berokinfo.com

Duritatea și Punctele slabe ale Amortizare Abordarea în Capital Bugetare

alocarea resurselor de capital implică planificarea financiară necesară pentru companiile să extindă și să crească. Acest tip de planificare permite companiilor să utilizeze mai fluxurilor de numerar existente și viitoare, în timp ce obținerea celor mai bune profituri posibile. Ca una dintre numeroasele metode de bugetare de capital, abordarea de recuperare ajută companiile să identifice ratele de rentabilitate pentru o investiție sau proiect. Punctele forte și punctele slabe ale abordării de recuperare a investiției poate varia în funcție de tipurile de proiecte avute în vedere.

Capital Bugetare

Companiile avand in vedere proiecte de expansiune, planuri de cercetare și dezvoltare sau noi oferte linie de produse folosesc alocarea resurselor de capital ca o modalitate de a compara costurile și beneficiile diferitelor opțiuni de proiect. Companiile investesc sume mari de bani pentru perioade lungi de timp, astfel de selecție a proiectelor devine o prioritate. Diferite metode de bugetare de capital folosesc criterii diferite pentru determinarea punctele forte și punctele slabe ale fiecărui proiect. O companie ar putea dori să știe capacitatea de câștigurile de profit fiecărui proiect în timp ce altul se concentrează asupra costurilor totale fiecărui proiect față de veniturile. Companiile în cauză cu recuperarea sumelor de bani investite într-un proiect poate opta să utilizeze abordarea perioada de amortizare în procesul de elaborare a bugetelor lor de capital.

Perioada de recuperare a investiției Abordarea

Cu orice proiect de investiții, companiile încearcă să maximizeze rentabilitatea investiției într-un fel sau altul. Pentru unele companii, de a amortiza costul lor inițial, în cel mai scurt timp posibil prevede efectul maximizare necesar. Abordarea perioadă de rambursare permite o companie pentru a calcula durata de timp va dura înainte de un proiect generează cât mai mulți bani costă. La compararea a două sau mai multe opțiuni de proiect, durata de timp este nevoie pentru fiecare proiect să plătească pentru el însuși devine factorul determinant în selectarea proiectelor, atunci când companiile utilizează abordarea perioadei de recuperare a investiției. Cu alte cuvinte, mai rapid un proiect poate recupera costul investiției inițiale mai probabil o companie va lua în considerare investi în ea.

Puncte forteAbordarea de recuperare a investiției poate oferi avantaje în cazul în care o societate are anumite cerințe de timp în ceea ce privește cât de mult timp un proiect va lua pentru a plăti pentru sine. Din cauza accentul pe declarațiile de costuri, companiile pot utiliza metoda de recuperare a investiției ca un prim instrument de screening atunci când se compară două sau mai multe opțiuni de proiect. Știind cât de mult o investiție va lua pentru a plăti pentru sine, de asemenea, vine la îndemână în cazul în care investițiile de proiecte lega sume mari de bani pentru perioade lungi de timp. Pentru companiile doar la început, o nevoie de fluxul de numerar poate necesita un proiect pentru a genera o recuperare rapidă a investiției. Abordarea de amortizare ajută la identificarea proiectelor oferă cel mai rapid perioada de amortizare.

Puncte slabe

Deoarece diferite metode de alocarea resurselor de capital accentuează diferite aspecte ale unui proiect de investiții, punctele slabe în abordarea de recuperare a investiției rezultă din concentrarea acesteia pe perioada de amortizare. Alți factori importanți să ia în considerare în selectarea proiectelor implică capacitatea de câștiguri de profit a unui proiect, rentabilitatea generală a investiției și de timp comparații perioadă. Proiectele care necesită o perioadă lungă de recuperare poate genera profituri mai mari decât de fapt, un proiect cu o perioadă de rambursare scurtă. Abordarea de recuperare a investiției oferă nici un pic de informații cu privire la ratele de rentabilitate atunci când se compară două sau mai multe opțiuni de proiect, ceea ce înseamnă un proiect poate genera profituri în creștere, după o perioadă mai lungă de timp. Într-adevăr, abordarea de recuperare a investiției lasă informații privind rentabilitatea în timpul perioadelor de amortizare de proiect precum și orice profit efectuate după sfârșitul perioadelor de amortizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face o evaluare a riscurilorCum se face o evaluare a riscurilor
Subiecte interesante în FinanțeSubiecte interesante în Finanțe
Managerul de tranziție Descrierea postuluiManagerul de tranziție Descrierea postului
Cum se utilizează un agent de recrutare pentru a obține un loc de muncăCum se utilizează un agent de recrutare pentru a obține un loc de muncă
Subiecte de siguranță pentru Utilități electriceSubiecte de siguranță pentru Utilități electrice
Cum de a gestiona riscurileCum de a gestiona riscurile
Care sunt avantajele de management al riscului la compania de asigurări?Care sunt avantajele de management al riscului la compania de asigurări?
Metode interviuMetode interviu
Ce este un plan de atenuare pentru managementul de proiect?Ce este un plan de atenuare pentru managementul de proiect?
Cum să scrie un raport de analiză a riscurilorCum să scrie un raport de analiză a riscurilor
» » Duritatea și Punctele slabe ale Amortizare Abordarea în Capital Bugetare