berokinfo.com

Cum se Fierbeti într-un aragaz

Fierbere este o formă de gătit în care căldura ridicată deasupra mâncarea gătește mâncarea. În multe feluri, este ca cu susul în jos și grill-ul este o modalitate buna de a găti alimente fragile, cum ar fi pește sau mai multe feluri de mâncare cu mai multe straturi, care s-ar prăbuși pe un gratar. cuptoare cu gaz sunt excelente pentru broiling. În cele mai multe cuptoare cu gaz, broiler este sertarul de sub cuptor principal. Mâncarea merge în sertar și este gătită de arzătorul cuptorului, care este între broiler și cuptorul.

Ceea ce aveți nevoie

  • Un cuptor pe gaz, cu un sertar de pui broiler
  • Gătitul de bucătărie care se va potrivi în sertarul de pui broiler
  • Alimente care necesită broiling
  • Asigurați-vă vasul să fie fript și drege în mod corespunzător. Multe alimente pot fi fript, inclusiv aproape toate tipuri de carne, multe legume și sandwich-uri deschise chiar confruntat. pâine cu usturoi funcționează foarte bine în broiler. Dacă se broiling bucăți mai groase de carne, poate doriți să ia în considerare coacere sau fierbere-le pentru a se asigura că centrul este gătit pentru gustul tau. Așezați alimentele pe o tigaie de pui broiler de gătit.

  • Rotiți butonul de temperatura cuptorului la „Fierbeti“ și porniți cuptorul. Cele mai multe cuptoare cu gaz sunt auto-aprindere, dar dacă a ta este mai în vârstă va trebui să aprindă arzătorul.  • Așteptați cinci minute pentru broiler să se încălzească. Acest lucru va asigura broiling mai repede.

  • Așezați alimentele în sertarul de pui broiler și glisați sertarul. Diferite alimente si retete va face apel la diferite momente broiling. Chiar dacă rețeta solicită un anumit moment, ceas mâncarea prin deschiderea sertarului la fiecare câteva minute. Diferite pui de carne produc cantități diferite de căldură, iar mâncarea poate arde cu ușurință.

  • Odată ce mâncarea este gătită la satisfacția dumneavoastră, scoateți-l din sertarul broiling și servi.

sfaturi Avertismente

  • Uita-te la alimente sub un pui de carne cu atenție. Un pui de carne produce o mulțime de căldură și de a uita despre un fel de mâncare pentru câteva minute poate duce la arderea.
  • Broilerii sunt foarte fierbinte. Fii atent boxurilor pe măsură ce se scoate vasul, deoarece poate fi foarte ușor să le ardă pe partea de sus a broiler.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti într-un KitchenAid convectieCum de a găti într-un KitchenAid convectie
Grill-ul și Broiling LegumeGrill-ul și Broiling Legume
Cum de a găti pui Copane rapidCum de a găti pui Copane rapid
Despre Combinație microunde Cuptoare convectieDespre Combinație microunde Cuptoare convectie
Diferenta dintre un prăjitor de pâine Cuptor & un cuptor convenționalDiferenta dintre un prăjitor de pâine Cuptor & un cuptor convențional
Cum se utilizează un cuptor convenționalCum se utilizează un cuptor convențional
Cum să Fierbeti o oală fripturăCum să Fierbeti o oală friptură
Fierbeti Versus CoacețiFierbeti Versus Coaceți
Cum de a Fierbeti Thin SteaksCum de a Fierbeti Thin Steaks
Cum se Fierbeti italian mezeluriCum se Fierbeti italian mezeluri
» » Cum se Fierbeti într-un aragaz