berokinfo.com

Cum de a găti sare-cured țară Hams

Frecarea sare peste exteriorul unei sunca pentru a vindeca carnea produce șuncă țară, care este o delicatesă de Sud, care are originea în Smithfield, Virginia, în 1902. Potrivit USDA, jambon vindecat-sare nu sunt fierte în mod corespunzător, dar sarea reduce conținutul de apă în carne, care ajută previne agenți patogeni de la reproducere. Prin urmare, din motive de siguranță, ar trebui să gătească o șuncă maturată-sare pentru a vă asigura că a ucide orice bacterie preexistente. Cele două metode preferate de șuncă țară de gătit sunt tigaie și de fierbere.

Ceea ce aveți nevoie

 • Întregi sau jumătate dintr-un Hock șuncă țară nefierte
 • ceainic sau oală mare, cum ar fi un vas de gătit sub presiune
 • Tigaie, de preferință din fontă
 • Ceașcă de cafea neagră (opțional)

Fierte Țară Ham

 • Se pune jaret sunca nepreparate într-o oală adâncă și se acoperă cu apă. Amplasat în frigider și se lasa la macerat timp de 4 până la 12 ore. Scoateți șunca și se scurge apa.

 • Acoperiți sunca cu apa curata si se lasa la macerat timp de încă 12 până la 18 ore în frigider, dacă doriți să eliminați chiar mai mult de sare din sunca.

 • Setați sunca desalinizată cu pielea orientată în jos în oală mare. Se adaugă apă curată la oala până când acoperi complet sunca.

 • Amplasat pe partea de sus aragaz și căldură pe mediu-ridicat până când temperatura apei ajunge la 190 de grade Celsius și este fierbe, dar nu fierbe.

 • Fierbeti la foc mic, adăugând apă, dacă este necesar pentru a menține sunca acoperit, timp de 25 de minute pe lb Gatiti până când temperatura internă măsoară 163 de grade Fahrenheit. Se scoate din apă și felie grosime cât mai redusă posibil, cu un cuțit foarte ascuțit. Se serveste imediat.

Fried Țară Ham Felii • Slice țară nepreparate Hock șuncă în felii groase de 1/4-inch. Lăsați grăsimea și pielea de pe marginile șunca. Se incalzeste tigaie la foc mediu-mare.

 • Se pune feliile intr-un singur strat într-o prajire neunsa preîncălzit pan grăsime de pe sunca se va topi în grăsime pentru gătit sunca. Acoperiti tigaie.

 • Să sunca se fierbe timp de aproximativ cinci minute, și flip peste. Gatiti pe de altă parte, timp de cinci minute. Eliminați de la căldură și servesc între jumatati de fursecuri sau pe un sandwich din pâine albă.

 • Fry fierte sunca tara prin retezarea în bucăți groase 1/4-inch. Se pun într-o tigaie preîncălzit la foc mediu-mare, și se fierbe timp de un minut pe fiecare nu overcook lateral pe măsură ce se încălzește doar sunca fiarta.

 • Păstrați leftover șuncă grăsime din felii de sunca prajita pentru a face sos ochi roșii pentru a servi peste șuncă, dacă se dorește. Adăugați 1/2 ceașcă de apă și o ceașcă de cafea neagră la grăsime în tigaie și se fierbe la foc mediu timp de trei până la cinci minute, sau până când se dovedește o tentă roșiatică. Se serveste imediat cu felii de sunca prajite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci o cura de zahăr pentru întărire carne de porcCum sa faci o cura de zahăr pentru întărire carne de porc
Cum să fiarbă varză și HamCum să fiarbă varză și Ham
Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?
Spiral Estetic Ham Timp de gătitSpiral Estetic Ham Timp de gătit
Cum să cumpărați un Daisy HamCum să cumpărați un Daisy Ham
Cum se încălzește o spirală-Cut HamCum se încălzește o spirală-Cut Ham
Cum de a găti proaspete Nap GreensCum de a găti proaspete Nap Greens
Cum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiuneCum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiune
Cum de a găti o rapid înainte de micul dejun de lucru - Șuncă / ouă de brânzăCum de a găti o rapid înainte de micul dejun de lucru - Șuncă / ouă de brânză
Cum de a găti Ham Jareți intr-o oala sub presiuneCum de a găti Ham Jareți intr-o oala sub presiune
» » Cum de a găti sare-cured țară Hams