berokinfo.com

Cum de a deveni Campion de stat în Wrestling

Lupta este una dintre cele mai mari, mai provocatoare și plină de sport din lume. Este, de asemenea, un sport atractiv pentru sportivii care doresc să stabilească propriul lor succes într-un sport, mai degrabă decât depinde parțial de o echipă cu mulți membri de diferite niveluri de calificare. O echipă puternică va sprijini un wrestler bun și să-l facă mai bine, dar spre deosebire de baschet, fotbal și baseball, un campion de lupte de stat este singur pe saltea atunci când el câștigă fiecare din meciurile lui.

 • Construi o bază solidă. Aspecte ale lupte precum poziție, echilibrul și poziția capului fac parte dintr-o fundație bună. picior de construcție și puterea de bază este, de asemenea, una dintre preparatele mai utile pe care le puteți face. arme musculare pot avea un aspect impresionant, dar picioarele au mult mai mult potențial natural pentru rezistență în cazul în care sunt instruiți în mod corect.

 • Perfect toate elementele de bază. O mare wrestler nu are nevoie să știe fiecare mișcare fantezie conceput vreodată. Dar mișcările de bază trebuie să fie practicat zeci de mii de ori înainte ca acestea vor fi cu adevărat eficiente într-un meci de campionat. Unele dintre aceste mișcări se numără piciorul unic, piciorul dublu, picioare de mare, transporta pompieri, stand up, comutator, două pe una, cap și braț, se ridice în picioare, bara de braț și dunk sub. Construiți o varietate de sus, de jos și se mută neutre. le practică în timpul lupte direct cu cat mai multi adversari diferite, după cum puteți. • Pune în timp suplimentar. Dăruire și muncă după practică sunt o necesitate, dacă doriți să câștige de stat. Adresați-vă antrenori pentru a critica formularul si sfaturi cu privire la îmbunătățirea. Cross-tren în afara sezonului. Fit un antrenament suplimentar în rutina de fiecare zi.

 • Studiu fiecare dintre adversarii tai. Se determină punctele slabe ale acestora. In cadrul clasa de greutate, pentru a identifica adversarii mai calificați din alte școli din liga ta, raionale și de stat. Afla tot ce se poate despre stilul lor, punctele lor forte și punctele slabe ale acestora.

 • Loc de frunte în turnee care au dus la turneul de stat. Diferite state au diferite turnee post-sezon care au dus la turneul final de stat. De obicei, primele patru wrestleri din fiecare clasă de greutate trece la următorul turneu. Aceste turnee includ astfel de niveluri liga, regionale și raionale.

 • sfaturi Avertismente

  • Fiecare mare wrestler este capabil să atace și să apere împotriva unui adversar fără a lua timp să-l gândească. Timpul de reacție cum ar fi acest lucru necesită timp pentru a se dezvolta. Cei mai tineri sunteți atunci când începe să lupte, cu atât mai mult potențial va avea de măreție.
  • Mulți factori contribuie la un sezon de lupte de succes. Leziuni, boala si atitudinea sunt printre factorii care determină dacă un wrestler câștigă sau pierde în orice zi. pregătire minuțioasă și perspective pozitive va face un rezultat de succes mult mai probabil.
  • „Lupta de succes“ - Arta Keith- 1990
  • Foto Credit Boys High School Wrestling 1 imagine de alice din Rawson Fotolia.com
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa aplatizeze zona inferioara-Belly FemeiCum sa aplatizeze zona inferioara-Belly Femei
  Cum sa te imbraci pentru un cotilionCum sa te imbraci pentru un cotilion
  Cum sa te imbraci pentru locul de muncă Peste 50Cum sa te imbraci pentru locul de muncă Peste 50
  Cum sa te imbraci pentru Ceremonia de absolvire relativă dvs.Cum sa te imbraci pentru Ceremonia de absolvire relativă dvs.
  Cum sa te imbraci pentru un Birthday Party treizeceaCum sa te imbraci pentru un Birthday Party treizecea
  Care sunt de bază Pașii de aerobic?Care sunt de bază Pașii de aerobic?
  Apă Aerobic Antrenamente & fitness de formareApă Aerobic Antrenamente & fitness de formare
  Tendințe în Aqua AerobicTendințe în Aqua Aerobic
  Poți să scapi de o dimensiune Pant in cursuri de aerobic?Poți să scapi de o dimensiune Pant in cursuri de aerobic?
  Coregrafie pentru Aerobic Low ImpactCoregrafie pentru Aerobic Low Impact
  » » Cum de a deveni Campion de stat în Wrestling