berokinfo.com

Cât de mult din greutate este tot corpul de apă?

Apa compune o parte semnificativă a masei corpului uman și greutate. Cu toate acestea, procentul exact de apă legată de masa corporală variază între indivizi. Această variație este în mare parte din cauza diferenței în conținutul de grăsime al corpului între oameni.

consideraţii

  • Diferite tipuri de tesut contin diferite procente de apă. Compoziție Fiecare individ a țesuturilor musculare, osoase, de organe și de grăsime sunt diferite. Prin urmare, procentul fiecăruia din compoziția apei este diferită într-o anumită măsură.

compoziţii

  • Diferite tipuri de țesut au procentaje de conținut mediu de apă. Mediile de sange 85 la suta apa, muschi este de 75 la suta, os este de 22 la suta, creierul este de 70 la suta, iar plamanii apa aproape 90 la suta. țesutul adipos poate fi doar 10 la 14 procente.

Valori medii

  • In timp ce compoziția apei oscilează în general, între 45 și 75 de procente din greutatea corporala, media pentru un mascul adult este de 60 la suta, in timp ce un adult medii de sex feminin de 55 la sută. Femelele, în medie, în mod natural au un procent mai mare de grasime corporala.

calculele

  • Sunt folosite diferite metode pentru a determina compoziția apei în interiorul corpului. Cel mai simplu este folosind media de 60 la suta din greutatea corporala, dar din cauza fluctuațiilor în procente de grăsime acest lucru nu este întotdeauna corectă. Analiza impedanta bioelectrica și diluare și echilibrării sunt două teste de laborator pentru a masura mai precis procentul de apă din organism.

Avertizare

  • Pierderea componentei de apă a corpului de fluid corporal este cunoscut sub numele de deshidratare (Bibliografie 1). Aceasta este o condiție periculoasă care, dacă este suficient de severe, poate provoca moartea. Multe produse de pierdere în greutate pretind pentru a elimina excesul de greutate apă, dar dacă este folosit prea mult aceste produse pot duce de fapt la deshidratare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Math Ecuațiile pentru calcularea Percent Grad pe o creștere pe verticalăMath Ecuațiile pentru calcularea Percent Grad pe o creștere pe verticală
Cât de mult ar trebui un om Se cântărește?Cât de mult ar trebui un om Se cântărește?
Cum pot calcula IMC pentru Amputati?Cum pot calcula IMC pentru Amputati?
Cât de mult ar trebui o femeie 5`0 Se cântărește?Cât de mult ar trebui o femeie 5`0 Se cântărește?
O rată sănătoasă pentru a pierde grasime corporala in toliO rată sănătoasă pentru a pierde grasime corporala in toli
Cum se calculează de proteine ​​ADRCum se calculează de proteine ​​ADR
Diferența dintre Procent de alcool și ProofDiferența dintre Procent de alcool și Proof
Cum la dieta pentru un concurs de culturismCum la dieta pentru un concurs de culturism
Cum Scales Calculați Body Fat?Cum Scales Calculați Body Fat?
Pro Vs. Complex Pro Gainer ComplexPro Vs. Complex Pro Gainer Complex
» » Cât de mult din greutate este tot corpul de apă?