oțet de șampanie și ulei de măsline pentru a începe o marinată în stil francez. Adăugați o frunză de dafin, fenicul ras, boabe de piper negru, cimbru și alte ierburi aromatice pătrunjelului taste- si tarhon sunt utilizate în mod obișnuit. Adăugați 2 piese ceapa si 1 parte fiecare morcovi tocat si ceapa si sare si zahar dupa gust. Adu sosul la o boil- apoi ia de pe aragaz. Adăugați cozile de homar după marinata ajunge la temperatura camerei și se marineaza cozile de homar timp de 30 minute.

marinați-stil caraibian sunt agresiv condimentată și echilibrat, cu o cantitate proporțională de zahăr, aproape ca un curry, dar mai dulce.

Se amestecă părți egale de rom închis, ulei de nucă de cocos, oțet alb și suc de lămâie pentru a face un homar marinata stil Caraibe. Adăugați o serie de spices- înțepătoare aceste marinați au de multe ori aproximativ 1/2 linguriță fiecare dintre următoarele condimente măcinate per ceașcă: scorțișoară, cuișoare, ienibahar și nucșoară. Apoi, se adaugă legume aromatice mărunțiți, cum ar fi ghimbir, usturoi si ceapa, urmată de o doză generoasă de ardei iute tocat. Habaneros sunt comune, dar pentru homar, du-te cu ceva un pic mai ușoară, cum ar fi jalapeno sau 1 pepprs chili Thai per ceașcă de sos. Finish de condimente cu sare și zahăr. Marinati homar timp de 30 de minute.

marinați stil asiatic sunt toate despre umami, asa ca au sosul de soia la îndemână.

Se amestecă 2 părți fiecare ulei de arahide, vin Shaoxing, oțet alb, suc de lămâie și 1 parte fiecare sos de soia și sos de pește pentru un homar marinata stil asiatic. Apoi, se adaugă aromatice tocate: lemongrass, un chili thailandez, ghimbir, câteva boabe de piper negru crăpate și o mână de coriandru rupte. Asezonati sosul după gust cu zahăr și sare și marinati homar timp de 30 de minute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ia sleite unui LobsterCum să ia sleite unui Lobster
Cum se înfierbânta Lobster TailsCum se înfierbânta Lobster Tails
Cum Steam Gheare LobsterCum Steam Gheare Lobster
Cum de a găti Lobster DaintiesCum de a găti Lobster Dainties
Cum sa mananci LobsterCum sa mananci Lobster
Tot ce pot mânca languste Restaurante în IllinoisTot ce pot mânca languste Restaurante în Illinois
Diferenta dintre gătit live și moarte HomariiDiferenta dintre gătit live și moarte Homarii
Când un Homar Molt?Când un Homar Molt?
Cum să Freeze Fierte Carne de homariCum să Freeze Fierte Carne de homari
Idei Lobster CinaIdei Lobster Cina
» » Cum la marinat Lobster Tails