berokinfo.com

Cum de a găti o Ham Total cu oase

Ham este un fel de mâncare principal de preferat pentru multe mese de familie, sărbători și festivități. Există mai multe tipuri diferite de șuncă, dar singurul lucru pe care toate au în comun este faptul că acestea provin de la picior de carne de porc. Pentru os întreg sunca, timpul de preparare si temperatura va depinde de ce tip de sunca este: complet fierte șuncă afumată, șuncă afumată sau șuncă proaspătă.

Ceea ce aveți nevoie

  • termometru de carne
  • Cronometrul
  • tava de copt de dimensiuni adecvate
  • Se pune carnea într-o tigaie de mică adâncime, cu partea de grăsime în sus. Nu adăugați lichid. Lăsați sunca descoperit în timpul gătitului.

  • Pentru un întreg sunca pe deplin fierte cu os, incalzeste cuptorul la 325 de grade. Gatiti sunca pentru 15 la 18 de minute pe pound. Se introduce un termometru de carne în apropierea centrului de șuncă, dar nu lasa termometrul atinge osul. Când termometrul înregistrează 140 de grade, scoate sunca din cuptor. În cazul în care a fost ambalat sunca de un-USDA non plante aprobat, se încălzește sunca la o temperatură de 165 de grade, recomandă USDA siguranță alimentară și Serviciul de inspecție.

  • Pentru un os întreg sunca nefierte,, incalzeste cuptorul la 325 de grade. Gatiti sunca 18 la 20 de minute pe pound. Sunca se face atunci când temperatura internă ajunge la 145 de grade. Scoateți șunca și lăsați-l să se odihnească timp de cel puțin 3 minute.

  • Pentru un ansamblu de șuncă proaspătă cu os, incalzeste cuptorul la 325 de grade. Gatiti sunca pentru 22 la 26 de minute pe livră. Scoateți sunca odată ce temperatura internă ajunge la 145 de grade. Se lasă șunca să se odihnească timp de 3 minute înainte de ao tăia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de mezeluri portughezăTipuri de mezeluri portugheză
Pot recongelează mezeluri?Pot recongelează mezeluri?
Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?
Cum sa faci hot-dog de la Deer CarneCum sa faci hot-dog de la Deer Carne
Ce este andouille mezeluri?Ce este andouille mezeluri?
Cum de a găti o rapid înainte de micul dejun de lucru - Șuncă / ouă de brânzăCum de a găti o rapid înainte de micul dejun de lucru - Șuncă / ouă de brânză
Cum se Fierbeti italian mezeluriCum se Fierbeti italian mezeluri
Cum de a face tradiționale de pui ScarparielloCum de a face tradiționale de pui Scarpariello
Cum de a găti pui mezeluri în carcasaCum de a găti pui mezeluri în carcasa
Cum de a găti MerguezCum de a găti Merguez
» » Cum de a găti o Ham Total cu oase