berokinfo.com

Tipuri de paste utilizate in mod obisnuit pentru Macaroane cu brânză

Macaroane cu branza este unul dintre chintesența alimente confort american, ca simbol în felul său "plăcintă cu mere mamei" pe masa de desert. Simpla combinație de paste și brânză sos se pretează la variații nelimitate, de la produse ambalate în cutii supermarket la extravaganzas sporit-trufa de bucătari Michelin. Pentru bucătari de acasă, una dintre cele mai simple modalități de a varia acest discontinue este membru marcant prin schimbarea paste. Orice formă scurtă este adecvată, dar unele sunt mai frecvente decât altele.

Call It Macaroane

  • Obișnuit macaroane gradina-soi cot este paste implicit pentru macaroane și brânză, și pentru un motiv bun. Forma sa relativ subțire, gol ajuta sa gatiti rapid, iar tubul său curbat păstrează sos de frumos. De asemenea, utilizate pe scară largă, macaroane drept este ceva mai convenabil să mănânce cu o furculiță. macaroane Quick-gătit este ideal pentru Mac și brânză care este preparat pe stovetop ca un prânz rapid, dar este la fel de bine atunci când coapte într-o caserola.

Scoici Faceți cunoștință cu magazinul Brânză

  • Cojile sunt un alt tip de paste, care împărtășesc macaroane lui scurt timp de gătit și sos adăpostirii pricepere. Mic- la o multime coji de ceașcă mijlocii de bogat sos, cheesy în interioarele lor concave, în timp ce mai mult se agață de spatele lor caracteristic crestate. Scoici - sau orecchietti strâns legate, ceea ce înseamnă "urechi" - da un aspect mai elegant, la Mac obișnuite și brânză, cu nici un efort din partea ta adăugată. Pentru o prezentare roman, chestii de pre-fierte coji de Jumbo cu macaroane și brânză din mici scoici-apoi coace-le în sos într-o caserola.

Mergând formală  • O altă formă de distracție, paste Farfalle sunt mai bine cunoscute ca "papioane" sau, uneori, "fluturi." Aceste forme de paste plate tind să se răspândească pe o placă plană, astfel încât să le servească într-un bol de paste sau de a folosi un sos mai gros decât de obicei. Farfalle sunt deosebit de bune pentru "upscale" versiuni de mac și brânză, deoarece suprafețele lor plane oferă o pânză fină pentru ierburi proaspete, ciuperci sălbatice, legume prăjite și alte aromate add-in-uri.

Un tub mai mare

  • Pentru o ia haler sau mai mult vizual izbitoare pe macaroane și brânză, ia în considerare se deplasează până la paste mai mari în formă de tub. Ziti, penne, rigatoni și forme similare seamănă cu macaroane drept, dar într-un format mai mare. Ei păstrează textura lor mai bine atunci când coapte, dând vasul terminat o mestecare mai satisfacatoare. Alternativ, utilizați spirale lungi de Cavatappi în loc de macaroane cot obișnuit. Cavatappi Groasă - în esență, cot macaroane care nu știu când să se oprească - este distractiv pentru copii, și deține o mulțime de sos.

Rar Forme

  • Orice număr de alte forme de paste pot fi folosite în macaroane și brânză, atâta timp cât acestea sunt bune la capcane și ținând sosul. Fusilli și Rotini, de exemplu, sunt mai des folosite cu sosuri de tomate, dar sunt potrivite în mod egal macaroane și brânză. Ciudat ridged "RADIATORI" - numit pentru asemănarea lor cu radiatoare cu aburi vechi-școală - sunt o alegere exotica, dar foarte potrivită, și așa sunt în formă Cartwheel-Ruote și ruotine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci mere FriedCum sa faci mere Fried
Alimente care declanșează VertigoAlimente care declanșează Vertigo
Diferența dintre Coca-Cola Light & ZeroDiferența dintre Coca-Cola Light & Zero
Cum sa se prajeasca cu pesmetCum sa se prajeasca cu pesmet
Cum de a anula un cont cu AllNursesCum de a anula un cont cu AllNurses
Cum pentru a seta timpul pe un T7316E NORSTARCum pentru a seta timpul pe un T7316E NORSTAR
Cum sa faci cartofi prajiti franceză sănătosCum sa faci cartofi prajiti franceză sănătos
Cum a prăji cartofi pe aragazCum a prăji cartofi pe aragaz
Cum de a găsi restaurante locale care difuzațiCum de a găsi restaurante locale care difuzați
Poți să adânci Tamales Fry?Poți să adânci Tamales Fry?
» » Tipuri de paste utilizate in mod obisnuit pentru Macaroane cu brânză