berokinfo.com

Cât timp la marinat de pui?

Există mai multe modalități de a pregăti pui. Una dintre aceste metode este de a utiliza o marinată. Marinatele pot face două lucruri. Se poate tenderize de pui astfel încât să nu devină dur atunci când îl gătesc. Marinata se poate adăuga, de asemenea aroma la pui. Este posibil să aveți un italian sos marinat o noapte, și apoi utilizați o marinată pe bază de lapte, în noaptea următoare. Vei avea două piese de degustare total diferite de pui. Cel mai important lucru este să știi cât de mult timp la marinat carnea de pui.

Cât timp la marinat de pui?

Puteți alege să se marineze carnea de pui in iaurt sau un produs pe bază de lapte. Puteți alege această metodă dacă aveți de gând adăugarea unui amestec de pâine firimituri înainte de preparare. Folosind o marinată pe bază de lapte este una dintre cele mai bune moduri de a tenderize carnea. Acest lucru se datorează faptului că se poate marinat timp de până la 12 ore, fără griji cu privire la aceasta călire. Asigurați-vă că vă păstrați puiul în marinată în frigider. Lăsându-l pe contor poate provoca o boală toxiinfecție. Veți avea nevoie, de asemenea, să rețineți că puiul nu va trebui să gătească, atâta timp ca de obicei în cazul în care ați fost marinare ea toate cele 12 de ore.

marinați pe bază de acid folosi otet, suc de lămâie sau suc de roșii. Asta înseamnă că, atunci când face o marinata sos italian sau un suc de lamaie marinata pentru pui de lamaie, va trebui să păstrați vremurile marinata la un nivel minim. Acidul se va descompune legăturile de proteine ​​din pui. Acest lucru va face ca acestea să-și înăsprească după două ore. Dacă alegeți să se marineze carnea de pui cu o bază de acid, ar trebui să planul pe o faci timp de 30 de minute până la 1 oră înainte de gând gătit pui. Acest lucru este suficient pentru a aroma carnea de pui și păstrați-l licitație.marinade enzimatice lucrează în mod opus unei marinată pe bază de acid. Ei pot face de fapt pui prea siropos după două ore. Acest lucru se datorează faptului că enzimele rupe fibrele musculare. Dacă adăugați oricare dintre următoarele ingrediente pentru marinata dumneavoastră veți dori să vă asigurați că marinati numai puiul timp de 30 de minute până la 1 oră: ananas proaspete, pepeni proaspete, smochine, și papaya. În unele țări, bucătari înveliți de pui lor în frunze de papaya, pentru a le tenderize.

marinade Dry nu conțin lichid decât o cantitate mică de ulei. Restul ingredientelor sunt condimente, care sunt frecate pe la pui. Acest tip de marinată nu provoacă puiul să se usuce și, prin urmare, pot fi preparate la fel de mult ca o zi plină în avans. O cantitate mică de ulei este frecat pe toate laturile de pui. Condimente sunt combinate într-un vas și apoi frecat cu mâna peste ambele părți ale puiului. Puiul este plasat în frigider pe o placă acoperită cu folie de plastic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înlocuiască faina Tort de fainaCum să înlocuiască faina Tort de faina
Se poate utiliza Raw Quinoa pentru a înlocui Breadcrumbs într-o fleică?Se poate utiliza Raw Quinoa pentru a înlocui Breadcrumbs într-o fleică?
Chips Roșcovă vs. fulgi de ciocolataChips Roșcovă vs. fulgi de ciocolata
Care sunt avantajele Quinoa?Care sunt avantajele Quinoa?
Total Foods cerealeTotal Foods cereale
Cum sa faci Chips proaspete de porumbCum sa faci Chips proaspete de porumb
Cereale care poate fi pocnițiCereale care poate fi pocniți
Biscuiți Cu Ovăz FăinăBiscuiți Cu Ovăz Făină
Listă de diferite tipuri de cerealeListă de diferite tipuri de cereale
Cum sa faci pui Nuggets Utilizarea de nucă de cocos FăinăCum sa faci pui Nuggets Utilizarea de nucă de cocos Făină
» » Cât timp la marinat de pui?